Şahsen bu sistem bir tüfeğe 600-700 den fazla vermezdim.
maxilla tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yeni aldığım 4.5mm pellet atan co2 cz-p09 un 10 metre grupmanı.
7.7 grn krm pellet kullandım.
Harika gurupman. Bu şekilde tek tüple stabil kaç atış yapıyor acaba
-
Yeni aldığım 4.5mm pellet atan co2 cz-p09 un 10 metre grupmanı.
7.7 grn krm pellet kullandım.
Harika gurupman. Bu şekilde tek tüple stabil kaç atış yapıyor acaba
-
Çok hoş olmuş elinize sağlık işçilik mükemmel
Teşekkür ederim.
Hocam harika bir işçilik harika bir dizayn.Amerikada olsaydınız paraya para demezdiniz .Gerçi orada dolar derdiniz ya o ayrı.Ülkemizde el işçiliği değerini bilen hariç çok önemsenmiyor.Umarım arkadaşınız bu şaheserin (benim açımdan öyle)kıymetini bilir.Allah hepimize sizin gibi bir mesai arkadaşı nasip etsin.
Hocam öyle ustalar var ki biz hakikaten çırak olamayız onlara.İlgilenen arkadaşların https://www.airgunturk.com/www.bicaksanati.com/forum/ sayfasını takip etmelerini şiddetle tavsiye ederim. Verdiğim forum adresi benim için okul oldu diyebilirim.
-
Elinize sağlık devamını bekleriz
Teşekkür ederim Mustafa Bey
Abi eleman lazımmı diyesim geldi Tebrik ederim,çeliği nedir?
Estağfurullah, biz kendimiz çıraklık edecek yer geziyoruz
Çok şık olmuş, elinize emeğinize sağlık. Çalışmaların devamı da olursa paylaşmanızı dilerim.
Teşekkürler hocam
Elinize sağlık.Yadigar kalacak bir eser olmuş.
bıçak sanatında gözümden kaçmış
kafamda ki bıçağa çok benziyor.Teşekkürler hocam
Cok güzel olmuş.
Ellerinize sağlık.
Bende bitane başladım ama sap kisminda takıldım; işin doğrusu zaman sıkıntısı var bitirirsem bu konudan paylaşırım.Hocam bende bu bıçağı 3ayda zor bitirdim. Zaman hepimizin derdi
-
Mesai arkadaşım için hediye olarak yaptığım bıçağı sizlerle paylaşmak istedim.Kısaca bilgi vereyim
Metal:N690
Sırt kalınlığı: 4.5 mm
Tam boy: 25 cm
Kesici ağız: 13cm
Sertlik: 57 HRC
Kabza: Cocobola ve kırmızı micarta
Kılıf : 4mm vaketa deri ve mağnezyum ateş başlatıcı -
maxilla sizce nova mı bt 65 mi
Mehmet bey, 300 metreye hedef alabilmek için her şeyden önce kaliteli bir dürbüne ihtiyacınız olacak ki bu en az 700-800 tl den başlar.Ben yerinizde olsam hobiye yeni başlıyorsam 2. el temiz bir at44 alırdım çünkü güç, hava tüketimi ,isabet ve fiyat performans açısından hatsanın en dengeli tüfeğidir ve satışı kolaydır. geri kalanla bipot, kılıf, pelet, pompa ya da sucuba tüp alırdım. Orta karar bi dürbünle 150 metreye kadar atış yapabilirsin bu tüfekle.... Baktınız ki hobi sizi sardı. Sadece tüfeği değiştirerek yolunuza devam edersiniz...
-
benim istedigim 300 metreye kadar cam şişeyi 5 atişta 3 defa kırabilecek güç ve isabet
Hocam o dediğiniz mesafede dediğiniz isabeti yivlilerle ancak sağlarsınız. Havalı tüfeklerinde bir sınırı var....
-
hocam elinize sağlık. Tüfeğe bambaşka bir hava katmış.
-
İyi güzel modeller ama çok ağırlar.Galiba herkul modeliydi yanlış görmediysem neredeyse 6 kg yaklaşmış.Keşke birazda ağırlık üzerine çalışsalarmış...
-
Yaylılarla hiç uğraşmayın bence.2.el bir pcp alın. Hatsan lar gayet uygun bu konuda. Stoger in havalı servisini bilmiyorum ama ateşli tüfek servisinden yığınla şikayet eden var. Yinede siz bilirsiniz
-
Neden orjinal bir piyade tüfeğimiz yok diyen arkadaşlar,Nuri kıllıgil paşanın başına gelenleri ya da Vecihi hürkuş'un başına gelenleri okursanız nedenini anlarsınız...Mesela Nuri paşanın kendi ismiyle bir tabancası vardır ve seri üretimi yapılmıştır.Paşa birde silah fabrikası kurar kendi dönemi için ciddi üretimlerde yapar... Sonra ne mi olur. Paşa fabrikadayken fabrika paşayla beraber havaya uçurulur. İşin ilginci olayla ilgili mecliste kapalı oturup yapılır ve soruşturma dahi açılmadan üzeri kapatılır... Velhasılı kelam...Bu ülkede milli imkanlarla iş yapanın başına çok şey gelir...
-
Psikopat kişilikli insanların ne tür silah kullandıklarının ne önemi var ki...Adamın eline havalı geçmiş onu kullanmış. Başka bir şey bulsa onu kullanırdı..Bu adam hayvanın üzerine arabada sürebilirdi taşla başınıda ezebilirdi... Havalıları toplamak için bunları bahana edeceklerine bu tip insanları sokaklardan uzaklaştırırsalar daha güvenli olur kanaatindeyim....
-
Tüfeğin şuanki hali
Hocam,namluya da sanki ceket giydirilmiş. Burada zaten tüp sebebiyle öne kayan denge merkezi iyice öne kaymadı mı ?
-
Güncelleme yapayım, Hatsan Striker Edge ile sahadaki kayalara atış yapınca gayet güzel bir şekilde 40-50 cm kıvılcımlar görülebiliyor. Ne yazık ki tüfekle atış yaparken cep telefonuyla çekim yapmak çok zor. Yine video olamadı anlayacağınız.
Hocam gurupmanlarına da baktınız mı acaba? Bu cakmak taşları ilavesinden sonra gurupmanda ciddi bir bozulma oldu mu?
-
Güncelleme yapayım, Hatsan Striker Edge ile sahadaki kayalara atış yapınca gayet güzel bir şekilde 40-50 cm kıvılcımlar görülebiliyor. Ne yazık ki tüfekle atış yaparken cep telefonuyla çekim yapmak çok zor. Yine video olamadı anlayacağınız.
Hocam gurupmanlarına da baktınız mı acaba? Bu cakmak taşları ilavesinden sonra gurupmanda ciddi bir bozulma oldu mu?
-
Tüfek gerçekten güzel. Eski western filmler geliyor insanın aklına. Videolarında atışı gayet akıcı gözüküyor. Ne var ki 36 kalibre sadece hobi silahı olur. 20 ya da 28 kalibre üretseler doğa gezilerinde hafif taşınabilir bir güvenlik silahı olurmuş diye düşündüm..
-
Tüfeği göndersek,tüp değişimi ve regülatör takımı bize ne kadara mal olur acaba
-
Düşündüğümden çok daha estetik bir şey çıkmış ortaya.Acaba bu 500 lük tüp pompayla dolar mı? Kafam ona takıldı benim...
-
tüfeğin ağırlığında ne kadar bir değişim oldu acaba