merhaba bende bu x20 im icin bu durbunden almak sitiyorum sorunu cozdunuzmu acaba dürbünden menunmusunuz
Yamaha tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İlgi ve yardımlarınız için teşekkürler aliexpress e bir göz atıcam
-
Optima 3-9x44 pakletle birlikte gelicek zaten elimde bir adet daha var 2 tane olucak bu dürbün zaten işimi görmüyor Optima 3-12x44 te elimden geçmişti fakat ozaman at44 ile kullanmıştım yaylıda denemedim sizce farklımıdır?
diana 4-16x42ao fiyatıda 590 600 tl civarı bu parayı veripte yine hüsrana uğramak istemiyorum siz daha önce denedinizmi? -
Merhaba arkadaşlar yarın hatsan dominatör 200w carbine tüfeğimi alıcam inşallah daha önce mod 125 sniper im vardı bununda aşşağı kalır bir tepmesi olduğunu düşünmüyorum bana yüksek tepme ye karşı sağlam dürbün tavsiyeleriniz nelerdir özellikle bu tüfeği kullanan yada mod 125 kullanan ve dürbün sorununu çözmüş arkadaşlardan yardım ve tevsiye bekliyorum atışlarda titreşimden ayarın bozulmaması asıl sorunumdur yardımlarınızı beklemekteyim.
-
elinize sağlık harika bir çalışma olmuş teşekkürler
-
olmaz diye bişey yok deneye deneye öğrenirsin şimiden uzun geliceğini söyleyim ama kestirebilirsin bana kalırsa kıralın piston mazemesi çok sağlam degil zamanla ezilme aşınma olucaktır torun tüfegim vardı yay may değiştirmeden aşınmaları gördüm ezilmeleri de 1 sene sonudna açtıgımda farkettim kralıda torunla aynı kalitede sayarsak zamanla bişeyler olur diyorum bence onu sat direk mod 125 al 2 ci elleri pahalı degil hertürlü yeter sana fantaziye gerek yok derim ama senin gibi bende stoeger x 20 ye düşündüm
x 20 zaten güçlü bir türek mod 125 yayını uydurursam kaliteside çok iyi gerçekten harika bişey olur deyer yani o tüfek için deymez derim mod 125 imde var x 20 m de ama dedigim gibi mod 125 in gücünü stoegerin kalitesiyle birleştrmeyi isterdim
ilerde belki denerim x 20 nin yayı iyice öldüğünde deniycem bakalım
-
eyvallah bilgi için teşekkürler kardeş
-
tebrikler kardeş harika çalışma buda benim denemelerim bi sorum olucak mod 99 tüfege de sahipsin sanırım bana stoeger x 20 le arasındaki güç farkını söyleyebilirmisin x20 nin yayını değiştirmeyi düşünüyorum daha güçlü bir yay deniycem uygunsa 99 u takarım belki http://www.youtube.com/watch?v=HKLX04o2bAw