Emir hocam aceleye gelmiştir?????????? Pellet yükleme portu ile namlu giriş ağzı arasında bayağı bir fark oluşmuş pellet ezilir gibi gerçi hiç girmiyor diye yazmışsınız ama.Birde size birkaç hatsan ayarlamaya çalışıyorum eğer gelirlerse dürbün ile beraber göndereceğim.
daciabmw tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar bugün görev icabı Ayancık'a gitmem gerekti.Çangal geçidi deniz seviyesinden 1350 m yükseklikte bir yer.İşimiz bittikten sonra dönüş yolunda biraz mola vermemiz gerekti.Diğer ekip arkadaşlarını beklemek zorundaydık.Bende hemen tlf sarıldım.Hazır fırsat biraz safirle atış denemesi yaptım.4 kutu kadardan sonra havanın soğuk olduğuna karar verdik(hava -23 civarı yerler çatır çatır buzdu)
The content cannot be displayed because it is no longer available.
https://www.youtube.com/watch?v=cYlhYhqS5G0The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hocam, havalar biraz açılsın diyor ustalar,şimdi atılacak vernik çok hoş olmaz dedikleri için beklemede.
-
İnternet de gezinirken bu kundağı görmüştüm ve bundan etkilenerek yapmaya karar vermiştim.Ama bundaki işçilik söz ettirmiyor ki kendine
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Emir Hocam nedir bu? Ondan sonra anketler yayınlanıyor'' halkın büyük çoğunluğu adalet sitemine güvenmiyor '' sonrada yetkililer açıklamalar yapıyor biz bu sonuçlara şaşırdık diye.
-
Arkadaşlar hukuk konusunda çok bilgim olmamakla beraber,yanlış hatırlamıyorsam baklava çalan çocuklar bile daha fazla ceza mı aldı diye hatırlıyorum.Olayın televizyonlarda bile süç üstü görüntüleri yok muydu?
-
Arkadaşlar malum havalar iyice soğuyunca kendimizi dışarı atamıyoruz.Bende Emir hocamdan aldığım diana mod 26 ya biraz modifiye etme uğraşına giriştim.İlk olarak tüfek üzerindeki boya ve pasları söktüm.Daha sonra tüfeği dağıttım.Güzelce tinerle sildikten sonra bol sabunlu suyla yıkadım.İkinci aşama olarak tüfeği permanent blau perma color ile boyadım yanı bir nevi meneviş tadında boyandı diyebilirim.Tüfeğin arpacığı orjinal değildi orjinaline yakın bir başka model arpacığı montajladım.Tabii arpacığıda ona uyarlamam gerekti.Sonra tüfeğin iç aksamlarını kontrol ettim.Tüpde biraz (yanılmıyorsam honlama adı bilen arkadaşlarım doğrusunu yazabilirler)honlama yaptım (önce 800-1000-1200 kum zımpara ile parlattım ve araba pasta cilası uyguladım) çok pürüzsüz bir yüzey elde ettim.Bu sanırsam atışlarda bayağı bir istikrar sağladı.
Sonra ise biraz da makyaj yapalım istedim .Orjinalinde olmayan kauçuk dipcik ekledim.Baktım çok sade durdu reklamcıların kullandığı beyaz fleksiglas malzemeyi araya koymak aklıma geldi.Hemen bir parça kestim yapıştırdım .Baktım ön taraf uyumsuz olunca orayada bir parça fleksi glas yapıştırdım ve evde bir kenarda duran ceviz ağacı parçaları vardı hemen kesip yapıştırıverdim.Hemen ufak bir tesviye işlemi sonrası birkaç kat tung yağı çektim.Havalar soğuk olduğu için tüm gövdenin kazınıp yeniden verniklenmesi kaldı .Tabii şunuda söylemek gerekirse bu yapılanlar tamamiyle ev ortamında profosyonel bir yardım almadan yapılmıştır.Bu işten anlayan abilerim ve kardeşlerim hata ve eksiklerimi yazarlarsa çok memnun olurum
Arkadaşlar bu paylaşım aklında böyle bir düşüncesi olan arkadaşlar için fikir olması açısından yayınlanmıştır.The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Ulus tan Dışkapıya doğru inerken sağlı sollu dükkanlar.
-
Hocam birde önde altda setskur var.Ek bilgi
-
Emir Hocam ellerine sağlık .nitro piston denemesi ne durumda.
-
Arkadaşlar elimde bulunan benjamin sheridan blue strike model tüfek için 5 mm pelletlere ihtiyacım var.Şu an 5 mm kurşun bb kullanıyorum ama onlarda tam yuvarlak değil bazen çok alakasız yerlere gidiyor.Yani tüfekten tam keyif çıkarmıyoruz.Bu sebeple ülke dışına çıkan hobidaşlardan rica etsem gelirken getirebilirler mi?(tabi ücreti mukabilinde)Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
-
Emir abi ellerine sağlık harika olmuş.İhtiyar elinde yeniden hayata dönmüş.Biz jet taşı kaynak makinası ile uğraşırken sen işi krom boyaya taşıdın.Bunun sonu nereye varacak bilemiyorum artık.Bundan sonra mod 26 ya başlarsın herhalde.
-
Sayın sekku maliyeti bana sadece 30 tl.Kundak safir t 14 tüfeğim için almış olduğum yedek kundaktı.Boru ise aleminyum doğrama yapan bir işyerinden rica ile hurdalardan temin edilen bir parça.(onun için herhangi bir ücret almadılar.Silmeler ise mobilya artıklarından kalan parçalar gerisi tamamen hayal gücü ve işçilik.Elimde bu parçalrdan daha fazla yok ama ayrıntılı resimlerini ekleyebilirim.Kundağı airsoft parçalar satan yerlerden veya safir t 14 yedek parçaları satan bayiilerden temin edebilirsiniz.Benim elimde bunlar vardı ben bu şekilde yaptım.Siz farklı modeller bulabilirseniz daha farklı işle yapabilirsiniz veya yaptırabilirsiniz.
Fikir vermek açısından bu borunun resmiThe content cannot be displayed because it is no longer available.
Borunun üzerine dipçiğin ayar yapılması için hazırladığım plastik parça(bu parçalar airsoft malzeme satılan yerlerde takım olarak geliyor,bulabilirseniz uğraşmanıza gerek yok)The content cannot be displayed because it is no longer available.
Bu parçalr ise zorakinin üzerinde bulunan saplamalar yerine göre ayarlanmış vidalar ve taşıyıcı kollar.The content cannot be displayed because it is no longer available. -
İzzet abi bu arada 2240 a yaptıkların müthiş olmuş
-
İzzet Abi çok teşekkür ederim en kısa zamanda ilgileneceğim.
-
Ferhat hocam öncelikle senin nezdinde tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Beyaz boru alüminyum ve çapı 30 mm ve dipçiği n iç çapı da 30 mm ve alıştırana kadar bayağı uğraştım.Boyamıstım ama çalıştırırken boyası söküldü.
-
Arkadaşlar daha öncede birkaç defa zoraki dipçik denemesi yapmıştım.Beğenen ve beğenmeyen arkadaşlar oldu, ama ben yeniden denemeler yapmaya devam ettim.Şimdi ise evde satmaya karar verip satılamayan ekipmanlar boş yatmasın dedim böyle bir sonuç ortaya çıktı.Moderatör FX t 12 nin kundak ise Safir t 14 ün yedek kundağı,geri kalanda işçilik.Resimlerde de görüldüğü gibi uzatmaların uç kısımlarının pahını biraz fazla kırarak extra aksesuar rayı yaptım.(Lamba -fener takılabilsin diye)Toplandığında 11 yaşımdaki oğlum rahat atış yapabiliyor uzatıldığında ise ben rahatlıkla kullanabiliyorum.Belki Zorakinin satılığa çıkardığı kundak kadar gösterişli değil ama hem kullanışlı hem çok sağlam olduğu kanısındayım.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Sayın Efe Bey konunun ilk muhattabı olarak sizler ile görüşebilmek bizim açımızdan çok güzel.Bizler son kullanıcı olarak elimizdeki ürünlerin arıza yapmaması ve fiyat performans açısından en iyi olmasını isteriz.Bu sebeple yaşadığımız sorunların fikirlerimizin ve taleplerimizin dikkate alınması en büyük dileğimiz.Üyelerimiz arasında daha bilgili ve daha profesyonel arkadaşlar vardır daha iyi yorum yapacak ama ben en sade ve en anlaşılır şekli ile en az sorun,kaliteli işçilik , en uygun fiyat ve servis kriterlerimize uygun çalışmalar bekliyoruz.İyi çalışmalar ve tebrikler.
-
Hocam , parasına göre , hafiflik isabet istiyorsanız FX serileri ama güç sınırlı,güç derseniz BT65 (daha güçlü ve pahalılarıda var)ama onuda satmışsınız.Bu pcp işi derya deniz, hepsinin aynı tüfekte olmasını istiyorsanız bu biraz zor.
-
Ferhat hocam toplama konusunda her zaman yardıma hazırım.