bütün katılan arkadaşlara teşekkürler
mesutbali tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
grubun video ve fotolar güzel
-
hayerlı olsun güle güle kullanın beyhan hocam
-
bende bt 65 var cengiz abide aa s 510 var bir sonraki buluşmada gelirseniz silahları denemiş olursunuz kararınızı o zaman verirsiniz şuna emin olun iyi dost ve arkadaşlar bulacaksınız
-
kenarda bt 65 le tüpe baglı olarak atış yapan bendim arabanın üzerinden atış yapan ortada olan
-
serhan kardeşimizide unutmayalım sabah cayımızı termosa demleyip getirdi
-
semaverde cayımızda iyiydi hani termosumuz kırılmıştı ama sagolsun muhammet kardeşimiz imdatımıza yetişti semaverde cay içtik
-
herşeyden güzeli kardeşlik dostluklar sevgi ve paylaşım bu güzellikler bizim grubumuzda var dahada mükemmel olacak
-
abiler arkadaşlar bugün çok güzel bir gündü açıkcası ben bugün atıştan çok keyif aldım emegi gecen tüm dostlarıma içten teşekkürler
-
abi slow motion güzel olmuş ellerinize saglık
-
muhammet kusura bakma yegenime araba carptıda ben gelemedim ama çok güzel bir buluşma olmuş
-
merhaba yanlışlık olmasın nilüfer demirçi veya çalının üstündeki bayraklı tepenin hemen arkası dağyeniceye yakın adı dağyenice barajı olarak biliniyor
-
birsonraki buluşma dahada güzel olaçak
-
cengiz beyin gruba ve bana çok emekleri geçti kendisine çok teşekkür ederim
-
içtenlikle söylüyorum buluşma çok mükemmeldi
-
ekipmanım çok minibüslerde taşıması zor araç ayarlayabilirsem gelcem
-
arkdaşlar benim araba sorunum oldu
-
ben varım cumartesi saat 2 den pazar saat 17 ye kadar boşum uygun bir zaman belirleyin buluşalım tanışalım
-
hafta sonları bende katılabilirim ben nlüfer çalı da oturuyorum
-
ben doldurttum 250 bar basıyorlar yaklaşık 20 gün önce