Rüzgarsız havada
18gn pelet
7 atış
160 bar
AA s410
[Resim Engellendi: http://i43.tinypic.com/20it9fq.jpg]
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Rüzgarsız havada
18gn pelet
7 atış
160 bar
AA s410
[Resim Engellendi: http://i43.tinypic.com/20it9fq.jpg]
Tebrikler. Yine şahane olmuş
tebrikler mukemmel elinize saglık büyüyünce bende böyle atıcam
Tebrikler.Forumun en iyi atıcısı sizsiniz sanırım.Ya da çok sanslısınız sizin tüfekten çıkan pelletler gitmesi gereken yere gidiyor.
Şanslıyım diyelim.
Bundan iyisi Şamda Kayısı..
Ogen, Bu 10 yard falan olmasın. Yani forma yazarken bir "0" fazla koymadın di mi ?
100 yard=91,44 metre.
Güzel atış, tebrikler. Grup kaç cm bu arada.
ogen hocam grupmanı nasıl yapıyorsunuz destek ıcın ne kullanıyorsunuz bıpodlamı yastıklamı atıyorsunuz
kutlarim cok guzel bir grupman , istenirse oluyor
Bu atışları yaparken bende Tunç'un yanındaydım.7 atış aynı yere gidince grubu riske atmamak için atışı kesmek daha iyi olur diye konuştuk.Ben bugün oyuncakçıdan plastik kova ve kürek alıp artık kumda oynamaya karar verdim.
AA Eline sağlık Ogen
bu grupmanda kullanılan dürbün nedir? bu arada tetiği çeken parmak hassasmış.
Tebrikler çok güzel atış yapmışsınız.
Bu sabah yine 100 Yrd 2 adet 5 atışlık tek delik grupman yaptım ama artık moral bozmayayım dedim bu kadar yeter.
Bugün ilginç bişi daha oldu 50 metreden 3 atış tek delik oldu ama 3 pelette aynı delikten geçmişti. (Sayın Batça şahittir.) Diana High power 22.5gn peletleri denerken oldu. Resmini koyacaktım ama kimse inanmaz diye koymadım.
Bugün 50 metrede yaptığım tek delik grupmanların sayısını ben bile unuttum. (Biraz ukalalık gibi oldu ama idare edin artık)
Rüzgar olmayınca bu tüfekler dehşet atışlar yapıyor.
Dürbünüm Walther 8-32x56
Destek olarak kum torbası kullanıyorum.
Bu atışları yaparken bende Tunç'un yanındaydım.7 atış aynı yere gidince grubu riske atmamak için atışı kesmek daha iyi olur diye konuştuk.Ben bugün oyuncakçıdan plastik kova ve kürek alıp artık kumda oynamaya karar verdim.
Abi yapacak bişi kalmadı artık alanımız yetersiz olduğu için 100yrd ötesinede geçemiyoruz.
Bende en iyisi plastik kamyonumu alıp sana katılayım bari...
Tebrikler mükemmel bir grup olmuş.
tekrar tebrikler bende impo'ya katılıyorum artık
Tebrikler .Gerçekten etkileyici bir performans.Hani reklamda diyordu ya sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz diye vaktiniz ve hevesiniz uygunsa daha resmi müsabakalara da taşısanız bu yeteneğinizi ilginç olabilir.
Ellerinize saglık. Eger bunun adı sans ise, sans=dogru zamanlama+dogru nokta+dogru ekipman. Yedi defa aynı formulu uygulayabilmek gerekiyor sanırım.