yarın hava parçalı bulutlu olacakmış ama daha sonraki günlerde yağış görünüyo. ne dersinizz atışalım , tanışalım ( tostlar benden (söz) ) saat 10:00 uygunmu?
26 OCAK 2008 Ankara Buluşması ( Ankara Team'a duyrulur )
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben gelirim,kısmetse...
-
Biradeeeeer bende geliyorum, tanışalım, atışalım ve Ankara da sıkı bir ekip kuralım ne dersiniz ?
Webley Patriot 5.5
Crosman 2100 Classıc -
gelmeye çalışacağım.
-
dolum aparatları bende tüp sök tak lamı atacaksınız?
-
dolum aparatları bende tüp sök tak lamı atacaksınız?
aaaaa hakkaten
Allah bilir sen Türkiye'deki tek hw100'ün de sende olduğunu düşünüyorsundur
yedeksiz olmaz bu işler İlker'im -
saolsunlar bu forumu yapanların amacıda bu zaten insanların kaynaşmasını bilgi alışverişinde bulunmasını ve yani ekipler kurulmasını sağlamak. saat:10:00 yer mühye köyü paintsign çankaya /ankara http://www.paintsign.com/tst/default.as…amp;Cnt=contact ayrıntılı bilgi burada mevcut.
-
hııımmm
-
Ben de durumlara bakayım gelmeye çalışacağım %80.
-
Eyvallah birader , yanlış anlama ekip kuralım derken o gün için yoksa ankaranın kesinlikle sağlam bir ekibi vardır mutlaka ben bu işe yeni merak sardım, sizlerden öğreneceğim çok şeyler olacak. Anladığım kadarıyla buluşma yarın kimler geliyor bellimi ? çoluğu çocuğu alıp gelebilirmiyiz ?
-
airgunturk olarak ankara team var hemen hemen her hafta buluşmalar yapılıyormuş. bende senin gibi sitede yeniyim nasip olursa benimde ilk buluşmam olacak o yüzden bu kadar hevesliyim ailece buluşmalar düzenleniyomu onu üstadlara sormak lazım?
-
Hava durumu nedeniyle çocuk gelmemesi yerinde olur. Ayrıca orada misafir konumundayız , ona göre davranmakta fayda var. Yeni gelecek arkadaşlara tesis hakkında mini bir brifing veririz. Bazı kuralları var onlara uymamız gerekiyor. (Mesela tesis içinde tüfeklerle dolaşmamak, sağa sola ateş etmemek gibi, otoparkın çitlere yakın olan tarafında arkadan kimsenin zarar görmeyeceği şekilde hedefleriniz yerleştirip atışlarınıza başlayabilirsiniz. Ayrıca çevredeki canlılara (örneğin kuşlar ) ateş etmek gibi bir hataya düşmeyin. Bizim için çok değerli olan bu tesisten olmak istemeyiz.
-
Eyvallah birader , yanlış anlama ekip kuralım derken o gün için yoksa ankaranın kesinlikle sağlam bir ekibi vardır mutlaka ben bu işe yeni merak sardım, sizlerden öğreneceğim çok şeyler olacak. Anladığım kadarıyla buluşma yarın kimler geliyor bellimi ? çoluğu çocuğu alıp gelebilirmiyiz ?
ben çoluk çocuklu buluşmalara pek taraftar değilim, sonuçta işin içinde:
1. havalıda olsa silah var
2. kalabalık bir buluşmada çok sayıda silah var -
- Resmi Gönderi
+ 1
-
bende bu görüşe sonuna kadar katılıyorum
-
Hava durumu nedeniyle çocuk gelmemesi yerinde olur. Ayrıca orada misafir konumundayız , ona göre davranmakta fayda var. Yeni gelecek arkadaşlara tesis hakkında mini bir brifing veririz. Bazı kuralları var onlara uymamız gerekiyor. (Mesela tesis içinde tüfeklerle dolaşmamak, sağa sola ateş etmemek gibi, otoparkın çitlere yakın olan tarafında arkadan kimsenin zarar görmeyeceği şekilde hedefleriniz yerleştirip atışlarınıza başlayabilirsiniz. Ayrıca çevredeki canlılara (örneğin kuşlar ) ateş etmek gibi bir hataya düşmeyin. Bizim için çok değerli olan bu tesisten olmak istemeyiz.
+1
ve giderken mıntıka temizliği yapıp bırakmamız gerekiyor. -
- Resmi Gönderi
Tabiki çocuklarımızla da gelebileceğimiz buluşmalar düzenlenir,ama havaların sıcak olduğu ve önceden buna göre hazırlık yapılması halinde olur.
-
çoluk çocuklu buluşmalara ben ancak ağustostann sonra gelebilirim kısmet olursa oda sadece çolukla
-
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, ( bakın şimdiden bu işte yol almaya başladım) hani bu işte yeniyim dedim ya ! Mustafa Bey sizde orada olacakmısınız ?
-
- Resmi Gönderi
Ben İstanbuldayım,misafirim var.
-