JSB Exact Jumbo Diabolo .22 Weight - 15.89 gr. Head Size - 5.52mm bence bu abi
burakakacin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
ben aras kargo ile yollamıstım birşey dememişlerdi
-
350 ağır gelir dedeniz ama testleri yapılmış ve temiz tüpler. ben hi--lal--av almıştım tüp bakımsız cizik bir kısmı zedelenmiş gibiiydi gittim test yaptırdım rahat edim diye gene para vermiş oldum. dolum aparatı ve tüp 400 makul cok temiz ise 450 verilir sonucta 300 bar tüp sağlam olduğunu bilmek gerek bunuda göz önünde bulundurun saygılar
-
http://alle-----------gro.pl adresinden aldım resimleri
-
-
-
Tuzlada onursan var 10 tl doluyor avrupa yakasini bilmem
-
Harika olmuş iyigünlerde kullanın
-
Sayın gepard bipod elinize ulaştımı nasıl duruyor merak içersindeyim ?Resimlerinizi bekliyoruz saygılar
-
Çok teşekkürler bende ikinci linkteki gibi yaylı olanın arıyorum bulamadım bir türlü olmazsa dediğiniz alacağım saygılar.
-
bipod ne marka nasıl bir şey aldınız sayın gepard
-
Sıfırlama en kolay bildiğim kadarıyla. tüfeğini sabitle ve atış yaptıktan sonra tüfeği hiç kıpırdatmadan vurdugun hedef noktasına doğru clicklerle oynayarak sıfırla. bir kaç atıştan sonra alışıyorsun zaten ben 30 metrede sıfırladım. ancak kullandığımız mildotlu dürbün olmadığı için uzak atışlarda tam emin olamıyorsun göz kararı. şişe kıracaksan gerek yok ama avlanmak veya nokta atışı yapmak istiyorsan iyibir dürbün şart bence tabi benim düşüncem bu birazda yetenek.
-
Selamlar bende hatsan mod 125 ten at 44 tactical geçtim çok zevkli bir tüfek ilk işin bir 300 barlık tüp almak olsun çünkü pompayla tat alamazsın . atış yapmaya çekinirsin. forumda ki abilerimiz var artık bu işlerin bir numarası olmuşlar onlarda bilgi verecektir ama benimde onlar öğrendiğim bir kaç şey söyliyim.
en ucuz bu forumdan bulabilirsin almak istediklerinizi
1-drager tüp kesinlikle 300 barlık almalısın ve dolum aparatı (dolum aparatı sıfır almakta fayda var 150 tl). forumda 300 tl 400 tl aras tüplerı var .dikkat etmen gereken üretim tarihiyle test tarihinin yakın olması gerek ben hi-lal avdan taksitle aldım ama forumda çok daha temiz tüpler var.
2- Moderatör almalısın forumda 50 tl 60 tl ikinci eller mevcut 1\2 unf dişlisi benimde aldığım .(bende yeni forumda bir arkdaşımızdan aldım kargoda suan)
3- pelet benim öğrendiğim kadarıyla at 44 için en uygun pelet jsb 15.89 grain (bende bundan kullanıyorum hafta sonu 200 pelet bitirdim memnunun)
4- Kendi dürbünü yakın mesafede sorun olmaz . ama uzak mesefa diyorsan daha büyük dürbünler var ama bizim tüfek 100 metre atışlarında ne kadar etkili olur onu bende bilmiyorum ben (50 metreden yukarı atış yapamadım daha)
5-Geri kalanlar aksesuarlar sana kalmış tactical ürünler. Bipod da alsan görüntü olarak hoş olur bende bakıyorum forumdan dikkat etmen gereken 22 mm ayaklaı olması.
diyeceklerim bukadar yanlış bişi dediysem abiler düzeltir . Başka sorun olursa özelden pm atabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım saygılar