tüfegimle beraber gelen çin malı dürbünüm var.sorunum ise dürbünden bakınca namlunun ucundaki nişan alma yeri dürbünün içinde gözüküyor bu sorunu nasıl çözerim birde bu dürbünde zum u nasıl yapıyoruz.dürbünün markası optima
İlginç bir durum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
sanırım dürbün 3-9-32. zum dürbünün ilk merceginden sonraki boğazda onu çevirip zum yaparsan nişan alma yeri kendiliğinden kaybolur . ama zumladığın ve iyi görüntü aldığın yerden de dürbünü sıfırlarsan daha rahat atışlar yaparsın.
-
yazdıgınız yöntem ise yaramadı dùrbün optima 4x20
-
4.20 de zum sanırım sabit. tam bilmiyorum kullanan arkadaşlar yazacaklardır.
-
ewt 4*20 sabit oluyor.
-
tüfeğinizin modeli nedir bilmiyorum,bu durumda arpacığı sökmeniz gerekiyor,mercek çapı ufak dürbünlerde böyle hadiseler ile karşılaşabiliniyor malesef
-
Nasıl sökebilirim anlatırmısınız birde tekrar isteyince yerine takabilirmiyim
-
model i nedir tüfeğinizin?
-
Hatsan Mod 555
-
4*20 dürbünler pek sağlıklı olmuyorlar. Yakında ayar da tutmamaya başlar. Bence arpacığı sökmek için acele etmeyin
-
+1
biraz daha sağlam dürbün kullanın,
mod55 eski tip kapalı arpacığa sahip, 2 3 cm lik bir parca namlu ucundaki arpacık,sağa sola oynatarak,mebvcut durumun tam tersi istikametine çevirirseniz,arpacığı sökmemiş olursunuz,
-
Dürbünü degiştirsem sorun çözülürmü
-
Daha yüksek büyütmeli dürbünle birlikte en az orta yükseklikte bir ayak kullanırsanız arpacığı görmezsiniz.
-
Bana kaç paraya patlar birde en ucuzundan bir tane tavsiye edermisiniz
-
50 tl ye 2ci el dürbün bulduğunu faz edelim,+5 lira havale ücreti,kargo parası 10 lira dan aşağı olmaz, aynı fiyata 2ci el dampa ayak alısan 50tl ye,bunun da havale ücreti 5tl diyelim,7 lirada buna kargo alsalar,
total 127 lira dürbünü ve dampa ayağı aynı yerden alırsan,120 tl 2ci eli, optima tarzı dürbün
-
Yardımcı olan herkese çok tesekkür ederim.