Hala fena şekilde kar yağıyor. Gidecek arkadaşlar zincirsiz denemesin bile. Gerçi kamuran'da kışlık lastik varsa 4 çeker suzuki swift ile iner çıkar gibi geliyor.
ozgursula tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Cumartesi günleri hanımın okulda kursu oluyor. O yüzden bazı haftalar katılamıyorum. Araba ile gitmesi şart. Ben okula bıraksam bu sefer gelişi problem... Artık 15 tatili öğretmen ve öğrencilerden çok ben ister oldum. Pazar günleri olsa hep boş olacağım.
-
Benim de at 44'üm geldi tüfek gayet iyi görünüyor. Hep T12 diye niyetlendim ama malesef maddi imkansızlıklardan dolayı alamadım. Hani ne bileyim simsiyah oluşuydu belki! neyse at44 de canavar gibi inşallah memnun kalırız. Herkese hayırlı olsun.
-
Bizim tüfek gelirmi acaba o tarihe. Olmazsa siz değerli ağbeylerden ödünç alırız. o da olmadı gözetmenlik yaparız.
-
Orjinal hali gibisi yok. Müthiş bir görüntüsü var. Böcek gibi simsiyah
-
Allah razı olsun abiler malesef gelemedim. Yine güzel bir buluşma gerçekleştirmişsiniz.
-
Arkadaşlar bu hafta malesef katılamıyacağım. Perşembe günü sabah apar topar İstanbul'a gittik hanımın teyzesi vefat etti. Eve yeni geldim ve çok yorgunum.
Sizlerle olmak çok keyifli. Başka bir gün gelirim inşallah. -
Murat kardeş; güzel ancak biraz daha belirgin, biraz daha karizmatik bişey alsak
-
Malesef resim boyutu çok büyük olduğu için olmadı, yapamadım. Program indiremiyorum daire kısıtlıyor. Murat kardeşimin yaptığı resim çok güzel onunla yetinceğim. Erdem ağabey'e de yapmanı istiyorum.
-
Vallahi süpersiniz. Ama benim gerçek bir resmim var kesinlikle fotomontaj değildir! sizin gibi değerli kardeşlerimiz için çektirdim. Bu fotoğrafı sadece gösterip geri çekeceğim. Belli bir süre tutacağım. Sonra Murat kardeşimizin yaptığı son resmi koyacağım.
-
Bravo vallahi çok güzel atışlar.
-
Ben de karizma istiyorum murat kardeş. Fender kendini buldu. oh beee!!! köksal beni aradı ve; abi şimdi aslımı buldum. Sağolsun murat abi sayesinde rahat bir nefes aldım dedi Ama inanın osman abinin karizması gibisi yok.
-
Gelemedim malesef. Yine yapmışsınız yapacağınızı
-
Volkan kardeşim dürbün kapaklarını da unutma emi Gelmeye çalışacağım ama gelemezsem de birilerine bırakırsan sonra alabilirim.
-
Dur bakalım hele bi gelsin de oynuyacağız heralde. Teşekkürler.
-
Arkadaşlar malesef maddi imkansızlarım sonucunda fx Gladiator veya T12 alamayıp, Ancak Hatsan AT44 siparişi verebildim.
Hatsan AT44'ün pelleti, fabrika değerlerine yakın göndermesi zor gibi geliyor zira; Buluşmamızda Webley raider tekli pcp de 768 fps hız yani yaklaşık 235 m/s denilirken FX 16 grain pellet ile 10 atis ortalama hız 610 fps, Hatsan pellet ile 625 fps gibi değer çıkıyor ortaya.
Hatsan at44 5,5 pellet fabrika verisi 970 fps gösteriliyor. Eğer Hatsan at44 Webley gibi aynı değerleri verirse; 16 grain fx pelleti 780 fps ile gönderir gibime geliyor. İnşallah böyle olmaz. Ufak tefek hesap hatalarım olabilir ama çıkan değerler bundan ibaret.
Yaklaşık %20,5 daha yavaş çıkış hızı.
Webley'de ayar vidası var onunla çıkış hızını 900 fps'nin üzerinde ayarlayabiliyorsunuz diye biliyorum. Acaba AT 44'de böyle birşey olacak mı veya hızı arttırma imkanımız var mı çok işlem yapmadan?
-
Yahu murat nereden aklına gelir bilmem ki ETi falan. Evde durmak seni baya bir hoş etti.
-
Evet abi Meriç'in çok güzel atışları var. Tunahan (tripot canavarı ;kihhik) o da şişeleri kırıyor veya değişik atraksiyonları var, İyi yaptınız onları da getirmekle.
-
Fotoğraflar için çok teşekkür ediyorum. Çok keyifliydi.
-
Tüfeğim yok onu söyleyeyim. Tüfeğimi Adana'daki küçük yiğenime hediye ettim artık cfx elden çıktı. Hava iyi olursa gelmeyi düşünüyorum.