ben sabah 6.47.12de mekanda olurum, beklerimmmm
27 Mart 2010: Kaçıran 1 yıl Mart Buluşmasına Katılamaz Ona Göre Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Doğru söze
-
ben sabah 6.47.12de mekanda olurum, beklerimmmm
Bir aksilik olmazsa ben biraz daha erken 2. çamlıkta olur, sonra 6.47.12 de mekanda olurum ve seni bekletmem.
-
ben de gelirim muhtemelen saat 8.02.34 gibi mekanda olurum.
-
Biraz rahatsızım, bu hafta sonu gelemiyorum, hepinize iyi atışlar.
-
Biraz rahatsızım, bu hafta sonu gelemiyorum, hepinize iyi atışlar.
Atila bey ,geçmiş olsun..
-
Geçmiş olsun Atilla Abi.
Bende yarın sabah ofise gideceğimden dolayı gelemeyeceğim. Ama hava durumum hazır
Cumartesi sabah Ankara'da havasıcaklığı saat 07:00 itibarii le 6 derece olacak hissedilen sıcaklık bu saatlerde 8 derece. Saat 10:00/11:00 'e doğru bu sıcaklık güneşinde etkisi ile 14-16 dereceyi bulacak ve hissedilen sıcaklık 22-23 dereceye çıkacak. Sabah saatlerinde 1-2 km/sa Yıldız yönünde rüzgar bekleniyor,atışları özellikle sabah saatlerinden sonra etkilemeyecektir. Günboyu hafif parçalı bulutlu, çogunlukla güneşli bir hava hakim olacak.*Pazar günü mekanda olmak isteyen olursa; cumartesi gününe göre daha açık ve sıcak bir hava hakim olacak.
Güzel bir gün geçirmeniz dileği ile.
Selamlar.
-
Çok teşekkür ederim. Komutanım geçmiş olsun. Hepinize selamlar.
-
Komutanım geçmiş olsun. Biraz önce ben de iş yerinde arkadaşlarla askerlik anılarından bahsederken sizden söz etmiştim.
-
Atilla abi geçmiş olsun, iyileş telafi ederiz nasıl olsa...
-
Bir aksilik olmaz ise ben de geleceğim...
-
Yarın için aklınızdan neler geçiyor?
- Silüet
- Puanlı atış
- Çeşitli mesafelerde gurupman
- FTYada bol sohbet, arada amaçsız atışlar.
Bana hepsi uyar.
-
Bende 7:45:33 gibi gelmeyi düşünüyorum.Yanımda da 20-30 maden suyu şişesiyle.şişeleri çamlık 1 de mi kırarız 2 de mi?
-
Puanlı hedef! Puanlı hedef!
Atilla abi geçmiş olsun, buluşmaya gelemeyecek kadar rahatsızlık önemli bir şey değildir umarım.
Bu arada ben de bugün Paintsign çadırda fileyi atışa uygun bir hale getirmeye çalışırken fileyi bağladıkları plastik kelepçelerden birinin gözüme batması sonucu sanırım korneamı çizdirdim. Sağ gözüm gölgeli görüyor. Atış yaparken zorlanıyorum ama bir gözcüye gideceğim. Bu vesileyle bir göz muayenesi de olmuş olurum.
Gölgeli görüşle paralaks ayarlamak da mümkün olmuyormuş, onu da öğrendim.
-
Cok gecmis olsun Evren,
Hayatta en cok korktugum seylerden britanesi, boyle kazalarin geri donusu maalesef olmuyor.
Kontrolu ihmal etme sakin -
Çok mühim bir şey olduğunu sanmıyorum. Öğrendiğim kadarıyla ilaçla kolayca tedavi ediliyormuş.
-
Çok geçmiş olsun Evren, ihmal etmeye gelmez böyle şeyler.
-
Öyle tabii en kısa zamanda kontrole gideceğim.
-
- Resmi Gönderi
fileyi bağladıkları plastik kelepçelerden birinin gözüme batması sonucu sanırım korneamı çizdirdim. Sağ gözüm gölgeli görüyor.
Evren geçmiş olsun, doktoru ihmal etme.
-
Teşekkür ederim abi. İhmal etmeyeceğim, merak etme. Daha iki sıfırlı mesafeler var önümüzde, sağ göz bana lazım. En olmadı sol ile sağı yer değiştirtirim.
-