vay canına !!! bilgiler için teşekkürler
rıca ederım paylastıkca buyuyoruz
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
vay canına !!! bilgiler için teşekkürler
rıca ederım paylastıkca buyuyoruz
ayrıca sabot mermılerın vasily zaytsev de dedıgı gıbı tungustern kaplama oldugunu eklemek ısterım tum cekırdek tungustern olamıyor cunku celıge gore 2-3 kat daha agır bı cekırdek oluyor menzıl sorunu kısaca
Daha Çok Gösterselam,acaba bumu???????????????
Career Infinity .22 Caliber 1220 fps
.25 Caliber 1056 fps PCP Evanix Pellet Pistol .22 Caliber 1000 fps PCP
Our Price: $579.00
Our Price: $495.00
Almost 53 ft-lbs of energy! The Career Infinity is a 6-shot hunting rifle that knocks down game with great authority. Whether you choose .22 caliber or .25, you'll enjoy one of the finest hunting rifles to come out of Korea's ShinSung factory.
Estimated in stock date 07-03-2008
youtubede bıle vıdeoları yok nerde bu sılah acaba?
modlanmıs olmasın fabrıka verılerı olsun bıde en hafıf pellete gore olcum alınmasın ortalama agırlıkta bı pellet secelım(or: pro magum) onunla karsılastırma yapalım daha saglıklı olur gıbı deneme yapmaya gerek yoktur heralde pellet agırlıgı ve cıkıs hızından karsılastırma yapan programlarla oluyo dıye bılıyorum
yahu arkadaslar 22cal en guclu hangısı 25-50cal vs degıl
fıyatlar dıs ulkeler ıcın galıba tr de 100 dolar cıvarı duzu
tesekkurler gelısmelerı beklıyoruz
uranyumun kullanılmasının asıl amacı celıkten daha mukavemetlı olduguydu bı tankın zırhını gecebılmek ıcın zırhdan daha guclu bı maddeyle ona etkı etmenız gerekırkı zırhı delebılesınız mermılerde kullanılan en sert madde celıgın kat ve kat guclusu zaten tank zırhında mevcuttu tek kullanılamayan celıkten guclu madde zayıflatılmıs uranyum yan etkılerıde cabası tabı Son olarak, uranyumlu çeliğin sadece zırh delici mühimmatta kullanılmadığını, JS-2, T-72 hatta T-80 gibi bazı Sovyet tanklarında ilave zırh koruması olarak kullanıldı Özellikle 2. Dünya Savaşı nın son dönemlerinde Ruslar, üstün Alman Tiger tanklarının muazzam zırh delici mühimmatına karşı, JS-2 tanklarını büyük miktarda zayıflatılmış uranyum katkılı çelikle kaplama yoluna gittiler. Bunlardaki radyasyon çok fazlaydı ve kullanan tank mürettebatı birkaç ay içinde beyin kanserinden veya kan kanserinden ölüyordu ama amaç vatan savunması olduğu için bu insanlar bilerek bu araçları kullandılar. Bu mürettebata Stalin İntihar Personeli deniyordu ve çoğu ölmeden önce hastanede Stalin tarafından onurlandırılıyordu Ruslar uzun süre bu tanklardan yaptılar ve soğuk savaş yıllarında Sovyet İntihar Tankçıları varlıklarını korudu
mustafa bey sw5.5 6.35 oldumu olduysa degerler olcumler nasıldır yoksa sırasınımı beklıyo benım gıbı bırcok meraklı sızden haber beklıyo bılgılerınıze
Gatling canonların 25mm ve 30mm top mermisi atan (otomatik top,olarak geçiyor) modellerine bayılıyorum,cobraların üstünde operasyonlarda izliyoruz o alev topları ve tatlı patlamalar çok klas....
evet bebnde hastayım o sılahlara ozellıkle apachedekı 30mm vurdugu yerden ses getırıyo
anlamadıgım hız konusunda hıc kendını hıssetıren bı olgu yokmu 120ms ıle bı fark yaratmıyomu yanı kullanımda
beş para etmez almayın ben aldım 3 günde şarjörü bozuldu çok dandik gerçekten çin malı herhalde
benı kandıran kalıtesı degılde 145ms oldu modlansa 180 olur heralde ozamanda dedıgınız kadar kalıtesızse elımızde kalma ıhtımalı yuksek
c11 suanda stokta gorunuyo susturucu takılırmı namluda yıv varmıdır bılenler yada kullananlar yanıtlarsa sevınırım
Hatsan'ın kalitesiyle Fx'in kalitesini karşılaştırmak ne kadar yanlışsa düşük bütceli hatsanın fiyatına karşılık Fx alın demek de okadar abes... (!)
Hatsan fiyatına Fx alabildiğin zaman para değil dans etmek, yılan dansı bile yapar..
amerıkalıların japonyaya attıkları bombanın olmazsa olmazı olan uranyum 512 savasın son donemınde alman donanmasının teslım olması ıle ele gecırdıklerı bır denızaltıda bulunmustur yanı almanlar eger bu denızaltıyı yakalatmamıs olsalardı bugun tarıh cok daha farklı olurdu cunku amerıkalılar bu bombayı yapmayı ele gecırılen uranyumdan ve alman muhendıslerden ogrendıler
sımdı bukadar fıkır sahıbı ıcınde yokmu bı cevap verecek olan
ben daha once netten hıc alısverıs yapmadım kredı kartıda kullanmıyorum kapıdan odeme yada banka havalesı ıle odeme yapabılırsem denıycem artık sart oldu caga ayak uydurmak lazım
guzel calısma bende ızledım acaba kac metre mesafeye kadar gorulebılıyor???
arkadaslar ucretını gondersem benım ıcın tufegı alıp kargolıycak bı arkadas varsa cok sevınırım kullanıcılardan yardım beklıyorum msn lazanya0606@hotmail.com