takılıyor ucuna bir aparat alıyosun aksu da vardı 85 tl falan sonra istediğini tak ama bende otomatik kurma yapmadı söktüm hatsana gönderirsen hava ayarı yapıyolarmış satıcı söylemişti aparat bulamazsan moderatörle beraber satabilrim bilgin olsun
Yamaha tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ne istiyosun hocam sete fiyat
-
ben bilgilendirme amaçlı yazdım yazımı mutlaka denemek isteyen olacaktır diye gereksiz bir hareket yani zaten tufek yeterince güçlü.
-
tabiki çok seviyorum tüfeği zaten beğendiğim bir tüfek ama uğraşmak istemedim açıkçası hediye ettim arkadaşa o dediğinizi yapıp kullanacaktı vakit bulamadı yatıyo tüfek hala
asmış duvara görsel yapmış
-
yabancı bi adam var youtube da amerikalı almış bitane bullmaster tuning edicem dedi yazıştık bakalım video çekmesini istedim uğraşıyo bu işlerle tetik içinde tuning yapacağını söylüyor.
-
selam hocam tetiğe de tuning yapabilyosun internette gördüm ben tetiği çok sorun etmiyorumda güç arttırma olayını çözen oldumu acaba onu merak ediyorum
-
tüfeğin namlusunu kontrol et kardeş sağa sola oynuyormu genelde bu sorun oluyo sallanıyorsa tonavidayla sık sıkılaştır.
-
mod 135 qe baya kaliteli olmuş aldım kullandım fakat sattım gücü mod 125 sniper e göre düşük geldi bana ama vuruşları daha hassastı
-
güç isterseniz tabiki hatsan hercüles
-
hatsan türkbull çok eğlenceli tavisye ederim
-
güç istiyorsan hatsan mod 125 sniper
-
stoeger x20 supressor
-
Selam arkadaşlar daha önce bu yapılabiliyormu diye araştırmıştım birkaç ay önce denemeye karar verdim tüfeği söktüm normal hatsan pcp pompası ile 200 bar hava bastım hayatımın hatasını yaptım bilginiz olsun bence denemeyin tüfek elimde kaldı paramparça oldu her parçası sallandı döküldü ateş ederken namlu kilidi açılıyor tüfek sağı solu vuruyor o derece yani sanırım keçeside patları tüfek çöp oldu havayı içinden çıkaramıyosun hiç bi şekilde üzerinde bir vida var açmayı denedim ama imkansız sonra korktum vazgeçtim o basınçla vida kurşun gibi deler adamı tüfek çöp oldu verdim arkadaşın birine görsel olarak kullanıyo bilgilendirmek için yazdım tüfek fabrikadan en ideal gücüyle çıkıyor basmadan önce kaç bardı anlayamadım bile çok rahat basıldı hava tüp küçük olduğundan sanırım.
-
selam hocam daha önce kullandım bu tüfekten jsb 18.13 idealdir.
-
selam bende almıştım ama çok beğenmedim iade ettim
-
Selam arkadaşlar;
Spoton un 5.5mm 26 grainlik kurşunu hatsan tükbull ve barrage in şarjörüne uygunmudur acaba?
-
Selam arkadaşlar;
Spoton un üretmiş olduğu 26 grainlik kurşunlar hatsan türkbull un şarjörüne uygunmudur deneyen varmı acaba elimde 30 grain incememet var tip olarak aynı model kurşunlar fakat incememet uzunluğundan dolayı şarjöre sığmıyor deneyen bilen arkadaşlar yardımcı olabilrmi yada bu palleten elinde olan varsa uzunluğunu ölçebilirmi yardımlarınızı bekliyorum.
-
Selam arkadaşlar türkbull u bende aldım tüfeğin isabeti mükemmel gücüde gayet ideal fakat tüfek çok ağır tetiği sert ve nişan alması çok konforlu değil bilginiz olsun barrage daha konforlu bir tüfeğe benziyor fakat pişman değilim tüfek kompak bir tüfek 250 atış yapmışımdır daha 1 kez bile takılma yaşamadım 100 barın altına indirmedim 100 den sonra sürekli hava bastım 250 bardan den 100 e ortalama 100 atış yapıyorum sorunsuz çalışıyor bilgilendirmek istedim tüfek için biraz yüksek dürbün ayağı gerekiyor bullpup olduğundan başınızı bayağı aşağı indirmeniz gerekiyor ve buda atış konforunu bozuyor yüksek dürbün ayağı ile bu sorun kolayca çözülür.
Tüfeğe güç arttırması yapılabiliyormu bende merak ediyorum daha henüz denemedim deneme amaçlı spoton un 26 grain kurşunlarından alıcam şarjörüne sığacakmı emin değilim incememet 30 grainler sığmıyor elimde var deneyen varsa güç arttırımı ve solid kurşun tavsiyesi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
-
chrony testlerini paylaşabilrmisin bende chrono connect programıyla ölçtüm duydunmu bilmiyorum adroid programı ses ile ölçüm yapıyor ve gerçektende çok stabil ölçüm yapan bir program tavsiye ederim gamo promagnum pallet ile ortalama 870 fps alıyorum tüfek mod125 sniper vortex 5.5 qe yi test bile etmeden gönderdim çünki stoeger x20 supressorun delip geçtiği kağıt destesini bile delip geçemedi bilemiyorum belki tüfek bozuktu ama test etme şansın varsa bende öğrenmiş olurum.
Namlu uzunluğu konusuna gelince kısa namlu herzaman yaylıda isabetli ve çıkış hızları sürtünme azaldığı için daha hızlı ama bu ölçü bir yere kadar namlu aşırı kısa olduğunda tüfekteki gaz boşa gider ve itiş gücü düştüğünden kurşun namludan yavaş çıkar çok uzun olduğunda sürtünme arttığından hız yine düşer itiş gücnüne en uygun ve en ideal namlu uzunluğu en hızlısıdır fakat yinede isabet daha önmli dersen tabi kısa herzaman daha isabetli kurşun tüfek sarsılmaya başlamadan en az titreşime maruz kalarak namluyu terk eder.
-
chrony testlerini paylaşabilrmisin bende chrono connect programıyla ölçtüm duydunmu bilmiyorum adroid programı ses ile ölçüm yapıyor ve gerçektende çok stabil ölçüm yapan bir program tavsiye ederim gamo promagnum pallet ile ortalama 870 fps alıyorum tüfek mod125 sniper vortex 5.5 qe yi test bile etmeden gönderdim çünki stoeger x20 supressorun delip geçtiği kağıt destesini bile delip geçemedi bilemiyorum belki tüfek bozuktu ama test etme şansın varsa bende öğrenmiş olurum.
Namlu uzunluğu konusuna gelince kısa namlu herzaman yaylıda isabetli ve çıkış hızları sürtünme azaldığı için daha hızlı ama bu ölçü bir yere kadar namlu aşırı kısa olduğunda tüfekteki gaz boşa gider ve itiş gücü düştüğünden kurşun namludan yavaş çıkar çok uzun olduğunda sürtünme arttığından hız yine düşer itiş gücnüne en uygun ve en ideal namlu uzunluğu en hızlısıdır fakat yinede isabet daha önmli dersen tabi kısa herzaman daha isabetli kurşun tüfek sarsılmaya başlamadan en az titreşime maruz kalarak namluyu terk eder.