Hepinize keyifli atışlar
ozgursula tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sağol Erdem abi gelirken karpuz da getireceğim inşallah. Adana karpuzu iyice bir yerleşsin de Ankaraya
-
Arkadaşlar yukarıda da belirtmişler Güngör av'ı aramıştım. Forum kurallarına aykırı olabilir diye vermemiştim ismi. Şu anda Galatian I ve IV var demişlerdi diye hatırlıyorum. Yanında dürbün, çanta vs hediyeleri varmış.
-
Gepard ben sizi unuttum ama siz unutmamışsınız karşılaşınca lütfen hatırlatın da ayıp olmasın. Görsel hafızam iyi değildir bu arada Hatsan Galatian'ı kullanan ve test eden arkadaşlarımızın görüşlerini sabırsızlıkla bekliyorum. LW namlulu ve regülatörlü olduğunu söylediler. Görmek lazım. Ben hobiye tekrar başlama kararını bugün tekrar vermiş bulunmaktayım. İlk önce işe scuba tüp ile başladım desem yeridir. Wrangler arkadaşımızın 300 barlık tüpünü alarak başlıyorum. Allah kaza beladan korusun hepimizi. Sonrasında da Galatian ile devam. Tüp alacaksın sonra tüfek lazım mantığı yoksa başlıyacağım yoktu
-
Arkadaşlar bugün bir firma ile görüştüm Hatsan galatian satışa başlamış. Bu hobiye uzun zaman ara verdim ve tekrar bir yerlerden başlamam gerekiyor diye düşünüyorum. hayırlısı artık.
-
Güle güle gidip gelin, yarışmada başarılar dilerim.
-
Ben güç artırma ayarları yaparken 4 cm'lik tahta merdiveni delmiştim. Hani şu inşaatlarda kullanılan 5x10 kalasın 4 cm'lik olanını. Onun akabinde buluşmaya gittiğimizde 998 fps hız ölçmüştük krono ile.
-
Hepinize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Uzun zaman buluşmaya gelemeyince bu olaylardan mahrum kaldım. Ama buluşmaya gittiğim gün kendi silahımla atış yapabilir miyim bilmiyorum. Onu incele bunu incele gün bitecek heralde
-
Rıfat bey başınız sağolsun. Ben ara sıra kaybolur sonra geri dönerim. Bakalım hangi haftaya katılabilirim buluşmalara.
-
Arabamdaki önceki lastiklerim lassa'ydı bunları takmış, 4 sene kullanılmış dişlerinde hiç kayıp olmadığı gibi hala çok diri duruyorlardı. Ama lastiği demir veya çelikle yapıp lastik gibi görünsün diye kaplamışlar gibi geldi bana. abi bir lastik bu kadar mı sert olur. Vur kafana kesin yarar. Neyse onlardan kurtulduk. Direk çöpe.
-
Lastiklerin çok yumaşak olmasının tek kötülüğü yanaklarının çabuk balon yapması ve taşlı yollarda çabuk zedelenip parçalanması. Benim aracım 850 kilo olduğundan dolayı sert düşülen çukarlarda birçok araca göre şanslıyım ancak; yazın malatya'ya gidince köy yolları var oralarda çok dikkatli olmalıyım çok taşlı.
-
Arkadaşlar 4 adet michelin energy saver aldım. Şu ana kadar yol tutuşu ve ıslak zeminde çok güzel. Bahsedilen brigstone er modelininin benim aracımın ebatı yokmuş. Yine bildiğin en iyisi değil michelin'e sarıldım. Teşekkürler.
-
Teşekkür ederim arkadaşlar. Kararımı michelin'den yana kullanacağım gibi. Lastikçi tanıdık, brigstone'da satıyor bahsettiğiniz modeli ona da danışırım.
-
Fender müsait olduğun bir pazar seninle ayrıca buluşuruz sorun değil. Ben de özledim ne yalan söyleyeyim.
-
Arkadaşlar bu lastiklerden kullanan arkadaşlarımız var mı? Kuru yol ve ıslak yolda nasıl? Yumuşak olsun, erisin ama sertleşmesin, fren mesafesi iyi olsun. Karşılaştırma yapabilirseniz sevinirim. Bu iki lastik arasında gidip geliyorum yardım edin.
-
Hepinizi çok özledim. İnşallah en yakın zaman içinde yanınızda olurum.
-
Abbaooooow diyeceğim. Başka ne diyebilirim ki.
-
Cumartesi günler artık arabam yok o yüzden ben burdan takip ederim sizleri.
-
Ben baya bir sessiz kalmışım. Havalar biraz düzelse etlik yakınlarında özellikle ovacıkta çok güzel boş araziler var. Dümdüz sürülü tarlalar. Araba giren yerler de var bakarız inşallah.
-
Bizim hanımın okulu başladı. Artık Cumartesi günleri arabam malesef yok. Zaten gelebilsem de rakip olamazdım. Ya sonuncu ya sondan bir önce olurdum. Bu mereti ayakta desteksiz de kullanmayı öğrenmem lazım, sonra 24 x zoom'da da atış yapmamak lazım.