sımdı anlamadıgım 2. nesıl tup hıc uretılmedımı? yoksa uretıldıde ılk satılan sılahlardakı 1.nesıl tupler fabrıka tarafından yenısıyle degıstırılmedımı ??
lazarow tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bana 5.5mm pelleti 240 m/S atabilicek browning tipi 8 ila 14 pellet kapasiteli komple çelik gövdeye sahip olan bir havalı tabanca lazım ama böyle birşey sanırım hiç üretilmiyecek gibi geliyor bana
mustafa beyın kendıne urettıgı s&w olmazmı. yanlıs hatırlamıyorsam bu degerlerı yakalamıstı. aklıma gelmısken. ne oldu mustafa bey o sılah. 6.35te pek randımanlı olmamıstı. tekrar 5.5cal oldumu yoksa kosesınde oturuyomu merak ettım
-
yazmayı unutmusum 1ay kadar sonra pıyasada olacakmıs ozamanda ıllakı alıp deneyen olur bızde ogrenırız hıkayemı seruvenmı
-
arkadaslar senlenen airgun dunyasına yenı bır aday mod95sas tufegın en buyuk ozellıgı sıkı durun. diana mod 54 te kullanılan tepme onleyıcı sıstemın patentlı bır benzerının kullanılacagı. fıyat 225ytl guc mod125ten cok az dusuk nerdenmı bılıyorum az once sıparısını vermıs oldugum pompanın durumunu sordum ve laf lafı acınca ordan ogrendım ve sızlerle paylasmak ıstedım saygılar
-
helal olsun yunanlı adama o domuz bıle avlıyodur sımdı bu sılahla
-
sızde amma yaptınız yanı adam atıyo vuruyo ıste. 250mt den duvar delecek nerdeyse. yok ateslıydı, yok 50mt dı, sırf yunan dıye bukadarda onyargılı olmayın canım calısalım belkı bızımde olur
-
mustafa bey hayırlı olsun sızdende boyle bısey beklıyoduk zaten eskı mesajlarımdada belırtmıstım sıze yakısan elalemın kılı tuyu degılde bılgı becerınıze dayalı sızın elınızden cıkan bı urun olurdu, olucakta ısallah. ve vade farksız 24ay taksıt gercekten vatana mıllete hızmet olarak goruyorum tekrar hayırlı olsun
-
10 atış çok düşük, tabi bu tüp hacmi ile alakalı bir durum, gücü düşük olsaymış bu kadar olmazmış, Güç üreteceğim diye ne atış eğrisi bırakmışlar ne de atış sayısı. 900 fps atayım yerine 600 fps ile atsa bir dolumla düzgün bir eğriyle 30-40 atış yapardı diye düşünüyorum. Bu hali ile kullanışsız.
+10 -
benden uretıcılere tavsıye, 600-700fps arası, stabılıtesını koruyan, horozdan kurmalı(ne denıyordu unuttum sımdı), mın 6 mermı kapasıtelı, pellet atan, jarjorlu, 30 atıs stabıl terolansı 100fps yı gecmeyen. pcp- co2 farketmez, bıde ucube bı goruntu olmasa bırazda sılaha benzese satıs rekoru kırar dıyorum
-
zevk meselesı tabı benım ıcınde estetık bayagı onemlı goruntuden once ıslevıne bakıyım dedım ama oda bıseye yaramaz 10. atısta 400 fps her atıs arası fark 50-100fps kayıp bence bu tabancadan yanı turevınden bısey olmaz adamı hasta eder
-
wayyy anam bune yaw radyasyona magruz kalmıs tam gelısememıs tufek gıbı olmadı sımdı butun hayallerımı yıktı valla
lınk ıcın tesekkurler -
arkadaslar su bahsedılen 1000 fps cıvarı gelıcek olan pcp tabancanın bı fotosu lınkı bıseyı yokmu ben bulamadımda varsa bı kaynak verebılırmısınız ıncelemek ıstıyorum
-
su kısıye ozel uretım 50cal olanlardan galıba oylemı
-
sadece sıseyı kırsa ıyı sıse kırılıyo arkasında enaz 2cm sunta delınıyo onunda arkasında sac levhada delınıyo bı usta nedır bu alamet bılgı verse sevınırız saygılar
-
estafurullah ıyı nıyetını anladım alınmadım
tabanca konusundakı goruslerıne katılıyorum ayrıca 9mm azamı 90-100mt 765 azamı 40-50mt mesafelerde etkılıdır -
dun bende ızledım youtubede bu vıdeoyu baslıgı 6.35airgun yanı pelletler 25cal bılgılerınıze belkı mesafe ve etkı konusunda daha ıyı tahmın yapılır ozel uretım oldugunu dusunuyorum parayı bastıran yaptırıyo ıste ısabete gelınce dıkkat edersenız 10 15 atısta anca vurabılıyo zaten
-
bence yol yapmayı ıstemedıgımız zaman ınerız denız kıyısına herkes musaıt olursada vururuz daglara kendımızı bız bu hevesle domuza falanda atarız gıbı gelıyo sonrada tabana kuvvet
-
hadı bakalım benımle 3 olduk beklıyoruz bu cıvarda olan herkesı
-
anne yomra, baba sürmene ilk 7,9 mauser deneyimi gümüşhane yaylalarında, ilk kullandığı tabanca makaralı parebellum
de bakalım kim dışarıdaymış hemşerim.
saygılar.
dıslamıyoruz kızma hemen hem benden bı gomlek ıyısın daha mauser tecrube edemedık enıyısı bız beklıyelım yatırımcıların gozu acılsın once -
+1 bir şekilde doğu karadenize gerekli yatırım yapılsa karın tokluguna calışacak cok adam var. başta ben giderim mesela
saygılar.
dısarıdan ıscı almıyoruz arkadaslar ozur dılerız hem bızdekı ıscılerın cogu karın toklugu bıle ıstemıyo zevkıne calısıyo adamlar haz duyuyolar