zorakiye bu demir testereden dipçik yapmayı düşünüyorum yalnız ihtiyacım olan vidayı nasıl baglamam gerektiği agırlıgı silahdan biraz daha az uzunlugu bence gayet uygun omuzada tam oturuyor yalnız su uc kısmını (omuza baglamadıgım kısmı ) nasıl yapmalıyım bi fikir alış verişinde bulunalım ben o egrı kısmı soksem yada kırıp uzunlamasına montalasam dıyorum o ucdaki delik vidanın giremiyecegi kadar dar sanayide genişlettirebilirim yada dediğim gibi o ön tarafı komple sökmelimiyim ? şimdiden teşekkürler [Resim Engellendi: http://f1211.hizliresim.com/13/h/fy4um.jpg]
[Resim Engellendi: http://e1211.hizliresim.com/13/h/fy4sl.jpg]
asdqman tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tahliye kanalı kapandıgında 6 pompaya kadar cıkar saygılar ultra için söyyüyorum tabi bu işlemi yaptıgımızda garantiyi gözden çıkarmısız demektir
-
silahımın peletlerı bitti bende av bayıne gittim burda cok av bayı yok bı ınce memed vardı mecburen aldım tek pompada fıs dedı sılah mecburen 2 ser pompa ıle atıodum takı farkında olmadan yamuk pelet yerlestırınceye kadar sılah 2 pompada atamadı sonra 2 pompa 3 pompa derken 4 pompa sıktım yıne atmadı dedım hadı 5 pompa sıktıgımda mermının sesını duydum fırladı ama sılaha sonrakı mermıyı koymaya calıstıgımda gordugum manzara karsısında kahkahahalara boguldum ınce memed mermı hala sıkısık sekılde orda duruo ama tam ortadan kopmus bas kısmı fırlamıs sadece sapı kalan memıyı harbı yardımıyla cıkardım halada guluorum varmı bole bıse foto cekıp atıcam sızde gorun zoraki hp 01 ultraya dırenmenın sonucu
-
1-asil
2- kafa avcısı
3- adalya
4- mobydick74
5- 6136
6- persian
7- tamayyildiz
8- asdqman -
Zoraki ultra 4.5 cal .177 için moderatör şeması (proje çizimi ) lazım elınde olan arkadaşlar varsa atabilirlermi şimdiden teşekkürler
-
-
palet hangı marka onerırsın hocam ?
-
saol hocam
-
tek pompada evde atış yapsam cok ses cıkarmı ne dersınız ? kargom bayrama takıldı bayramdan sonra elımde olucak merak ettım sordum sımdıden tesekkurler