tam 16 yıl olmuş atışı bırakalı.Bugün iş için eskişehirdeydim ve hani olurda fırsat olurda atış yapabilirmiyim diye tüfek bagajdaydı. iş bitmiyor, zaman azalıyor dahada kötüsü hava kapattıkça kapatıyordu.ve nihayet iş bitti artık yagmur yağsada kafama yıldırımda düşse atacağım dedim ve poligonun yolunu tuttum zaten ankaraya dönüş yolu üzerinde 1 -2 seri atar yola çıkarım diye planımı yaptım.ve nihayet eskişehirli dostum OLCAY AVCI ile buluşup tüfekleri çıkardık.(adamın soyadı bile havalı) olcay abide eski bir milli sporcu oda bırakalı 15 sene kadar olmuş.ve başladık 1 . seriye.skeet poligonu çok büyümüş eskişehirin bravo valla hem klüplere hem valiliğe hemde emeği geçen herkese. ilk seri elimizdeki otomatik tüfeklerle yılların pasıyla o kadar yavaşlamışızki sürekli birbirimizi eleştiriyoruz ama sıra geldiğinde aynı yavaşlıktada atmadan duramıyoruz. ve sonuçlar ilk seri olcay abi 21 ben 19 attım.ilk istasyonda ellerim titriyordu sanki müsabakaya girdim de az antreman yapmış gibi hissediyordum.sonraki seri 21 atıp ki 5. istayonda yağmur yağıyordu evin yolunu tuttum .yol boyunca tekrardan başlasammı hangi tüfeği alsam ,ankaraya poligon ne zaman yapılacak sorularıyla ankaraya girdim.ahhh nerden geldi bu zehir bu nasıl aşk ....tüm silah sever sporculara saygılarımla...
not: bir seri atış 25 plak üzerinden yapılır.bir müsabaka 125 plak (5 seri) 100 vuruşla (20 ortalama) milli takıma girilir.