Enteresan silahlar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
çok ilgiç bir alet bu yaa teşekkürler paylaşım için dostum
-
polat alemdar yüzük görsün ehehehe
-
DarkHardware'da da gördüm bunu bugün, Off-Topic kısmında vardı konu, şimdide burda gördüm, ilginç.
-
evet bir forumda görmüştüm
-
galiba namlu kısmı avuç içi tarafına gelecek şekilde kullanılıyor, yoksa namlu tarafı bayağı uzun parmakta iken belli olur.
-
Enteresan silahlar,,videosuda var...
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bu da pinfire,mermisi bulunmaz bunun, kovanlar yandan ateşlemeli. Bir kaç revolver daha vardı bunun gibi littlegun.be sitesinde. adamlar mermileri böyle poşette filan saklıyolar. Yok piyasada. (erişemedim ya, pistir bu ciğer şimdi)