Sizin de atikomutan teşekkürler.
ozgursula tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
senin canını yerim ben yine yırtıldım gülmekten. Ama sana da bana da fes, şapka, kep, peruk vs yakışıyor.
-
Yemin ediyorum yerlere yattım. İyi ki osman abinin fotoğrafta oynama yaptığını söylemişim.
-
Murat bitane de bana yaparmısın osman abi tarzından. Nasıl olsa bu aralar sen evden çıkamayacaksın.
-
thenighthawk'ın resmi kesinlikle osman abi tarafından fotomontajla o hale getirilmiştir. Vicdanım el vermediği gerçeği söylemek zorundayım. başka bir noktaya işaret etmeliyim ki; Fender'in arabaya yaslanmış fotoğrafı var (arabalı resimlerden alttan ikinci) Recep İvedik'in kapıyı zorlaması gibi geldi bana
-
O rakama da kurbağa olurum.
-
20 kutu mu? 10000 adet? bu kelimeyi duyunca senin profil resmindeki kurbağa gibi gözlerim açıldı. 10000 adet!
-
Erdem abi de grup yaptımı kağıtın canını çıkartıyor her yanı delik deşik. Kaç atış yapmış anlamak zor inan. Mubarek pompalıyla sıkıyor.
-
Tamam murat siz grup yapın kağıtları ben getiririm demedim mi? Ama uzun mesafe olursa git gel git gel yorar adamı.
-
Eğer siz grup çalışmaları, uzun mesafe atışları yapın samimi söylüyorum kağıtarı ben getirip götüreceğim kameraya da çekeceğim. Abi grup oluşturmak için yapılan atışlar, uzun mesafe deneme atışları acayip derecede hoşuma gidiyor. Atış yapmayıp olan biteni seyretmek dahi keyifli. Siz varken herkes öylesine atış yapıyordu saat 3 civarında serdar'ın veya fender'in atışlarından sonra millet hadi biz de birer tane grup deneyelim şeklinde başladı. Bana göre siz olsaydınız grupların dumanını attırırdınız onu da söyleyim de içim rahat etsin. Bana gelince, ayda yılda bir sıkı grup çıkarttık bırakında sevineyim.
-
Nürburgring etabını Gran turismo'da bile yakın saniyelerde bitirmek çok zor kaldı ki adamlar hiç hata yapmadan ölümle burun buruna gidiyor.
-
Bu sözleri duymak çok güzel. Bütün arkadaşların çok iyi olduğunu düşünüyorum. Fender kafayı yedi eve giderken trafik ışıklarında yan yana geldiğimizde sürekli benim grubu gösterip kızdırdım.
-
Çok eğlenceli bir gün geçirdik. Herkese teşekkürler.
-
Krono'da getirecek misiniz? Benim cfx'in son halini baya bir merak ediyorum. Sabah inşallah geliyorum.
-
Evet Özgür Sula gelmek istiyor ama vücut iptal. Acayip derecede üşütmüşüm. İnşallah yarın kendimi iyi hissedirim de gelirim.
-
Darısı başımıza. Ama artık 100 metre ve üzeri atışları görelim lütfen. Konuşana bak kendi göndermiyor falan demeyin çünkü ben 100 metrede ancak 20-25 litrelik turşu bidonunu vurabiliyorum. veya kamyon jant kapağını
-
Aşağıdaki link'ten bulabilirsiniz.
-
Ya abiciğim artık forumda dolaşırken utanır oldum. Erdem abi derki: Oğlum karabatak gibisin bir varsın bir yoksun haklı. Ama ben karabataktan ziyade tam bir batak oldum. Saolsunlar okulu bitirdikten sonra maaşımızda bir artış olmuştu, şimdi de yanlışlık yaptıklarını söyleyerek veya kanun'daki bazı değişiklilerle ilgili olarak maaşımda yaklaşık olarak 200 YTL bir düşme sözkonusu bir de 2008 başından beri verilenin geri alınması Toplamda her ay için 400 YTL gibi bir düşüş oluyor. Şu ekonomik sıkıntının içinde böylede bir durum olunca cabası. PCP alalım diye hevesleniyoruz. Onlar bize Paralar Canım Paralar (PCP) yani neyse böyle zevkli bir ortama kim gelmek istemez ki. Kayboldum zannetmeyin. Yakın bir zamanda görüşürüz. Devlet baba inşallah bu işi düzeltecek.
-
Dikkat et biriketler yıkılıp altına falan almasın sonra. Tek biriketi yan yatırıp, yatarak atış yapabilirsin hem riski az hemde daha iyi atış yaparsın gibi geliyor.
-
o dürbün'e de çok güvenme yanlız. Tüfeği ilk aldığımda bana hediye vermişlerdi. Bir türlü ayar tutmuyordu. Destek ve atış pozisyonun çok zor onu da söyleyeyim.