Belirtmeyi unuttum bu işlemlerin herbirini ayrı ayrı bu yıl gerçekleştirdim
Yivsiz Av Tüfeği Satınalma Belgesi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
5 Sene süresi dolan Yivsiz Av Tüfeği ruhsatı yenilemi işlemi için tekrar baştan mı yapmak gerekiyor bütün işlemleri ?
Yoksa Emniyete tüfeğiı götürüp direkt yenilememi yapmak gerekiyor.Bu konuyu teyid edebilirmiyiz ?
Tşk.
-
5 Sene süresi dolan Yivsiz Av Tüfeği ruhsatı yenilemi işlemi için tekrar baştan mı yapmak gerekiyor bütün işlemleri ?
Yoksa Emniyete tüfeğiı götürüp direkt yenilememi yapmak gerekiyor.Bu konuyu teyid edebilirmiyiz ?
Tşk.
bu yıl şubat ayında süresi dolan ruhsatımı (yivsiz av tüfeği) yeniledim. herşeyi ilk defasındaki gibi istiyorlar.(16. mesajda coolermaster'in anlattığı gibi) masrafı az.20-30 lira felan harcadım. 18 tl lik harcı her tüfek için ayrı istiyorlar. bende bir tüfek olduğu için bir harç yetti. geçen hafta yeni bir tüfek aldım. (çatüs B2-36). yivsiz av tüfeği alma izin belgesi için:
1-yenilediğim ruhsatın fotokopisi.
2-kimlik fotokopisi.
3-dilekçe.
4-fotoğraf(bir tane)
istediler. dilekçeyi kaymakamlıktan emniyete havale ettirdim. ertesi gün evrakı verdiler. rapor, harç vs istemediler. tüfeği kaydetmek için gittiğimde:
1-tüfek.
2-fatura.
3-ruhsatın kendisi.
4-harç makbuzu.
istediler. anında kaydı yaptılar.son durum böyle. saygılarımla.
-
silahlarla alakalı her mevzu ya ilgi duyduğum için tamamını bi solukta okudum uğrasıp detaylı şekillde yazmışsınız güzel paylaşım...
güç seninle olsun -
Benim de merak ettiğim bişeydi
Emeğinize sağlık çok teşekkürler
-