1200 fps hemde 22 cal. adamlar aşmış. iyide böyle bir tüfekle ne yapılabilir. sizcede bu hıza sahip bir tüfekle hedefi vurabilmek ne derecede mümkün ?????
Benjamin - Super Streak
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Crosman - Phantom 1000X ----Gamo - Gamo Extreme CO2 bu iki tüfek arasında bir seçim yapsanız hangidini seçerdiniz ?????
-
gerçekten ben de merak ediyorum, çıkış hızı:4,5 - 1500 FTS ( 492,5 M/SN) 5,5 - 1200 FTS ( 394, M/SN) yazıyor bir sitede, çok şaşırdım. bu kadar yüksek hızı olan tüfeği kullanan var mı acaba deneyimlerini paylaşsa çok güzel olurdu.
-
Bu konu yazılmıştı sanıyorum önceden ordan hatırlıyorum, hafif pelletlerle bu sonuca vardıklarını okumuştum. yani mod 125 aynı neticeyi verir kendi fikrim. nokta atış yada gurupman yapmak bir hayal olur bu tüfeklerle.
-
Her okudugunuza veya duydugunuza inanmayin,O hiza cok hafif pelletlerle ulasiyorlar,Ben super streak'i amerikadan getirttim 4,5 ve 5,5,Goruntu sahane cok guzel bir tufek,Ama hatsan 125'den cok daha guclu degil.
-
arkadaşlar bende merak ettim ve detaylı bir araştırma yaptım.
benjamin super streak 1500fps hıza gamo raptor ile ulaşıyormuş gamo raptorun özelliği de normal hızdan %25 daha fazla çıkıyor. yapılan testte 7.9grain pellet ile 1250fps (381m/s) hız elde ediliyor.
5.5mm ile yaptıkları atışla da 1100fps elde edilmiştir. (standart pellet ile)
gamo raptor meraklısına 5.5mm henüz üretilmemiştir.
-
gamo raptörün 5.5 piyasada bulunmaktadır.
-
gamo raptörün 5.5 piyasada bulunmaktadır.
bursa da yotkur belki!!!!