müsadenizle bende ilk kez gelme arzusundayım.ancak sizler sahiden o kadar erken gidiyorsanız 15 ağustosta ben sizi ava davet edeyim 100 metreden vuracak sniper arkadaşlara ihtiyaç var.
müsade ne demek? buyrun her zaman bekleriz.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
müsadenizle bende ilk kez gelme arzusundayım.ancak sizler sahiden o kadar erken gidiyorsanız 15 ağustosta ben sizi ava davet edeyim 100 metreden vuracak sniper arkadaşlara ihtiyaç var.
müsade ne demek? buyrun her zaman bekleriz.
06:30 çok erken değilmi abi şunu 07:00 yapsak olmamı ? neyse gelmeye çalışırım, kesin gelirim belki ama o saatte gelemem, ama 7 de garanti gelirim, 7'de de gelemezsem 7:30 da mutlaka gelirim, evet evet kesin gelirim, en azından gelmeye çalışırım, ama yok ya kesin mutlaka gelirim. Simit Alayımmı ?
06:30 çok erken değilmi abi şunu 07:00 yapsak olmamı ? neyse gelmeye çalışırım, kesin gelirim belki ama o saatte gelemem, ama 7 de garanti gelirim, 7'de de gelemezsem 7:30 da mutlaka gelirim, evet evet kesin gelirim, en azından gelmeye çalışırım, ama yok ya kesin mutlaka gelirim. Simit Alayımmı ?
simit al, ama alamazsan poğaça al. ama yok garanti simit al, oda olmazsa ayçöreği al. ama yok yok simit al , kesin açma al ama olmazsa simit al mutlaka yine
saat 6.30da hava ağarıyor, o saatlerde hazırlıkları yapıp. rüzgar başlamadan veya kuvvetlenmeden atış yapalım diye erken saatte gelin diyorum.
Ben kesin çay getireyim, olmazsa kahve, o da olmadı sıcak su, ya da sıcak su getirip sallama çay getireyim. Yok yok sallama kahveyle poşet çay getireyim, eee sıcak su ne olcak?
karar verin artık ,,,Kim ne getirecek..
Ben kesin gelirim , yok yok gelmeye çalışırım. Çocuk uyanırsa kesin gelemem belki gelirim. Çocuk uyanmaz da ben uyanamazsam ya. off karar veremedim gelsem mi gelmesem mi...
karar verin artık ,,,Kim ne getirecek..
Osman abi büyükler işe el atmayınca böyle karışıklıklar oluyor.
Benim okulum var gelemem, gitmesem kesin gelirim , gitmesem yok yazıyorlar bir sürü para verdim, yani yine kesin gelemem Size iyi eğlenceler herkese selam. Ama yaza sıkı döneceğim
Sen erken gel Serdar , Evden erken kaçarsan, kahvaltılık aramak zorunda kalmazsın
Şaka bir yana ben bu hafta yine katılamayacağım gibi görünüyor. Hala ofisten çıkamadım. Ama 450 bar yeni mermiler buldum bugün; en kısa zamanda çamlıkta kulakları çınlatırım
Yağmur başladı ve görünüşe göre yarın akşam 7'ye kadar hafif ve aralıklı bir şekilde devam edecek.
Yine de sabah görüşmek üzere. Yatmalı yavaştan.
Bu Hafta Katılımcı sayımız fazlaydı...Sohbet Muhabbet atış keyifliydi..Puanlı yarışmada yaptık..Erdem Bilgileri müsait olunca yükleyecektir.Katılımcı Arkadaşlara teşekkür ederim...
hepinize teşekkür ederim harikaydınız.ayrıca çok sevindim sizleri tanıdığıma....
hepinize teşekkür ederim harikaydınız.ayrıca çok sevindim sizleri tanıdığıma....
bizde memnun olduk, her zaman bekleriz.
bugün yine güzel bir gün oldu, katılan herkeze teşekkürler. muhabbet arasında bir puanlu 50m yarışması yaptık, 4 tur 5er atış yaptık.
sonuçlar:
1. Tur
Serdar 47
Erdem 40
Osman abi 45
Evren 37
Ahmet 36
Kamuran 45
Alper 32
Rıfat 33
Kerem 35
2. Tur
Serdar 47 (94)
Erdem 45 (85)
Osman abi 42 (87)
Evren 41 (78 )
Ahmet 43 (79)
Kamuran 36 (81)
Alper 35 (67)
Rıfat 47 (80)
Kerem 31 (66)
3. Tur
Serdar 40 (134)
Erdem 43 (128 )
Osman abi 40 (127)
Evren 44 (122)
Ahmet 37 (116)
Kamuran 33 (114)
Alper 34 (101)
Rıfat 40 (120)
Kerem 19 (85)
4. Tur ve klasman
1. Serdar 48 (182)
2. Erdem 45 (173)
3. Osman abi 43 (170)
4. Evren 37 (159)
5. Ahmet 41 (157)
6. Rıfat 33 (153)
7. Kamuran 36 (150)
8. Alper 44 (145)
9. Kerem 35 (120)
Serdar'ı tebrik ederim, bizim takımın stres altında attığını vuran nadir arkadaşlarımızdan olması sebebiyle.
not: paintsign'da puan toplamaları doğru fakat sıralamayı yanlış yapmışız. Resmi olmayan sonuçlara göre Kamuran 6., AlperSeyhan 7. ve Rıfat 8. demiştik. Fakat Resmi sonuçlar yukarıdaki gibidir.
yani neymiş serdar hem iyi atarmış hem güzel vururmuş hemde güzel sıfırlama yaparmış...ellerine sağlık tekrardan ...
Biraz geç kaldım ve yarışmaya katılamadım. Hw100 e biraz krono ölçümü yaptım. regülatör 100 bar, 14.3 grain pelleti 890-900 fps arasında en fazla fark (düşük yüksek ) 8 fps, standart sapma 3 fps ile attı. seçilip tartılmış pellet ile daha iyisini yapabileceğini de biliyorum.
Serdar ı ,,Bundan sonraki her yarışmada Fahri Birinci kabul edelim.. ...Diğer yarışmacılar arasında duruma bakalım...Kendisini tebrik ediyorum..
Güzel gün olmuş anlaşılan... İki adet dişimin yaşattığı ağrılar nedeniyle bu hafta çok istememe rağmen aranıza katılamadım.. Yoksa kaçırılacak gün değilmiş..
Başarıya imza atan tüm AnkaraTeam üyelerimizi alkışlıyorum..
Her zamanki gibi güzel bir gün geçirdik. Tüm katılanlara teşekkürler ve Serdar'a tebrikler. =)
Daha Çok Gösterbizde memnun olduk, her zaman bekleriz.
bugün yine güzel bir gün oldu, katılan herkeze teşekkürler. muhabbet arasında bir puanlu 50m yarışması yaptık, 4 tur 5er atış yaptık.
sonuçlar:
1. Tur
Serdar 47
Erdem 40
Osman abi 45
Evren 37
Ahmet 36
Kamuran 45
Alper 32
Rıfat 33
Kerem 35
Serdar'ı tebrik ederim, bizim takımın stres altında attığını vuran nadir arkadaşlarımızdan olması sebebiyle.
not: paintsign'da puan toplamaları doğru fakat sıralamayı yanlış yapmışız. Resmi olmayan sonuçlara göre Kamuran 6., AlperSeyhan 7. ve Rıfat 8. demiştik. Fakat Resmi sonuçlar yukarıdaki gibidir.
Herkese teşekkürler, çok hoş bir sabah daha geçirdim, ilk müsabakama katıldım ve sonuncu oldum
erdem abi, tur neticelerini genel toplam sıralamasına göre verdiğin için 1. turdaki gururumu (sondan üçüncülüğümü) zor farkettim
Selamlar, saygılar.
Gerçekten güzel bir gündü katılan tüm arkadaşlara teşekkürler, Bu hafta foto çekemedik ama bundan sonra video çekeriz