zoom yapinca hepsinde vurus noktaso degisir.
halocan6291 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bi kac bin atis yapin ins ayariniz bozumaz.
-
elindeki durbub pcp durbunu. Yalandan dampa almissin. Gez gozle atis yap farki goreceksin.hepsi gosteris cin mallari.
-
test asamasini da halledeyim tamamdir
-
-
Forumda durbun mldifiyesi ile ilgili ilk konumu actigimda bana cogu abilerim bos is dedi. Sonra utanmadn nasil yaptin diye mesaj attilar.
-
1. Dunya savasinda atalarimizin kullandigi bir durbun gordum. Durbun oldukca ciplak ve basitti. Durbunun icerisinde bir tup var. Bu tup torrentler sayesinde ayarlaniyor ve buna gore sifirliyorsun. Lakin bu cin mali durbunlerde tupun altina Yay koymuslar . sen her attiginda iceride tup oynama yapiyor. Duz mantik diyecegim o ki o tup sabit kalacak. Bende gittim durbunu kesip icerisine sert parcalar sikistirdim sonra yapistiriciyi bol gene doktum. Tek sikinti hep ayni noktaya vuruyor. Simdi bunu daha da gelistirdim yakinda sizlerle paylascagim.
-
piyasada bulunan ve basta optima olmak uzere hwke ve gamo da dahil yayli tufeklerdebi yerekadar randuman alirsin. Cunku bunlar pcp uzerine uretiliyor. Suan bende forumdan aldigim gamo 3-9*32 sporter var. Mod125 le 3 senedir dampasiz kullaniyorum cunku modifiye ettim. Gittim dm60 dampa+hawke3-9*40+ mod99 set yaptim yine ayarim bozuluyordu. Durbun uzerine senelerimi verdim. Yayliya durbun takacaksaniz hakiki durbun olacak. Yada benim gibi modifiye edeceksiniz.ben 6 yillik hobi yasantimda yaylidan 3 yildir zevk aliyorum. Yok dampa al ayari bozulmaz yo sunu al bunu al . hepsi fiyasko. Suana kadar attigim pellet sayisi 100 bine yaklasti. Tecrubeyle hepsi sabit
-
o zaman super
-
bende 3 yıldır cfx royal kullanıyorum birkere dampa ayakla dürbünü taktım hiç bozulmadı ayarları okadar güçlü bir tüfek değil gamo hunterla karıştırmış heralde
ustam zahmet olmazsa 10 adim durbunlu 5 atis grupman videosu ceksenizde bizde aydinlansak ayar konusunda.
-
mesafe ölçer nerden temin edebiliriz veya androidde uygulası var mı bunun ?
-
ustam suan erzurumdayım . mezun oldum . senelerdır burda atıs ıcın adam aradık ama bulamadık. hafta sonu musaıtsenız ava cıkabılırız
-
eğer dürbününüz gerçek yivli tüfek dürbünü değilse sıfırlama yapamazsınız. Modifiye şart.
-
ben fazla hızının düştüğünü sanmıyorum. ama en azından grupmanlarım ve uzun atışlardaki isabetliliğimi arttırdığımı düşünüyorum.
-
Durbunu tufege monte ederken ayaklar kesilen taraf kapatiyor saten.
Magnum sinifi bir tufekte ben denedim ve ayari bozulmayan bir durbun yaptim. Yaptiklarim da sitemdeki olanlar. Basit mantik. Durbunun icindeki tup oynamayacak mm lik sasma sapmalara neden oluyor. Orta seviyeli tufekler icin tabiki cok iyi olur.
-
HATSAN MOD125 adresimden durbunu nasil modifiye ettigimi ve sonuclarina bakabilirsiniz...
-
Nasıl sıfırlanıyor bu meret bilmiyorum onuda tüfek bana hediye ama uzun zaman kullanmadım yeni kullanmaya başladım
iste bu benim ilgi alanım...
hedefin soluna vuruyorsa sol tarafa, sağa vuruyorsa sağ tarafa çevirin. lakin işin acı tarafını size söyleyeyim o dürbünü sıfırlayamazsınız...sebebini çok araştıran biri olarak bu şekilde bi çözüm yayınladım.
dürbündeki ayar bozulmasının sebebi ... -
öncelikle sıfırlanan dürbün almalısın:)
-
sıfırlayamazsın
-
hocam sarjınız bitecek