İstanbul Beylikdüzü civari 507 851 55 35
yeditepeli tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kutu içeriği 4.5 için 150 adet 5.5 için 120 adet 6.35 için 110 adet fiyatı 200 hocam
-
Kolay ve En iyi şekilde namlu temizlemek için 4.5 5.5 ve 6.35 ortalama 8-10 mm boyunda keçe pellet
-
Konu dışı olacak ama airgunturk sayfası gerek hobi gerekse diğer konular adına müthiş bir bilgi birikime sahip 2012 yılından beri bu siteye uyeyim bu bilgi kaynağı yorumları yazan burda olan veya olmayan airgunturkun değerli üyelerine teşekkür etmek istiyorum.
-
"al, kurcala, düzelt , kullan silahı" bir sorun bu kadar güzel ve kısa ifade edilebilir. Allah'tan Maxi puncher ve Jumbomun grupman sorunu(en azından- yoksa çekiç valfden onlar da 3 sefer gitti geldi) olmadı da tek delik nedir öğrendik.
sayın umtys söylediğinizi biraz daha aciklarmisiniz kral marka tüfeklerinizi 3 defa fabrikaya gonderdikten sonrami istikrarlı oldular? Bende kral bulpup vardı benim şansıma olacakki isabeti çok iyi değildi o yüzden sordum.
-
Atışlar müthiş elimize sağlık başka tüfeklerle gereksiz heyecan yaşıyoruz galiba en kısa zamanda bir cricket almak şart oldu.
-
Samimi yorumunuz için teşekkür ederim. Bende şu aralar kral breaker bullpup s silent modelini incelemekteyim.. Elimdeki pcp yi satar satmaz alacağım model olacak sanırım. Çok şükür daha servislik bir durumum olmadı ama boyutları ve ağırlığından şikayetçiyim bende. Belki de otomatik olmasının verdiği parça fazlalığı mı diyeceğim ama sanırım airmax ta ağır ve uzunmuş.
Hocam yeni tüfek almak için ya 2018 yada prohunt fuarını beklerseniz en azından yeni çıkan ürün almış olursunuz bence acele etmeyin.
-
2018 de kralın çıkaracağı bulpup modelinin teknik özelliklerini bilmiyorum ama iyi bir görüntüsü var.
-
Ben üst üste birkaç evanix modelini kullandıktan sonra kral bulpup aldım isabet olarak herhalde benim sanssizligim olacakki çok iyi bir tüfek denk gelmedi ,aslinda çok kötü bir atıcida değilim 294 metreye böyle atışlar yapıldığına göre tüfekler fena gözükmüyor .
-
Kralin namluları da bildiğim kadarıyla sok uygulamasına gidildi ilk çıkan namlura göre bir fark varmı ? Lw namluyla kiyaslarsak 75metre gibi mesafelerde fark kaç cm olur.
-
Yorumlarınızı keyifle okudum galiba assagi tukursen sakal yukarı tukursen bıyık ..Allah kötü insanlardan uzak vatanım ve yöneticilerine adalet nasip etsin.
-
Hocam eger bilgi edinemezseniz tanıdık bir tornacidan dış adımını dis taragi ile ölçün.
-
jumbonun dürbün ray kanalı 11 mı 22 mı tüfeği 1 hafta içinde sipariş verecegim kralın kendi sitesinde ve av marketlerde bu konuda birşey goremedim
-
Öncelikle tüfeğinin hayırlı olsun jumbonun dürbün kanalı sitelerde yazmıyor 11 mı 22 mı?
-
eger malzemenin durumu çalışma mantığı pirinç malzemeyi gerektiriyorsa kullanılabilir ama sırf paslanmayı önlemek icin çelik yada demir kullanıp krom nikel yada titanyum kaplanıp paslanma o sekildede önlenmiş olur.
-
Yasin hocam Ramazan'dan sonra görüşelim sizinle ancak o zaman olur.
-
tesekurler murat hocam
-
Hasas ve temiz işçilik.
-
Bir arkadaşın airwolfu için CNC de işlediğim valf gurubu parçası.
-
İstanbul prohunt fuarında kraldaki arkadaşlarla konuşmamızda Jumbo için 2 aya kadar Lw namlu kullanacaklarını söylediler ..murat bey büyük ihtimal onu söylemek istemiş olabilir