Hocam geçerken hep merak etmişimdir.Burası ne için yapılmış vede neden atıl durumda bir bilginiz varmı?
daciabmw tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok güzel olmuş, mekan Şabanözü -Çubuk arası mıydı?
-
Aradığınız model onda varmı bilemiyorum ama ilk tercihim Aksu av olurdu.Bir görüşün isterseniz
-
Ranger -Kariyer-eşrefoğlu- uzkon gibi modelleri gördüm ama hiçbir tüfeği elime alarak bakma şansım olamadı.Yalnız bizim amacımız av olmadığı için ranger 36 cal daha mantıklı geliyor.Malum elimizde safir t 14 olması sebebiyle aynı cal olması avantaj gibi düşünüyoruz.
-
Arkadaşlar, çok yakın bir arkadaşımla beraber benim safir t 14 atışa gidince heveslendi.Ama ona bullpup almayı düşünüyoruz.Bütçemiz 2000 lira civarında .Ateşli ile çok fazla deneyimim olmadığı için tecrübeli hobidaşlardan tavsiye istiyorum.Kalibre olarak 36-20 .İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
-
Hocam yanlış anlamazsanız birşey soracağım.Askerde de birkaç arkadaş vardı sağ eliyle tutup sol gözle nişan alıyordu ve nişancılıkları biri hariç bayağı iyiydi.Bunu siz özellikle mi yapıyorsunuz yoksa alışkanlık mı?
-
Metehan senin için bunlar nedir ki?Ellerine sağlık bu arada cp 88 hala öylece duruyor.Uğraşmak istersen haberim olsun.
-
Arkadaşlar hem atışta rahat etmek hemde ailem genişlediği için aracımı satıp Transporter alma niyetindeyim.Tam bakımlı ve sorunsuz tamir boyasız caddy ihtiyacı olanlar için kaçırılmayacak fırsat
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-mi…05414785/detay/ -
Hocam harika bir işçilik harika bir dizayn.Amerikada olsaydınız paraya para demezdiniz .Gerçi orada dolar derdiniz ya o ayrı.Ülkemizde el işçiliği değerini bilen hariç çok önemsenmiyor.Umarım arkadaşınız bu şaheserin (benim açımdan öyle)kıymetini bilir.Allah hepimize sizin gibi bir mesai arkadaşı nasip etsin.
-
Öncelikle tüfeğiniz hayırlı olsun ve aramıza hoş geldiniz ,daha önce keyifle kullandığım bir tüfekti.Evet biraz ağırdır pek desteksiz atışa gelmez.Kurarken yanda ayı kilidi(tam olarak adını bilmemekle beraber) denen bir sistem vardır.Bu tüfek kurulu iken pellet yükleme esnasında kaza olmaması için düşünülmüş bir sistem ve oldukça başarılıydı.En çok pellet yükleme portu önündeki oringi koparırdı bende sanayiden yedek almıştım ve uzun süre kullandım Size tavsiyem bu yönde.Dürbün konusuna gelince arkadaşlar yardımcı olmuş .Bu arada tuka tüfeğiniz duruyormu?Duruyorsa resimlerini atabilirmisiniz.
-
Emrah hocam Emir hocamla çalışmalarınızı yakından takip ediyorum .Yakınlarınızda olsam acayip fikirlerin vardı ama uzaktayız.Ellerinize sağlık bu arada.
-
rail için kral fabrikasıyla iletişime geçerseniz yardımcı olurlar yanlış hatırlamıyorsam 40 TL civarı bir rakamdı.
-
Arkadaşlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Sayın acemi oyulmasını istediğiniz yeri de tam anlatırsanız eğer uygunsa deneyebilirim
-
Arkadaşlar elimde bulunan zevkle kullandığım fx ime bullpup denemesi yapmaya karar vermiştim.Zamanla fırsat buldukça çalışmalara devam ediyordum.% 85 oranında bitti sayılır.İlk yola nasıl çıktığımdan başlayayım.Bu işleri yapacak bir atölyem veya bir mekan olmadığı için lojmanın balkonunda küçük bir atölye oluşturdum.İlk olarak lojmandan ayrılan bir arkadaşımın kullanma gereği duymadığı(ev taşınırken düşürülüp kırılan ceviz sandığı parçalarını )ceviz sandığı fazla hasar vermeden söktüm.Tamamen el yapımı olduğundan kalınlık farkları vardı.onları marangoza götürüp eşitledim.Sonra dışlara ceviz içeri çamdan 3 kat yapıştırarak sandviç baskı sistemi ile ana kütüğü tamamladım.Sonrada tüfeğin ölçülerine göre oydum.İnt üzerinden çokca araştırma sonunda kafamda bazı şekillendirme yaptım hava biraz soğuduğundan son makyajlama işi biraz sonraya kaldı.Dürbün ayağı ve tetik mekanizması Kraldan alınma ,yalnız tetik adaptasyonu işi az kaldı.Tetik korkuluğu hazır sayılır.Boyada şu an aleminyumdan işledim bitince yerine alıştırarak montajı yapılacak.
Bu yapılanlar tamamen bu şekilde birşeyler yapmayı düşünenler açısından fikir verme açısından paylaşmak istedim.
.The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available.
Fikri olan arkadaşlar bilgi verirse (eleştirel veya yorum konusunda)sevinirim. -
Hocam bence mükemmel bir çalışma olmuş Benim sheridan 5 mm olduğundan çok zevkle kullanamıyorum.Eğer imkanınız olursa 5 mm deneme yapabilirmiyiz.
-
Arkadaşım öncelikle aramıza hoş geldiniz,bir ara bilgilerinizi eksiksiz olarak doldurursanız size hitap etme durumunda sorun yaşamayalım.Tüfeğinize gelince diana yaşı ne olursa olsun kaliteli ellerde toplanırsa gerçekten güzel bir tüfektir.Anladığım kadarıyla avdoğadaki arkadaşlar size yardımcı olmuş.(youtube da gerekli videolar yardımıyla elinizden de geliyorsa çok zevkli çalışmalar yapabilirsiniz)Gücü diğer tüfeklerden biraz düşük olmakla beraber oldukça isabetlidir.kurulumu kolaydır.Tahribatı biraz az olmakla beraber keyiflidir.Tüfeğin eskiliğne gelince bende iki adet sheridan var 1978-1977 model bir tanede diana mod 24 üm var 1990 model ve yeni tüfeklerin hiçbirine değişmem.Tüfeği saklamanız bence çok hoş olur yada değerini bilen bir kişiye satmanız.
-
Emir hocam aceleye gelmiştir?????????? Pellet yükleme portu ile namlu giriş ağzı arasında bayağı bir fark oluşmuş pellet ezilir gibi gerçi hiç girmiyor diye yazmışsınız ama.Birde size birkaç hatsan ayarlamaya çalışıyorum eğer gelirlerse dürbün ile beraber göndereceğim.
-
Arkadaşlar bugün görev icabı Ayancık'a gitmem gerekti.Çangal geçidi deniz seviyesinden 1350 m yükseklikte bir yer.İşimiz bittikten sonra dönüş yolunda biraz mola vermemiz gerekti.Diğer ekip arkadaşlarını beklemek zorundaydık.Bende hemen tlf sarıldım.Hazır fırsat biraz safirle atış denemesi yaptım.4 kutu kadardan sonra havanın soğuk olduğuna karar verdik(hava -23 civarı yerler çatır çatır buzdu)
The content cannot be displayed because it is no longer available.
https://www.youtube.com/watch?v=cYlhYhqS5G0The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hocam, havalar biraz açılsın diyor ustalar,şimdi atılacak vernik çok hoş olmaz dedikleri için beklemede.
-
İnternet de gezinirken bu kundağı görmüştüm ve bundan etkilenerek yapmaya karar vermiştim.Ama bundaki işçilik söz ettirmiyor ki kendine
The content cannot be displayed because it is no longer available.