Atilla komutanım ve Evren, ikinize de geçmiş olsun. Ben de yarın bir meslek içi eğitim seminerine gideceğimden aranızda olamayacağım. Sizlere iyi eğlenceler
27 Mart 2010: Kaçıran 1 yıl Mart Buluşmasına Katılamaz Ona Göre Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evren'ciğim sana da geçmiş olsun, sakın kendini zorlama daha bize lazımsın. Tüm arkadaşlarım, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler tansiyonu oynattık, iki gündür düşüremedik. Ama bu gün biraz daha iyiyim, merak etmeyin acı patlıcanı kırağı çalmazmış, en kısa zamanda yine beraber olmak dileğiyle hepinize iyi atışlar dilerim.
-
Teşekkür ederim abi. İhmal etmeyeceğim, merak etme. Daha iki sıfırlı mesafeler var önümüzde, sağ göz bana lazım. En olmadı sol ile sağı yer değiştirtirim.
Evren,,Allah Korusun...Geçmiş olsun.
Ayrıca Yeni Silahın AA S410 Hayırlı uğurlu olsun...Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.
Bu gün bende katılmak istedim ancak,İşler fırsat vermedi 12 ye doğru müsait oldum ps ye gittim ama kimse yoktu...Bende Dolum yapılmış tüpümü aldım geri döndüm...Evren tüp için teşekkür ederim...zahmet oldu.
-
Teşekkür ederim abicim.
Tüpün de lafı mı olur allah aşkına?.. Her seferinde sizlerden otlanıyorum zaten.
Gözde bir problem kalmadı şükür. Sabah kalktığımda görüşüm düzelmişti fakat hassasiyet ve batma sürüyordu. Öğle saatlerinde o da kalmadı.
Yine de pazartesi bir kontrole gideceğim. Herkese çok teşekkürler. -
bu sabah sürpriz yapıp, 7 küsür yerine 6.15gibi mekana gittim, 7 küsürde Kamuran geldi. rüzgar yoktu hadi yine 100m atalım dedik. videoları birazdan yüklüyeceğim.
100m atışları sonrası diğer arkadaşlarda gelmeye başladılar ama bugün ekip kişi adedi olarak zayıftı sadece 6 kişi toplanabildik. Neyse yapacak pek bişey yoktu, bol muhabbet az atış. sonra 180-190m gibi mesafelere soda şişeleri dizdi Ahmet ile Evren. Onlara atış yaptık ama çoğu sağ kaldı Kamuran 2 tane ben 1 tane vurduk, 12 tanesi sağ kaldı Neyse onları haftaya infaz ederi artık
benim ilk 100m atışım:
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.[Resim Engellendi: http://s5.directupload.net/images/100327/temp/j5unpzfs.jpg]
-
Kamuran 1. atışları
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.2. atışları
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Kamuran 3. atışları:
burada ilk atışı lastiğe yakın gelince, seker diye tırsarak uzaklaşmaya başladım
zaten 3. atışında lastik seside gelmeye başlıyor
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
benim 2. atışlarım:
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.benim 3. atışlarım:
tebrıkler güzel atıslar keske soda sıselerıne atıslarıda cekseydınız. ve bişeyı merak ettım atıslar aa ilemı yapıldı ve 190 metreye nasıl attınız yanı dürbünün arkasınımı yükselttınız acaba.
-
AnkaraTeam'de video kamerası olan varsa haftaya uzun mesafe şişelerin yanına tripodla kurup güzel videolar çekebiliriz.
Bu arada şişelerin orada silah sesleri hiç duyulmuyor, sadece pelet vızıltısı geliyordu. Sssssp. =)
-
Forumu okurken gördüm Evren geçmiş olsun dostum.... Sevgili komutanım sizede geçmiş olsun...
Evren yeni tüfeğin hayırlı olsun... Artık sende AA landın
Videolar güzellllll....
-
Evren tüfeğin hayırlı olsun.Gözün için geçmiş olsun.
Atilla bey size de geçmiş olsun.
-
Gözde hiçbir şey kalmadı. Sabah çok hafif bir pus vardı ama şimdi o da geçmiş durumda.
Çadır tarafına gidecek olan olursa fileyi tutan plastik kelepçelere çok dikkat etsin. Özellikle giriştekileri ben yana doğru çevirdim ama hepsi ile uğraşmadım.
-
Haftasunu foruma giremedim. Bunlar da benim 100m. gurupmanlarım;
[Resim Engellendi: http://img59.imageshack.us/img59/5103/dsc08077z.jpg]
-
Soldakinin ilk üç atışı tek kelimeyle mükemmel. Sonraki ikisi de onlar gibi olsaymış şimdiye kadar gördüğüm en iyi 100metre grupman olacakmış.
Ellerine sağlık Kamuran abi.
-
Kamuran abi etibank yapmış daha ne olsun
-
googleearth'ten baktım şişe kırdığımız yer 200m var:
[Resim Engellendi: http://s5.directupload.net/images/100330/temp/52ck6ku4.jpg]
-
Evet, tam 200metreymiş. Bu arada 300metre alan da buldum. Çalışmalara başlasak mı? =)
-
herkese selamlar,
bu cumartesi saat 10 gibi işlerimi bitirip katılmak istesem nerede bulurum sizleri? PS'de daha önce geldiğim yerde mi yoksa farklı bir noktada mı? -
Saat 10 da PS da muhakkak birilerini bulursunuz.
-