Yamaha tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kalite gittikçe kötüleşiyor rezalet verilen paralara yazık vallahi bunun markası nedir hocam yazarsanız bizde uzak duralım.
-
selam hocam senin gönderdiğin likteki dürbünlerin göz mesafesi aşağı yukarı aynı veyron 90-85 mm everest 95-92 mm fakat veyronun göz merceğine giden tüpünün boyu diğer dürbünlerden daha kısa zaten üretim amacı kompak olması için reximax gen2 nin pikatini rayı tüfeğin tam ortasnda denedilerdemi boyu yetmez dediler bilmiyorum fakat dürbünü en geriye alırsa bana yeter gibi geliyor ben türkbulda kullandım zaten bulpup olduğu için bana sorunsuz oluyordu.Veyron güzel kompak bir dürbün fakat tam boy dürbünler genelde daha net oluyor 100 200 gramdan kaçma başka bişey bak derim.
-
selam hocam veyronum vardı 4x16 olan ffp birkaç ay önce sattım dürbün hafif ufak kompak bir dürbün taretleri falan çok güzel lensleride orta seviye iş görür net parasına göre iyi bir dürbün fakat 4x te artıkıl çok zor görünüyordu 6x ile 8x te netleşiyordu.Everest modeli iyi diye duymuştum ama getirtebilirsen orion-pro-max-4-16x44-hd sfp bu modeli getirt derim piyasada kalmadı baya araştırdım güzel bir dürbün olduğuna eminim gelirse bi ara almayı düşnüyorum.
-
-
Swamp ı denemedim yeni bi marka fakat vectorla victoptics iyi marka kardeş birçok modelini kullandım kullanıyorum memnunum
-
Pcp ye takmayacaksan kırmalı tüfekte kullanacaksan hawkenin 32 obrjektif lensli dürbünlerine bak diğerleri genelde ayar bozar başka marka bakacaksan da ufak lensli bak.
-
-
-
-
Bt 65 SB elite lw aldım dün geldi bakalım vaktim olursa hafta sonu deniyecem biraz daha güçlendirebilirim stetskur vidası ile
hayırlı olsun kardeş
-
Yayın arkasını besledim ama modlamak yerine daha güçlü olan BT 65 SB elite lw aldım solidleri onla deniyecem ve dediğin gibi hastanı stetskur vidasiyla güçlendirmek biraz daha kolay
ben haftaya deniycem içindeki setskur vidası 20mm uzunluğundaydı 30 mm yaptım hem çekice birkaç gram daha bindi hemde daha fazla gerildi yay bakalım ne olacak bende hatsan nova düşündüyorum bu aralar güç için ama bt 65 daha güçlü sanırım yada yeni model bişeylerin gelmesini bekliycem.
youtube da bir adam jumboyu baya güçlendirmiş hava ayarını iptal etmiş ve namlu hava deliğinide büyütmüş valflede oynamış baya tantanası var yani fakat çok güzel tüfek orta güç için harika
-
Evet çift tüple geliyor çok büyük avantaj bu spotonun pelletlerini seviyor bu yanı güzel 18-22-26 grain güzel grupman var gücü 18 grain için 850 FPS ben çekiç yayına küçük bir parça ekleyip 950 FPS alıyorum gücü gayet keyifli benim için regülatörü yok ama büyük tüp hacmi regülatörlü gibi atıyor
çekicemi parça ekledin yayamı ben yayın ayarını gererek 18.13 leri 950 fps ye çıkardım jumboda öyle bir ayar vidası varmı içinde alyanı çeviriyosun hatsanda geçen günde çekiçteki boşluğa bir parça ağarlık ekledim adam daha hızını deneyemedim mutemelen daha fazla arttı boşa sıkınca basıncı sesi baya arttı yakında atışa gidip hızını deniycem bakalım.
-
Bende kral Jumbo dazzle var 25-30 metrede bu grupmani veriyor spoton da
Jumbo dazzle 2 tane tüple gelior değilmi nasıl tüfek menunmusun gücü biraz düşük gibi gelmişti bi ara araştırmıştım regülatör varmı onlarda?
-
çok ciddi bozuklar 5.5 26 grainler bunalardan da beterdi yarın yine atışa gidicez çekme şansım olursa çekerim bu arada SpotOn Uppercut Solid 4.5mm 15Grn kullanan varmı hiç nasıl denedinizmi merak ediyorum.
-
Pardon üstat belirtmeyi unutmuşum her marka için 3 Atış spoton jsb ile kafa kafaya maşallah.
evet çok güzel benim eski spotonlarda öyle çok yakın
-
Bir kağıda kaç atış yaptın
-
Çok iyi atışlar tebrikler eline sağlık spoton iyisinden denk gelmiş harika grup
-
yongheng yazmışınız gördüm bunun bakımını türkiyedemi yapıyorlar nerde satılıyor
-
Evet desteği devam ediyor. Ücreti mukabilinde bakımı dahi yapıyor.
selam hocam hangi marka bu dediğiniz