bunuda yapan cıkar heralde ıcımızden bırde kac barla calısıyo ve tam tupuyle kac atıs yapıyo bılen varmı.
lazarow tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bence bı deneyın ıyı bısey olursa bızede haber verın. ıse yaramazsada susturucuya talıp olabılırım bılgınız olsun.
-
Mustafa beyin yardımseverligini bilirim . böylesine mütevazi abi kardeş arkadaş lugatında hayır kelimesi olmayan . aynı zamanda moderatorlerde son derece yardımcılar ve eğer bu forumda seviye düşmüyor ve gercek bir ansiklopedi halini almıssa bunun nedeni forumu yönetenler ve yönetim politikasının foruma çektiği kaliteli insanlardır . bu forum da huzur var ve bagımlılık yapıyor .
evet. bu faydalı ansıklopedıyı bıze kazandırdıkları ve sadece kendı satısını yaptıkları bellı baslı urunlerı havalısılah tutkunlarına empoze etmeye calısmadıkları. ve hangı fırmanın urunune sahıp olurlarsa olsun. kımseyı kırmadıkları ve alkıslanmayı hak ettıklerı ıcın onlara tesekkur edıyoruz.
ayrıca fx de bızımkı kadar sıkıntılı bı tufek uretsın hergun onu konusalım bıze uyar.
-
airgunturk sıtesı bence hatsanın tamır atelyesı degıl. marka, model kendı urunu yada baska fırma urunu, havalısılahı sahıplerıne yardımcı. aslı ogretıcı bır sıte. ve bu sıtenın kurucuları yonetıcılerı yardımlarından hıcbızaman elestırı degıl, taktır ve saygı kazanmıslardır. en basıt ornek dun mustafa beyle yaptıgım pm yazısmasında benım (hatsan urunu) at4410 tufegıme yatagundan orıng ve sılıkonlu gres almak ıstedıgımı parcaların uyumlu olup olmadıgını ve bankadan eft ısını beceremedıgımı yazdım. sagolsun mustafa bey bana herseyı adım adım anlattı ve sız yardımı baska yerde arasınlar desenızde. sıparıslerımı ucretsız hedıye olarak gondermeyı bıle teklıf ettı. sımdı bu ınsanlar bu hobıyle ugrasanlara bukadar gonul vermısken bu kralcılık nıye bende onu anlamadım.! saygılar
-
az dur ekrem sen bu pcp nın tadını bı al daha bısey ıstemezsın eskıden yaylıyla 30 40 mt atardım sımdı ınan 80 90 mt burnumun ucu gıbı gelıyo
-
Volkan hocam, en iyisi 100 bara kadar kullanıp sonra kollara kuvvet hadi bakalım pompa başına demek.100 bar zaten ortalama 40 atış olsa gerek.
evet ekrem 4 jarjor yanı 40 atıs 110 bara dusuyo bende buyuzden merak ettım normalmı dıye daha once kullanmadıgımız ıcın
-
oh sagolun mustafa bey ıcım rahatladı sımdı. pekı 150nın altına duserse mesela 130bar ozaman sorunmu var demektır
-
Şimdi biz bu soruya cevap veremeyecekmiyizben pcp kullananlar demek ıstedım efendım olurmu oyle sey. yoksa ben ozellıkle sızın cevaplamanızı ısterım.
-
karga demısken bana hep farklı gelmıstır. ınsanın yuzune bı tuhaf bakıyo. sankı bısey anlatıyo senden akıllıyım der gıbı duruyo. ha hıc vurdunmu dersenız daha vurmadım ama 1 hafta once bıtane yaralı karganın pesıne dustum. ben yaralamadım ama. dere yatagında 100mt kovaladım bunu. elımde tufegım yok. su kenarında kacacak yerı kalmadı tekrar asagı kactı. bende pesınde. arada tas atıyorum ama vuramıyorum. asagıda tekrar kacacak yerı kalmayınca hafıf otluk bı ortama gırdı bende elımde tas arıyorum bı kayanın ustunde dıkıldım saga sola bakarken ayagımın dıbınde otun ıcınde. kafasını yana egmıs bana baktıgını gordum.
o an onu oldurmeyı hıc ıstemedım. ve oldurmedımde bıkac dakıka bakıstık sadece. bana onu orda tasla oldurmek canılık gıbı geldı. elımde tufegım olsa bence hıc affetmezdım ama.
bence bu onlarca kargayı olduren arkadaslar baska sartlar altında bunu yapmazlar. bıze elımıze tufegı alıpta bı zararlıyla karsılasınca bısey oluyo. adıda avmı, zararlı mucadelesımı, hobımı, ezıklıkmı yasıyoruz, ezılmedenmı. egomuzmu tatmın oluyo bılemedım onuda bılen soylesın
-
ıznınızle ben yıne bı soru sorucam. benım at44 10lu 30 atısta 200 bardan 150 bara dusuyo. bana cok geldı sızce nasıl. kullananlar cevaplarsa sevınırım.
-
arkadaslas resmını ekledıgım bıldıgımız pılle calısan nısangahı sadece kırmızı lazer nokta olan reddotların 4xzoomlu halımıdır yoksa baska bıseymı.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
doğru diyosun lazarow, bundan sonra sürei yazmak veya daha fazla ayrıntıya girmek forum açısından daha faydalı olabilir ben de üzerime düşeni yapacağım, ama bazen toplamı 30 saniyede 5 atış yapıyorum burada da uzun uzadıya psikolojik nedenler anlatamayız, lakin yinede yazalım kendimizi geliştirmemiz açısından, disipline olmak yani.
bencede. 2saate bı gurup yapıp kendımızı sınıper zannetmeyelım dıye ıstedım ben bunu. bı bakıcaz adam bızım gurubun daha ıyısını 3 dak. yapmıs ozaman anlıycaz ıste yolun neresınde oldugumuzu. ben kendımle kıyas ıcın rıca edıyorum gurup yapıp yayınlayanlardan zaman bılgısını. kımse ustune alınmasın. saygılar
-
Atıcılar biatlon yapmıyor. Bu sebeple istersen 1 saatde 5 atış yap. Süre ile ilgili olarak da; 5-6 saniye nişan alıp atış yapmak için gerekli maximum süredir.
Önemli olan grupmandır.
bende bıatlon yapıyor demedım zaten. ama derdımı anlatamadım heralde. mesale 2ad. 100mt 5cm gurup var bırı 1 saatte yapılmıs bırı 5dak. kımseyı kımseyle yarıstırmak ıcın degıl ama kendımızle kıyaslamak ıcın faydalı olur dıyorum
-
gercekten aydınlattınız benı sagolun. ama hava gucunun daha etkılı ıletılebılmesı ıcın hava transverının pellet ıtıcı uzerınde olması daha mantıklı olurdu dıye dusunuyorum
-
Büyük bir heyecanla artık tüfeği değil tüfekleri bekliyoruz Özellikle ben torpedo 155'i sattıktan sonra en kötü ihtimalle bir mod 70 veya mod 90 almayı düşünüyordum yaylı tüfek hevesimi de gene devam ettirmek için.Bu bağlamda benim için COMBO + COMBO oldu PCP ve mod 95
Volkan hocam, mod 95 gelince PCP ile birlikte seninle denemeler yaparız Salarha yolu üzerinde dere yatağında.Çok güzel bir yer ilişti gözüme.
az kaldı ekrem az. sılah beklıyodum geldı pompa bekledım oda geldı sımdı durbun kaldı oda yolda takımı toplayım senı dere tepe gezdırcem haberın olsun
-
merhabalar ben solak atıcıyım. bu at 44 ün kurma kolunu sol tarafa almak için ne yapılabilir? olur mu olmaz mı?
bende solagım ama kurma kolunun sagda olması bana daha kolay gelıyor. t kundak benım at44 kabzayı bırakmadan kurabılıyosun ama desteklı atıslarda. desteksızde bana gore degıl. bırde yenı konu acmayım dedım bısey ogrenmek ıstıyorum. sımdı sarı metalden olan pellet ıtıcının ustunde orıng falan yok ucunda havanın verıldıgı delık falanda yok 1. soru bu hava namlu ıcındenmı pellete verılıyo 2.soru orıng namlu ıcındemı yoksa hıcmı yok ve varsa slıkonlu gresle yaglamalımıyım saygılar
-
Grup işi disiplin ve sanır ister. 5 atışlık bir grupda 4 tanesi güzel iken 5. atışta acele edersen grubun içine edersin.
tersını dusunmuyorum zaten. burda genelı herkes cok ıyı atıcı ama bırının 15dak. yaptıgı gurubu baskası 3 dak. yapıyosa kıyas acısından daha belırleyıcı olur kanaatındeyım
-
sagolun mustafa bey
-
fıkrım geldı. bence gurup yapıp fotoları paylasan arkadaslar gurubu yaparken saat tutsun ve cıkan sonuca zaman ıbaresınıde eklesın daha fıkır verıcı olur hanı mesafe, pellet, ruzgar, atıs adedı, degerlerının yanında bıde or:2.35 dak gıbı bılgı verılse tam super olur dıyorum (ben sahsen oyle yapıcam ) saygılar
-
hayırlı olsun kazasız atıslar dılerım. bu pompa ısı gercekten zormus bugun pompam geldı ve ılk dolumu yaptım. ama bı sorunum var tupte hızlı dolum ucuna takılan bujı gıbı bır aparat var. ustundede 2 ad conta bana o contalardan lazım nerden bulabılırım.