hocam elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş ama bir konuda bir şeyi merak ettim kullandığınız mazeme sarı mı ankomu? Biz metal enjeksiyon kalıplarinda 2344 çelik kullanıp 54-56 hrc nitrasyan+ sulama işlemi uyguluyoruz çeliğin ömrü böylece çok uzun oluyor
yeditepeli tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
hayirli olsun diyeceğim ama sakın teşekkurler hocam demeyin
-
- Sayın karapence konu biraz dağılıyor ama daystate firması o ürünü üretmek için kim bilir ne kadar uğraşmış ve urun kabul görmus.. Adamlar kalkipta taklitçi firmalara kabaca tabirle ' kardeşim siz ne ayaksiniz diyormudur acaba ? Sonuçta ortada bir patent hakkı var
-
gecmis olsun aldığınız ürünün fiyatı kaç dolardi
-
arkadaslar cuma gunu 20:00 yaban TV de yayinda
-
zetax beyin calismasini gordukten sonra 200 den baslayip 800 kum zimpara ile 4 saatlik calismanin sonucu ..finisi keten tohumu yagi ile yaptim gercekten guzel is cikardi buyrun..
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
hocam alüminyum aksanlari dışında krom nikel kaplama yaptırabilirsiniz krom kaplamanın albenisi daha fazla çoğu kaplamacı alüminyum kaplayamaz
-
hocam özel silah boyaları satılıyor bence siprey boya yerine onu kullanın en azından profosyenel birşey olur
-
herhangibi bir firma yada şahıs adı vermeden genel anlamda benim kanaatimce tüm sektörlerde tasarım ve ergonomi de sıkıntı var bu 'a' veya b firması ne fark eder mesala biraz kronik olacak ama ben makina sektörünü takip ediyorum yıllardan beri İtalyanların ürünlerini kopyalayıp uretiyoruz işin kolayina kaciliyor bu görsel sektörlerde daha çok belirgin mesala bir FX markasının urun yelpazesine bakın bir bizim yerli üreticilere onların bizden farkı ne aynı makinaları hatta daha gelişimlerini kullaniyoruz olay tamamen vizyon bakisi
-
insan bazında kapasite meselesi,sabit fikirlilik ,vizyonsuzluk en önemlisi de hayal kuramamak
-
hocam elinize sağlık grupman sonderece başarılı olmus
-
evanixin 1-2 modeli dışında turkiyede satışı yok denecek kadar az giant modelide hiç satışa sunulmadı eski kullanıcıların dışında çok bilindik bir silah değil ben windycity kullanıyorum ve gayet memnunum . yanlış hatırlamıyorsam evanix servisine en son turaç av bakiyordu,
-
hocam ciricketin sarjoru yekparemi eğer yekpare değilse imalat aşaması sizin için daha kolay olur
-
masallah hocam 5 eksen cnc kullanıyorum radial tezgahta yaptığınız işi görünce imrendim elinize emeğimize saglik
-
Elinize saglik güzel çalışma olmuş kesimleri punc kesimine benziyor bukumunu nasıl yaptınız bakildiginda köşeleri gayet simetrik duruyor
-
Alakasi yok hocam sadece ne kadar ekmek o kadar köfte demek istedim
-
muradhan arkadaşım FX 1000 cc lık tüfek yapsa atış sahasına scuba tüp götürmeye gerek kalmaz herhalde
-
hocam bir olasılıkla seduskur oksitlenme yapmış yada seduskur alyan giriş yuvası yalama olmuş olabilir elinizde ince yağ yada pas sökücü varsa biraz sıkıp bekledikten sonra acmayi deneyin o da olmuyorsa alyani sedizkura taktıktan sonra çekiçle hafif şekilde tikladiktan yanı vurduktan sonra tekrar deneyin
-
hocam 5 tane cin mali dürbün aldım ama insan zaman geçtikçe hep daha kalitelisini istiyor sıradaki hedef iyi bir Hawke olacak yanı tilkinin dönüp dolaşacağı yer en sonunda kurkcu dükkânı.