bende konusmustum 3 ayı gectı bi umuttur attım
halocan6291 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hemen atıyorum
-
n
Hatsan burdanda satış yapıyor http://hatsan.bg/en/product/837…san-vortex.html
vortex teknelojisi yeni bir sistem tepme olayı yok denilecek kadar az güç ve hız aynı kurma olayı aynı olabilir ağırlık 400gr yayın ağırlığını bilmiyorum.hemen almam lazım benım yavruya nasıl alabılırız?
-
optıma durbune dampa yarasaydı kalıtelı durbunlere gerek kalır mıydı ?
gez göz arpacık eğitimi verilir -
geçen ay bende e posta gönderdım önümüzdeki yıl için düşünüyoruz dedıler.
dostum şu yazılarını az daha özenle yazar mısın bildiklerimi de unuttum -
Dampa ayakla stopere pek gerek kalmıyor aslında.Ama illa stoperi kullanıcam diyorsan stoperin yerini değiştir dampanın önüne tak.Dampayı da dürbün kanalının sonuna kadar çekip öyle monte et..
+1 -
mod 99 da dm60 dampamı kullandım hawke durbunum vardı o zamanlar.
20 metreye nokta atısı yapıyordum. tam nokta olmasa bıle delıklerı teget oluyordu . sattım o tufegımı pısmanım sımdı.. gule gule kullan -
+11111111
+ hatsanın tüfeklerini bu yuzden kullanmak hosuma gıdıyor yayını kısalttım e posta attım garantıden cıktı mı dıye bana resmıyetten evet denıldı ama göndersem bi kuruş almicaklar ki biliyorum :)) -
4.5 mm jetın grupmanı 5.5 unkıne göre daha ıyı... bende bunu ögrendım
-
kesmeden önce fabrıkadan gelmıstı hala fabrıkadan geldıgı ayarı kullanıyorum gez gözde..kestıkten sonra bı tek değişiklik tek rahat kuruluyor.
-
-
yarın sana öözel mod 125imle gez göz grupmanı yapim mi yasin
-
samsundan gelen tanıdığınız var mı ?
-
merhabalar;
ben yarışmaya samsundan gelmeyi düşünüyorum eğer çevreden gelen falan varsa irtibata geçebilirler mi? -
teknosman abimim kıyma metodunu bu gecede uyguluyoruz havalı tüfekle katliam yapmak istemıyorum. Bu yüzde çarsamba gecesine kadar kıyma ve fare kapanı taktiğini uygulicez. Persembe gecesi havalı ile bklicem.
Saygılar...
şimdiye kadar ben onların sülalesini elden geçirmiştim...
mod 125 style -
birde şöyle bir durum var. internetten mod 125 alacaksınız ve camo modelini seçiyorsunuz size düz normal herkesin bildiği mod 125 geliyor. sonra arıyorsunuz size söyle bir cevap veriliyor:
camo modeli elimizde kalmadı..
anlamıyorum bazı siteleri neden kandırmaca içindeler.
güngör ava burdan teşekkürlerimi sunuyorum. müşteri memnuniyeti üzerine iş yapıyorlar. allah razı olsun hepsinden. -
tek sende var olum o tüfekten
öğrenmek istiyorum işte ama yok sanırım -
dikkatinizi ölçmek istedim. tüfeğim fransaya ihracat edilecekti . Ben aldım:)
-
made in turkey yazmıyor. Elimizde iki tane var biri th modeli onda made in turkey yazıyor ve üstündeki hatsan işareti bendeki camo modeliyle ayni degil.
-
biliyordum kimsede olmadığını