Abi ilgileniyorum da belirttiğim gibi tetik alamam öğrenciyiz.
Başka öneriler ibekliyorum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Abi ilgileniyorum da belirttiğim gibi tetik alamam öğrenciyiz.
Başka öneriler ibekliyorum
Bakanlar yorumlarını esirgemesinler
Daha Çok GösterAlıntı sahibi "Kafa avcısı"
yanan alev pıt sesi doğru abi. ama 2. videoda kırılan parkeyi kaçırmışsın gözden. oda var.güle güle kullanman dileğimle.
Karanlığın ortasında en çok dikkat çeken şey alev olduğundan mütevellit dikkatimden kaçmış demek ki : ).
Alıntı sahibi "TavalıHüfek"
Alıntı sahibi "Ov3RPoWeR"
Afedersiniz ama ben mi yanlış görüyorum yoksa videolarda sadece yanan bir alev ve "pıt" sesi dışında birşey mi yok? ...
abi orda alevi vurdum yapmak istediğim şey farklı idi.
Aslında alevi arkaya uçurmak istedim ama odun esnedi kırılmadı.
Saygılar
Açıkcası videoyu standart hedef atışı beklentisiyle açtığımdan dolayı sanırım, yapılana veya yapmak istediğinize dikkat etmemiş olabilirim. Ama sesden anladığım kadarıyla silahınız oldukca sessiz, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle ...
Abi hava karadığında yaptım atışları hedef medef bi mok görünmüyordu.Pamuğa kolonya döktüm oduna sardım çok güzel oldu
Afedersiniz ama ben mi yanlış görüyorum yoksa videolarda sadece yanan bir alev ve "pıt" sesi dışında birşey mi yok? ...
abi orda alevi vurdum yapmak istediğim şey farklı idi.
Aslında alevi arkaya uçurmak istedim ama odun esnedi kırılmadı.
Saygılar
Sağolun.2. resimde büyük bir mermer kırdım.
Evet arkadaşlar Crossman Nitro Venom tüfeğimin ilk videoları ve incelemelerini yapacağım.Bu kısmı kısa keseyimde çabuk sıkılmayın .Öncelikle atışlar 24 metreden yapıldı.Pellet ise crossman pointed lead pellettir.
Tüfeğimin resmi:(Maşallahı eksik etmeyin )
[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8337/8237568587_20fab364eb.jpg]
Şimdi tüfeğimin videoları mesafe 24 metre:
http://www.youtube.com/watch?v=gy8w6EH09Tk&feature=g-upl
http://www.youtube.com/watch?v=OMKlEhqoJt8
Videoları link olarak attım.Siteye atamadım
Saygılar
Yardım edecek üstatlar sizi bekliyorum
Crossman tüfeğimin tetiği çok ağır neler yapabilirim?
Bende gelmek isterdim ama ev denizlide malum.
Bu arada hiç pcp kullanmadım 1 kere dokunaydım yeterdi
Pek bilgim olmasa da bence de tüfek pert olur.
Çok teşekkür ederim bunu yazdım kafama alırım da takmasını bilmiyorum o konuda da birisi yardımcı olursa çok güzel olur.
Onu bende bilmiyorum.Sırf bu yay işinin sıkacağını düşündüğümden nitro venom almıştım zaten.
Şuna bak istersen
Yay konusuna bakarsan iyi olacağını düşünüyorum
Gerekli bakımlarını yapıyor musun ?
Benimde ilk tüfeğimdi.Aldığıma pişman etmişti
Neyse bence bir av bayii ne sorun.
Hangi pelletleri kullanıyorsun?
açıkcası bende birşey bilmiyorum ama yayın değişimi konusunda katılıyorum.Bir av bayiine sorun tanıdık falan varsa.
Bu arada özel üretim kral olduğunu ilk defa duydum.
Crossman nitro venom hakkında çok kötü şeyler söylemişti arkadaşın biri.Moralimi Boşuna bozmuşum.Dampa aldım 25 metreden 1 lira grupman çıkardım.Daha önceden kral kullandığım için karşılaştırma yapayım.
+ yönleri/Crossman
Tüfek atış yapıldığında yay sesi gelmiyor hava boşalıyor çıssss diye bu artı yön.
İsabeti çok iyi.
Hızı iyi bu tüfekten de kaynaklanıyo olabilir.
- yönleri
Kurması zor geliyor bana(bu kastan dolayı olabilir.Pazulu biri değilim)
Edit:Bunları yazarken bira şişesine ateş ettim şişe kıpırdadı vuramadım sandım şişe delmiş geçmiş.Mesafe 50 metre.
Sonuç=Tüfek güzel.Grupman fotoğraflarını da atarım bir ara
yardı edecek kimse yok galiba
incele amaçlı resim video hazırlarsanız bu tüfeğe ilgi duyan arkaşlara fikir vermiş olursunuz ben çokte adi kalitesiz olacağını zannetmiyorum sonuçta crosman o kadar ahım şahım olmasada dünya da isim yapmış bi marka
abi tüfek o kadar kötü değil ben atamıyorum sadece.Dürbün ayarlayamadım tüfek çok kayıyor bipod tarzı bişi yapmam lazım yoksa bu iş olmaz.
Gerçi dürbün nasıl ayarlanır onu da bilmiyorum ama
Hayırlı olsun yeni tüfeğin, moralini bozmak gibi olmasın ama crosmanın bu modellerinin işçilikleri çok kötü benjamin ve crosmanın nitro pistonlu modellerini bizzat deneyerek inceledim bizim yerli malı kraldan bile kötü işçilikleri var , ayrıca kullandıkları nitro pistonlar problemli, hatsan dahi şikayet alınca mod 125 lerinde kullandıgı bu çin üretimi nitro pistonlardan vazgeçti kendi üretmeye başladı.
üstelik birde bu silahlara dünyanın parasını istiyorlar 650 tl gibi afaki bir rakam.
yurt dışında hiç tutulmayan bir seri 150 dolara satıyorlar bu tüfekleri . hatsan mod 125 bile 400 dolara satılırken nitro venom 150 dolara alıcı bulamiyor malesef.verdiğin para az değil, kabul ederse silahı değiştir 3e 5 e bakmaimkanın varsa üstüne altına birşeyler ayarla iade et başka al yerine hobiden sogutur silah seni
Moral sıfır şuan İade etmem zor gibi.