ben sabah 6.30 gibi mekanda olurum
8 Mayıs 2010 "bu haftayı boş geçersek ayıp olur" buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben geçen haftayı boş geçtiğim için bu hafta çok erken geleceğim ama; maalesef erken de ayrılacağım (oğlum tudem sınavına girecek)
-
Bende sabah 06:30 gibi ilk önce karanlık tarafa damlarım.Kulak pası sildikten sonra PS'deyim. Fazla kalmadan kaçarım öğlenden sonra şehir dışına çıkacağım. 1 hafta yokum.
Gelelim hava durumuna:
Güne sabah 07:00'de 15 derece ile merhaba diyecek Ankara.parçalı bulutlu bir günde sabah saatlerinde 1/2 km ile esen rüzgara sahip olacak. Öğlene doğru hızlanarak ; öğlen saatlerinde lodos 12/13 km civarında esmesi bekleniyor.( İşin ilginci radarda bu rüzgar değerini görmeme rağmen bu duruma sebep olabilecek herhangi bir meteorolojik veriye rastlamıyorum. Bu hızdaki rüzgar olursa atışları etkileyecektir. Bakalım saati gelince görücez durumu) Sıcaklık bu saatlerde 27 dereceyi bulacak.
Pazar günü akşam saatlerde planları olanlara duyuru: Gökgürültülü sağnak yağışlı bir grup bulut bekleniyor Ankara semalarında.
-
Sabah görüşmek üzere herkese saygılar...
-
Erdem ;
Bu arada 4 rakamlı 4444'üncü mesajında site camiasına hayırlı olsun demekten kendimi alamıyorum.ben sabah 6.30 gibi mekanda olurum
-
ateşliye gönül verenler ve verecek olanlar beraber bir trap makinası alsak adam başı 50 lira bile düşmez ( 4kişi). 150 adet plakda 30 lira .
-
ateşliye gönül verenler ve verecek olanlar beraber bir trap makinası alsak adam başı 50 lira bile düşmez ( 4kişi). 150 adet plakda 30 lira .
Bana uyar bu cumartesi bi konuşalım.
-
Bu haftasonu Kibristayim, maalsef gelemeyecegim
Katilacak herkese kazasiz belasiz iyi atislar dilerim... -
Makineye gerek yok kollar kuvvetlenir Yaylı kullanmayalı hamladık.
-
Bu haftasonu Kibristayim, maalsef gelemeyecegim
Katilacak herkese kazasiz belasiz iyi atislar dilerim...Hocam hayırdır kongremi var:)
-
tolga,kamuran abi ve rıfat abiylede konuşalım tamam derlerse yarın alalım cumartesi sabah yakarız ortamı. yani ben kesin yakarımda rıfat abi yeni tüfeğiyle ( bu arada hayırlı olsun) ne kadar yakar onu bilemem
-
Erkenden gelebilirsem şu trap olayını ben de denemek istiyorum. =)
Ne zamandır ya gelemiyor, ya da 10 dakikalığına uğrayıp kaçıyordum. Buluşmaları özledim vallahi.
-
işte benim kardeşim . tolga yaz listemize evrenide ...şimdiden söyliyeyim evren benim berettayı söktürmem sana onu zaten ben sökebiliyorum
-
yeni HW100 üm ve ben sabah 07:00 a kalmaz aranızdayız
-
Ben bugün trap makinesi sordum 99 TL sterling marka (yerli) varmış. Ben de ekibe sorayım ona göre alalım diye düşünmüştüm. Çok kaliteli birşey değil ama idare eder herhalde. Aslında bu işin en anlayanı sensin Alper. Olmazsa sen al biz sana payımıza ne düşerse verelim
-
valla abi ben o tip makinalardan herhalde 5 -6 tane kırıldığına şahit oldum ( bu marka değildi). aslında cabelas tan getirtsek (yukarda linkte var) daha sağlam olur o tip modeller için. birde orjinal trap makinaları var bulabilirsek poligonda eskiden kullanılan manuel olanlardan o evladiyelik olur .hemde yay ayarı var hız için .geçen gün vardı bitane 250 liraya almadım ne yapıcam diye şimdi lazım oldu.isterseniz ben yarın bi araştırayım.???
-
Rıfat abinin dediği model CT101 KURULUM VİDEOSU
http://www.rasgeleavci.com/trap/makine/ct101.html
bunlarda diğer modeller
http://www.rasgeleavci.com/trap/makine.html
Kırıldığını gördüysen bu hafta el makinesi ile devam edelim. ( ki o makineyi hiç bir yerde bulamadım) daha kaliteli ve ucuz bişi bulursak bakarız derim.
Plakları sana bırakıyoruz. dediğim yerede bir bak istersen
Selamlar.
-
Satıcı da dedi zaten ilave kaynak yaptırmak lazım yoksa hemen kırılıyor diye, yoksa hemen alırdım. Sen düzgün birşey araştır Alper.
-
2 kutu fişeğim var, biraz daha mı alsam beni de yazın listeye. Çift tetik dalayım ortamlara
-
"impo" Taylan bey sağolsun bize 25yarda hedeflerinden gönderdi.
Hedefler biraz önce elime geçti, kendisine tekrar teşekkür ederim.Yarın bir 25yarda destekli müsabaka düzenleyelim
-