Hava rüzgarlıydı pek iyi atışlar çıkmadı ama fosforlu hedeflere atış yapmak çok zevkli.
Original Video - More videos at TinyPic
95 metre Fosforlu Hedefe Atışlar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hakikaten nefis olmuş atışlarda gayet iyi, daha ne olsun? ellerine sağlık
-
Abi nefis olmuş. Eline sağlık. ben böyle grup yapsam çok sevindirik olurdum. Ama sen üzülüyorsun.
-
Tebrikler. Elinize gözünüze saglık ikinci grupman gercekten cok iyi olmuş.
-
Merak ettim, Bu fosforlu hedefleri nereden buldunuz ?
-
Ebay'den almıştım.Bu kullandığım 6 inch olan hedef , ayrıca 3 inch olanlardan da getirtmiştim.Amerika'dan posta masrafı çok oluyor ama İngiltere'den bir satıcı bulunursa posta daha ucuz olur.
http://cgi.ebay.com/BIRCHWOOD-CASE…=item2eac967bbb -
atışlar gayet güzel,tebrikler hedefler de son derece ilginç izlerken bu kadar zevk veriyorsa,onlara atış yapmak çok daha zevkli olsa gerek gerçekten
-
İkinci hedefe yapılan grupman güzel,elinize sağlık.Video güzel bir paylaşım oldu.
-
çok güzel atışlar. benim 12m grupmanlarımdan daha iyi. birkaç fırın ekmek daha lazım bana...
-
bu mesafede böyle grupman gercek anlamda takdire değer iyi yaşa kardeş... bendeki hw 77 böyle grupman yaparmı bilmem denemek için pazar gününü bekliyorum vede yatagundan sipariş verdiğim HN pelletleride. ayrıca arkadaşlar sizlere tavsiyem güzel grupman cıkarmak isterseniz sabah güneşin doğmasıyla beraber rüzgar durulur daha net atışlar yaparsınız ben bunu gözlemledim.. vesselammm.
-
Tebrikler. İkinci grup çok güzel. Hedeflerde fosforlu olunca grup daha güzel gözükmüş.
-
enteresan gayet güzel olmus paylasım için tesekkür