bütün katılan arkadaşlara teşekkürler
mesutbali tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
grubun video ve fotolar güzel
-
hayerlı olsun güle güle kullanın beyhan hocam
-
bende bt 65 var cengiz abide aa s 510 var bir sonraki buluşmada gelirseniz silahları denemiş olursunuz kararınızı o zaman verirsiniz şuna emin olun iyi dost ve arkadaşlar bulacaksınız
-
kenarda bt 65 le tüpe baglı olarak atış yapan bendim arabanın üzerinden atış yapan ortada olan
-
serhan kardeşimizide unutmayalım sabah cayımızı termosa demleyip getirdi
-
semaverde cayımızda iyiydi hani termosumuz kırılmıştı ama sagolsun muhammet kardeşimiz imdatımıza yetişti semaverde cay içtik
-
herşeyden güzeli kardeşlik dostluklar sevgi ve paylaşım bu güzellikler bizim grubumuzda var dahada mükemmel olacak
-
abiler arkadaşlar bugün çok güzel bir gündü açıkcası ben bugün atıştan çok keyif aldım emegi gecen tüm dostlarıma içten teşekkürler
-
abi slow motion güzel olmuş ellerinize saglık
-
muhammet kusura bakma yegenime araba carptıda ben gelemedim ama çok güzel bir buluşma olmuş
-
merhaba yanlışlık olmasın nilüfer demirçi veya çalının üstündeki bayraklı tepenin hemen arkası dağyeniceye yakın adı dağyenice barajı olarak biliniyor
-
birsonraki buluşma dahada güzel olaçak
-
cengiz beyin gruba ve bana çok emekleri geçti kendisine çok teşekkür ederim
-
içtenlikle söylüyorum buluşma çok mükemmeldi
-
ekipmanım çok minibüslerde taşıması zor araç ayarlayabilirsem gelcem
-
arkdaşlar benim araba sorunum oldu
-
ben varım cumartesi saat 2 den pazar saat 17 ye kadar boşum uygun bir zaman belirleyin buluşalım tanışalım
-
hafta sonları bende katılabilirim ben nlüfer çalı da oturuyorum
-
ben doldurttum 250 bar basıyorlar yaklaşık 20 gün önce