namludan kurmalı bir tüfekte,pellet yukledıgımız yerde bir o-ring var,ve yuvası. yenı o rıng aldım.bu yuvaya bu o-ringi tutturmak ıcın ne gibi maddeler kullanabılırım? örn : uhu,japon,sıcak silikon vs?
o-ring degişimi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hiçbirşey sürmenize gerek yok. Bahsettiğiniz oringler geçmedir. Eski olanı çıkarıp yeni olanı sıkıca yerleştirin, sadece takma kolaylığı sağlamak için kayganlaştırıcı birşey sürebilirsiniz. Öyle uhuya falan gerek yok.
-
tüfegin o sıyah contasını soktugumde o-ring olmadıgını gördüm.işte fotosu. soldaki aldıgım,sagdaki tüfekten cıkan
[Resim Engellendi: http://s1.directupload.net/images/100429/bq6unqz3.jpg]
-
- Resmi Gönderi
Bunun ismi O-Ring değil conta, o yüzden bu aldığın O-Ring i burada kullanamazsın, bunun yerine sağdaki orijinal conta ölçülerinde yumuşak plastik - kauçuk - lastik benzeri bir hortumdan uygun ölçüde kesip takarsın.
-
Üstüste 2 o-ring kurtarırsa yapıştırmayı dene birbirlerine.
-
ikisi de aklıma geldi. ama bu boyutta ve aradıgım yumusaklıkta hortum cok zor bulurum mustafa amca.ilker abi senin dedigin sekilde kurtarıyo gibi ama ne ile yapıştıracagıma karar veremedım.hani bazı kımyassallar o-ringlerin yapısını bozuyormuş ya.ondan japon tarzı yapıştırıcılar pek uygun gelmedi
-
- Resmi Gönderi
Eskisi kopuk değilse ters çevir tak, yüksekliği azalmışsa alta makara ipi yerleştir üzerine orijinal contasını ters çevirip tak.
-
Nasıl aklıma gelmedi mod 125 e aynen bunu uygulamıştım. Ters çevirdim ve sorun bitti
-
abi sorun yoktu zaten,sdece biraz sertleşmiş gibiydi,ama tersine baktım hala yumusacık basit ama işe yarar bir çözüm oldu,çok sağolun saygıdeğer büyüklerim