Bu hafta istek üzerine Başlığı ben açıyorum
24 Nisan 2010 "Aldığın nefesi bile geri veriyorsan,, bu hayatta hiçbir şey senin değildir..." Buluşması.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Helal Osman abi , bir akslilik olmaz ise karanlik tarafimla birllikte orada olacagim:D
-
eline sağlık Osman abii, buluşmamızın başlığı gibi atışlarımız ve sohbetlerimiz de kaliteli ve güzel olacaktır bundan eminim. Buluşma başlıklarımızı erken açarsak belki küçük çaplı mangal, sucuk ekmek gibi faailiyetler de orgize ederiz herkes ne getireceğini bilir en azından
-
Osman abi böyle güzel başlık olur da gelmemek olur mu hiç. İnşallah ben de gelirim.
-
eline sağlık Osman abii, buluşmamızın başlığı gibi atışlarımız ve sohbetlerimiz de kaliteli ve güzel olacaktır bundan eminim. Buluşma başlıklarımızı erken açarsak belki küçük çaplı mangal, sucuk ekmek gibi faailiyetler de orgize ederiz herkes ne getireceğini bilir en azından
Erdinç,Buluşma yaptığımız mekanda bir kafeterya olduğu için bu tür organizasyonları orada ayıp olmasın diye yapmıyoruz...Yukarı çamlığa cıkarsak oralarda yapabiliriz.
-
Osman abi süpersiniz
-
Bu hafta istek üzerine Başlığı ben açıyorum
Osman Bey ,
Telifi verirseniz bu güzel deyişi ben de kullanmak isterim -
bende gelirim tabii ki
-
Osman Bey ,
Telifi verirseniz bu güzel deyişi ben de kullanmak isterim
Güzel olan, her deyiş,Telifsiz Hepimizindir.. -
bu başlığa iki elim kanda olsa bile gelirim
-
Vizler dolayısıyla ben katılamıyorum.Şu sınavlar bitsin hedef kağıtlarını mermi manyağı yapacam
-
Başlık güzel de, ben gene gelemem...
Sevgiler,
-
cem abi neredesin.allah kolaylık versin
-
cem abi neredesin.allah kolaylık versin
Sorma ya, bi işe başladık, başlamaz olaydık Özel hayat, hobi-mobi hepsi resetlendi... Töbe töbeee...
Sevgiler,
-
Sorma ya, bi işe başladık, başlamaz olaydık Özel hayat, hobi-mobi hepsi resetlendi... Töbe töbeee...
Sevgiler,
İsyankar Olmayalım.....Çok Şükür diyelim...
-
İsyankar Olmayalım.....Çok Şükür diyelim...
+1
Tabi ki sevdiğimiz arkadaşlarla atış yaparken şükretmek daha keyifli.
-
Başlık güzel de, ben gene gelemem...
Sevgiler,
Üzülme kardeş bir gün bizde katılırız bende sendenim. Osman abi başlık 10 numaraymış ama
-
Ben de geliyorum bir aksilik olmazsa. Hakikaten baslik cok guzel. Bravo Osman Abi.
-
+100000000000
-
İlk defa bir bayramda tatile gidiyorum. Özleyin beni.
-