Evet desteği devam ediyor. Ücreti mukabilinde bakımı dahi yapıyor.
selam hocam hangi marka bu dediğiniz
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Evet desteği devam ediyor. Ücreti mukabilinde bakımı dahi yapıyor.
selam hocam hangi marka bu dediğiniz
Aslında ben şunu fark ettim 18,13 parsın rengi koyu olan namluya zorlanmadan giriyor,rengi açık olan çok zor giriyor demekki rengi açık olanın çapı biraz daha büyük.ve rengi koyu olanın gurupmanı açık olandan daha iyi
olabilir dikkat etmedim hiç rengine benimkilere bakıcam birazdan
Herkese iyi günler victoptics'in iki modeli arasında kaldım acaba kullananlar varsa yada bilgisi olan arkadaşlar yorum belirtirse sevinirim hangisini alayım acaba
1-Victoptics S6 1-6x24 SFP Tüfek Dürbünü OPSL-22
2-Victoptics S4 1.5-6X28
ikisi arasında fiyat farkı yaklaşık 2100 TL
Selam hocam Victoptics S4 1.5-6X28 bu dürbünü bende merak ettim eğer alırsan bizide bilgilendirirsen sevinirim bunla ilgili nerdeyse hiç bir video fotoğraf veya bilgi yok internette
selam hocam bak bakalım nasıl çıkacak merak ettim benim eskiler duruyo gayet iyiler belkide kalıpların bazıları sorunlu bazıları sorunsuzdur kalite kontrol çok düşük yani iyi çıksa bile almaya korkar olduk çöp oluyo resmen.
bir dönem jsb 18.13 çok kullandım ozamanlar spotonunda 18.13 leri yeni çıkmıştı ikisi arasında grupman testi yaptım gerçekten nerdeyse aynı derecede iyi grupman çıkmıştı bende toplu 18.13 spoton söyledim birdahada jsb almadım hem fiyatından dolayı hemde nerdeyse aynı grupmanı yaptığım için gerek görmedim.Üç yıldan fazla süredir de atış yapmıyordum bu sene yeniden başladık fakat görünüşe göre spoton 18.13 leride bozmuşlar ben sadece solidleri bozdular sanıyodum bütün spoton modelleri bozulmuş malesef.
resim 2019 yılına ait sıfırlarken denediğim grupman testi bu şekildeydi jsb yine bir tık daha iyi fakat fiyatına göre spotonlarda çok iyiydi.
Direk Engin Sak'tan da alabilirsiniz ben öyle yapıyorum. Effecto PX5 Pro da 20 ve 22 grain kullanıyorum çok memnunum.
Nasıl iletişime geçeriz kendisi ile
Bu markanın optikleri F/P ürün olarak inceliyor yabancı yayıncılar. Tabi bizzat gözümle görmedim incelemedim. Ne kadar dayanır bilemem ama fiyatına göre verdikleri güzel.
bu markayı bende merak ediyorum SWAMP DEER TK PRO 1.2-6X24IR şu model ilgimi çekti fakat çok bilgi bulamadım genelde sağa sola tutup kamerayla çekip reklam yapmışlar yeni bi marka sanırım.
Shock solidlerde 18 grainlık oluyormu ben piyasada 24lükleri gördüm ağır gelir diye almadım birde magnum hollow predatör gibi modelleri varmı
shock solid en düşük 20 grain 5.5 mm de son kalanıda biz aldık arkadaşla aksu avdan başka yerde görmedim hilal avda bitmişti zaten.hollowpoint shockların hepsi.
baktım şimdi var piyasada ama denemedim hatsanın jsb ye ürettirdiği vardı eskiden kullandım acaba öylemi buda bilmiyorum denemek lazım 18.13 eski spotonlar var elimde 9 10 kutu eksileri baya iyi memnunum elimde solid kalmadı uzak atış için keşke zamanında fazla alsaymışım eksi 26 ları süperdi.
gamo 10 15 yıl önce iyiydi aynen spotonda ilk çıktığı zamanlar baya iyiydi şu an berbat yani eskilerle yaniler arasında uçurum var.shock solid ler baya iyi çıktı 2 kutu daha siparş verdik başka kalamdı piyasada olsa daha fazla alacaktım 20 graini bitti.Bir kutuda eb solid siparişi verdik denemek için bakalım nasıl çıkacak.
malesef bozdular demekki ogün shock solid markasınıda denedik baya iyi inşallah bozmazlar türk malımı kim üretiyor acaba.
Merhaba arkadaşlar uzun süredir yer sorunu yüzünden atış yapamıyorduk geçtiğimiz cumartesi yapabildik epey ara verdiğim için elimde sptoton un eski 26 graini var ve arkadaşımda da yeni aldığı 26 grainler vardı 15 metreye sıfırlama yapalım dedik benim eskilerle nokta sıfırladım yeni aldıklarımız berbat bir grupman yaptı öyle böyle değil saçma sapan geçrekten çok kötü yani elime alıp inceledim şekli şemali çok bozuktu ve spoton crazy 21.91gr bunlar yine 26 lara göre bir nebze daha iyiydi fakat oda iş görür derecede.Merak ettiğim şey şu bunlar bizemi böyle denk geldi yoksa sizlerden atış yapan bu solidleri kullanan varsa görüşleriniz nelerdir kaliteyi bozdularmı yoksa bize üretim hatası olanlarmı denk geldi.
bende hatsanda pompada oldu bütün oringlerini değiştirdim düzeldi içini güzelce temizle boruların ve silikon gres le bütün contaları yağla başka bir yağ sürme bulabilirsen kahverengi conta bul daha dayanıklı oluyo o içindeki ince milde sorun oluyo zaten ne oluyosa hep sıkıntı o milin üstündeki ve o milin dışına sürten contada.
tabi uzun süre kullandıktan sonra deneyimlerimi yazarım. benim aldığım new warrior un yeni modelinde termometre yok. satıcıya ısındığını nasıl anlarım diye sordum; bu modelde ısınma sorun yok, üst üste 2 adet hatsan herculesi sorunsuz doldurduk dedi. kullanım klavuzunu okudum ancak sizin tavsiye ettiğiniz husus var mı diye sordum arazide kullanırken toz, kum zemine koymayın dedi sadece.
dediğim gibi uzun süre kullandıktan sonra deneyimleri paylaşırım şuan kesin bunu alın diye tavsiye edemiyorum, pompa dan sonra büyük rahatlık
selam hocam hayırlı olsun inşallah bir arıza olmaz fakat olursa paylaşırsan sevinirm arkadaşımda da var şimdilik ortak kullanıyoruz güzel sorunsuz çalışıyor duruma göre bende birtane alıcam.
100 150 metre için nerdeyse her dürbünü kullanabilirsin fakat atacağın hedef küçükse ve hedefi iyi görmen öncelikliyse uzak için lens kalitesi en önemli şey bence kendi kullandığım dürbünlerden örnek verecek olursam ben uzak için ffp dürbünleri seviyorum orası biraz sana kalmış tercih meselesi Discovery VT-T 4.5-18X44SFVF DLT MIL 30MM lensleri çok kaliteli balık gözü efekti yapmaz 4.5 x te yakında nişangah gayet net görünür ve paralaksla çok oynamana gerek kalmadan yakınada uzağada atarsın 18 x tede nişangah aşırı kalınlaşmıyo çok iedela boyutta kalıyo 200 250 merteye kadar 18x te taretlerle biraz oynararak rahatlıkla vuruş yapabilirsin daha sonrası için özel ayarlı yada moa eğimli ayak alman gerek dürbünün fiyatı 15 bin tl civarı fakat netliği mükemmel derecede iyi bir dürbün ve yanında baya iyi aksesuarlarla geliyo cep telefonu ile çekim yapmak için aparatı falan var incelersin.
2 ci olarak Vector Optics Veyron serisinden herhangi bir dürbünü alabilirsin fiyatları modele göre değişken ve uygun. sfp leri 7 bin ffp leri 10 bin tl bandında bendeki model Vector Optics Veyron 4-16x44FFP bu veyron serisinin güzel yanı küçük ve hafif ve çok net oluşu lensin ortaları yüzde 80 85 çok net kenarlara doğru kalan kısmı biraz bulanık nişangaha gelince bu dürbünde ffp modellerinde 4x te nişangahı görmen zorlaşıyo çok ince fakat 8 te nişangah harika görünüyo ve dürbünün görüş alanını tamamen kaplamış oluyo uzak atışlarında 8x sana yeterse slug ın düştüğü yer için exta taretle oynama gerek kalmaz fiyatına göre tüm ihtiyacı karşılayacak iyi bir dürbün diyebilirim.
3 cü olarak bende olmayan fakat çok araştırdığım ve kalitesinden emin olduğum Discovery ED/34 5-25X56 SF IR FFP GEN II bu dürbün ED lens kullanıyo görüntü kaltesi mükemmel uzağa hassas atışlar için harika bi dürbün.
eksilerine gelince aşırı ağır ve kaba bir dürbün ayakta atış falan yapacaksan tüfeği çok ağırlaştıracak ve ön lens 56mm olduğu için paralaksla sürekli oynaman gerekecek bu sebeple ben 44mm lensi tercih ediyorum herzaman sabit atış yapmayı sevmiyorum fakat dediğim gibi sabit atış için fiyatına göre efsane bir alet diyebilrim kullanmadım ama çok araştırdım.
Baştada değim gibi 100 150m için nerdeyse her dürbün işini görür tüfeğini ve attığın mermiyi uyumlu seçmen nereye düşeceğini iyi bilmen yeterli genelde kaliteli ve ucuz olan dürbünlerde vector optics ve discovery markasında bu arada zamanında hawke de kullandım lensleri çok kaliteli bu markadaların uygun fiyatlı modellerine bakabilirsin fiyatta 20 binlere çıkarsan element optics te çok iyi bu markadan herhangi bir 8x 16x arası dürbün işini görür diye düşnüyorum.
verdiğin değerli bilgiler için teşekkürler kardeşim
rica ederim kardeşim.
pardon arkadaşımdaki Victoptics X4 1-4x20IR miş S4 ile karıştırdım kıyaslamayı ona göre yaparsın S4 ü hiç kullanmadım lens kalitesini falan bilmiyorum.
s6 yı geçen ay satın aldım 2 3 gün inceledim iade ettim aslıdna fiyatıan göre çok iyi bence hissyatı baya kaliteli tartleri falan çok iyi 1x te 2 göz açık nişan alabiliyorsun fakat yine ufak bi odaklanma sorunu yaşarsın tam 1x gibi değil bende vector grimlock-1-6x24-gen2 var bununla kıyaslayınca s6 dan soğudum fakat bu modelde kısa süre satıldı sonra kadırdılar piyasada yok olsa bir tane daha alırım yani efsane kaliteli lensleri 1x hissyatı alan genişliği süper bir dürbün bu elimde bu olmasa s6 yı iade etmezdim s6 da ortadaki dot baya büyük gün ışığında güneşli havada aydınlatma ışılkarı en yüksek ayarda bile yetersiz ve güneş açısına göre bazen dürbünün iç borusunda bi parlama oluyo buda lenste sis etkisi yapıyo nişangahı uzak için avantajlı düşüş yerlerini hesapalan kolay olur fakat göz ayarını bir türlü oturtamadım çok uğraştım yakını netliyosun zuak bulanıyo uzağı netliyosun yakın bulanıyo paralaks ayarı fix tüm dürbünlerde az çok olur fakat bunda iksinin ortasını pek kestiemiyosun yakında 1x e çekersen bulanıklık çok hissedilmiyo dediğim gibi diğer dürbün le kıyasladığım için bu farkları görebildim normalde başkası belki çokta farkedemez.
s4 ile s6 kıyalama bile derim s6 her anlamda çok çok daha kaliteli alan genşliğide baya iyi birde ne için kullanacağına bağlı lensleri kaliteli fakat dış kenarlarında netleşme bozuluyo buda mil ayarları baya yüksek olamsına ramen taretleri 1 2 tur çevirdğinde dürbünün nişangahındaki düşüş yerleri altlara doğru bulanıklaşıyo yani sabit sıfırla daha elleme öyle kullan tarznda bi dürbün bu fiyat aralığında daha iyisini bulman imkansız hatta 2 3 katı pahalı bazı lpvo dürbünlerde bile bu dediğim sorun var.