Güncel victoptics s4 4x16-44 fiyat 4000 çilek, t eagle tf 4x16-44 fiyat 3600 çilek fiyatlar sondur arkadaşlar.
eng16 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Merhaba ihtiyaç fazlalılığından satılıktır 600 metre mesafe ölçer 2 adet kalem pille çalışır.Yanında şarj edilebilir 2 adet aaa duracell pil ile gönderilicek kargo alıcıya aittir eğim açı ve hız ölçümü modu vardır iki cisim arasındaki mesafeyide ölçebiliyor iyi forumlar herkese. Fiyat 4000 bin çilek forumdan ve 05388232175 numaradan ulaşabilirsiniz.
-
Vector optics orion satılmıştır.
-
-
Merhaba vector optics orion pro max hd 6x24-50 tüfeğe montaj dahi yapılmadı 7500 çilek, victoptics s4 4x16-44 4300 çilek, t eagle tf 4x16-44 ır ışıklı artıkıl 4000 çilek.Victoptics ve t eagle arkadaşıma aittir benden satın almıştır iki dürbünde sıfır ayarındadır bütün dürbünlerin yanında ayaklarıda verilicektir güven konusunda bursada eşi dostu tanıdığı olan veya tanıdığı hobidaşı olan baktırıp alabilir.Forumdan ve 05388232175 no dan ulaşabilirsiniz herkeze iyi forumlar.
-
T eagle 3x9-40 wahk sr olanını kullandım netliği görüş açısı iyi bir dürbün 135 150 metrelere kadar iş görür bence.
-
Herkeze merhabalar konuyu doğru bölümdemi açtım bilemiyorum yanlışsa şimdiden özür dilerim. Başlıktada yazdğım gibi bursada rahatsız edilmeden rahatca atış yapabileceğim yer bilen hobidaşlardan yardım istiyorum malum çalışıyorum haftada bir gün izinim oluyo atış yapmak istiyorum fakat yer bulamadım öneride bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
-
Huseyin beyin numarasini paylasirsaniz oring olcusu sormam gerekiyor kendisine
0541 3896320 niksan servis no burdan hüseyin beyle görüşmek istiyorum diyip görüşebilirsiniz.
-
Allah rahmet eylesin.
-
Dediğiniz firma niksan mı?
Evet niksan
-
Benim tüfeğin namlusunda sıkıntı vardı sıfırlanmıyordu 2 adet sıfır ayakla 2 adet sıfır dürbünle denedim klikler sona dayansada sol alt vuruyordu aradım servisi gönderin dediler gönderdim namluyu değiştirip gönderdiler çok ilgili çok anlayışlılar hüseyin bey var serviste adamı mesai saati dışında arasan yine cevap verip ilgileniyo çok sağolsun,arkadaşlar yanlış anlamayın reklam gibi olmasın yazdığım,memnun kaldığım için yazdım kargo parasıda ödemedim 4 günde tüfeğim elime ulaştı
-
Tüfek elime gecti bugün hava kaçağı olayını ben yaşamadım.benden kaynaklı şarjöre pelletleri yanlış dizmişim niksani aradım hüseyin usta hemen video gönderdi nasıl yapacağım hakkında gerçekten ilgililer inşallah böyle devam eder.
-
öncelikle geçmiş olsun can sıkıcı bir olay sıfır aldığımız bir üründe böyle bir problemin olması yazınızı daha önce okumuştum ama bende şansımı niksan elf s den yana kullandım bugün sparişini verdim gelince deniycem inşallah böyle bir problem yaşamam 12 sene hobiye ara vermiştim inşallah soğumayız ilk günden. Tüfeği fabrikasına gönderdinizmi acaba tamiri yapıldımı bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.
-
satıştan çekilmiştir kaldırılabilir.teşekkürler
-
-
Bende aynı şekil hemen hemen 10 sene oldu yada geçiyor bu foruma üye olup ozaman wrangler diye bir arkadâş vardi ondan webley raider 5.5 tüfek hatsan pompa alarak başladim sonra o seti satıp at44 aldım o tüfeğide bursa dişına sattım metehan arkadaşımız gelip bakıp almıştı sagolsun şimdi yine hobiye dönmek istiyorum dürbün aldım diger eksikleride tamamliycam insallah herkeze selam.
-
xbox series s 2 adet kol 1 adet duracell şarj cihazı 20.01.2025 e kadar garantisi var fiyat 13.500 tl bursa içi elden yeslim edilebilir şehir dışındaki arkadaşlar bursadan tanıdığı üyelerden rica edip kontrol ettirerek aldırabilir.