Evet, Sağlık raporuna fotoğraf lazım
YusufAksu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Emeğinize sağlık hocam, bu çok güzel bir haber.. Tebrikler.
-
Hayirli olsun gule gule kullanin. Keyifli atislar dilerim..
-
Hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin.. cok guzel bir urun gercekten..
-
Yusuf bey Tüfek Geldiğinde mesaj atarsanız sevinirim
TEŞEKKÜRLER
Av için kullanmak için almıyorum yukarıda belirtmiştim
Tabii, sizi haberdar ederim hocam..
Saygılar. -
Winchester'in sx3 serisi oldukça başarılı ve tutulan bir model, ancak tercih ettiğiniz model 11+1 kapasiteli. Keyif amaçlı atışlar için birebir olabilir..
2-3 hafta içerisinde ülkemize giriş yapacak..videoları insanı gerçekten etkliliyor -
Kurşun ve Saçma sıvamalarını en iyi ve basitçe temizlemenin yolu, ince bulaşık telini harbinin ucuna bağlayın ve temizleyin.. Namluyada zarar vermez ve kolayca temizlersiniz..
-
Arkadaşlar, distribitör firmayla az önce görüştüm, söyledikleri 2013 Eylül ayının 3.haftası gibi Türkiye'ye gelecekmiş..
Muhtemelen 10. Ayda satışına başlarız..
Saygılar.
-
Merhabalar hocam, butceniz maximum ne kadardır? Belirli ozellik tercihiniz var midir? Ejektorlu mu tek tetik mi istiyorsunuz? yerlide huglu, yildiz, akus düşünülebilir. . Ithalde ise beretta browning düşünülebilir. . Huglunun S12E modeli oldukca şık ve kalitelidir.. ithal tufekler kadar hoş bir estetigi vardir..
-
Dereceye giren arkadaslari ve katilimci arkadaşları ayrı ayri tebrik ederim..
-
Vallahi ne güzel, şöyle bir yerde yaşamak var... Doğal ortam, stres sıkıntı yok.. Tam kafa dinlenecek, oturup bir oraya bir buraya bakılacak yer..
Tebrik ederim hocam.. -
hayırlı olsun, güle güle kullanın..
-
Arkadaşlar,
bazı sitelerde gördüğüm kadarıyla yanlış bilgiler veriliyor.. Galatian serilerinde sadece CARBİNE modellerinde regülatör vardır. Lütfen buna dikkat ediniz..!
Şuan için piyasaya sunulacak olan 2 adet ürün var.Bunlar Galatian 1 ve 4 yani regülatörsüz modeller ahsap ve plastik olarak..
Hatsanın 30-05-2013 tarihli resmi parekende fiyat listesi ise Galatian 1 1700 TL - Galatian 4 içinse 1400 TL 'dir.
Saygılar. -
Benim duydugumda; galatianların Carbine modellerinde regülatör olacağı..
-
derece yapan arkadaşları ve diğer tüm yarışmacı
arkadaşları tebrik ederim, katılamadığım için üzgünüm inşallah
önümüzdeki sene dostlarla tanışma fırsatımız olur.. -
Öyle saçmalık mı olur, münferit göndermelerde ne faturasıymış? Size kargocular zorluk çıkartmış hocam..
-
Sayin arkadaslar hatsan galatianin resmi fiyatlari henuz belli degildir. Hatsan henuz bu urunler icin parekende fiyat listesi belirlememistir. Lutfen buna dikkat ediniz. Fiyatlarin ise kisisel tahminim 1600- 1700 tl gibi baslayip modwl model degiserek artmasidir.
Saygilar... -
elinize saglik güzel olmus gercekten..
-
T-12 Av Tüfeği Seris var birde 12 kalibre yivsiz tüfek.
-
Emeğinize sağlık, sayenizde fuara gitmiş kadar oldum gerçekten..Çok güzel ürünler var, umarım ileriki yıllarda bu derece üst düzey bir fuar ülkemizde de yapılır..