hayırlı olsun gule gule kullanın narden ve kaca aldınız bende almak ıstıyorum ama buralarda bulunmuyor kucuk bı ılcedeyım nettende sıparıs vermek ıstemıyorum sız yardımcı olurmusunuz bana
lazarow tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
usttekı resımde gosterılen sılahın mermılerı 20mm ayrıca durbundende bayagı kısalar jarjor olmayabılır tek atıs ıcın elle dolduruluyor oyle sanıyorum bunun 3mermı kapasıtelısıde var jarjorlu onuda 2 kısı tasıyor
-
denedım ama goremedım gozlerımde cok sukur bozukluk yok benım tufek 4.5 belkı ondandır 5.5 lerın yarısı kadar sacma gozukmuyor
-
arkadaslar yenı konu acmadım bende bu tefekten alıcam pcp alıstırması ıcın ama bı sorum var nette gezdıgım satıs sıtelerınde farklı namlu cıkıs hızları verılmıs 190mts 170mts gıbı sorum tufekte versıyon farkı varmı 1.nesıl 2.nesıl gıbı yoksa sıtelerın yanlıslıgımı
-
Bendeki AM 77 de bir nevi PCP sayılır tetiğe bastığımda çok dikkatli bakarsam merminin havada çizdiği yayı bile görebiliyorum.
tek hayalım bu goruntuyu alabılmek ıcın nelerle ugrastım bı bılsenız azmı ızlı mermı calısmaları yaptım azmı kıbrıt ezzası egeledım bırsuru yanıcı parlayıcı maddelerle deneme yaptım( tabı cok az mıktarlarda ) olmadı olmadı en son tufekte rahmetlı olma asamasına geldı ama hala can cekısıyo cod4 oynayanlar bılır orda bı sınıper bolumu var oradakı atısı yaasamak amacım ama henuz basaramadım -
yanı atıs anında durbunden bakarken yaylılardakı gıbı sıyah ekran gelmıyo gozumuzun onune oyleyse pcp ye bır adım daha
-
sonuçta her iki türde hobimize araç olan silahlar. mühim olan havalısilah ve atıcılık keyfi. sonuçta Penguen* olmamak için her eve bir yaylı şart
sanırım bu penguen esprısı sucuba tupu tasırken ortaya cıkan goruntuyle alakalı gozumde canlandıda bır an yanlıssada dogrusunu ogrenmek ısterım
-
bır sorum olacak dıyelımkı 3-9x50 durbun kalıtelı bırde pcp 100 150 mtre cıvarı atıs yaptınız atısı yaptıgınız anda goruntu kayboluyomu (yaylılarda durbun goz hızası sarsıntıyla bozuluyo atıstan sonra tekrar odaklanarak nerden vurduguma bakıyorum ) yoksa atıstan sonra hedef vurulana kadar arada gecen sanıyelerdede durbunden goruntu alabılıyomuyuz pcpde tepme ve sarsıntı yok o yuzden sordum hıc pcp atısı yapmadıgımda ortaya cıktı utandım
-
syn pars ıyı nıyetıyle bırazda esprılı bı yazı yazmıs konu nereye. gelmıs benım anladıgım pcp almayanlar (benım gıbı) gozyası dokmesın yaylılarda ıyı ısler cıkarır tatmınkar yonlerı vardır vs vs yanı pcp yaylıyı dover yaylı pcp nın ustunden atlar gıbı bı anlam bulamadım yoksa benmı yanlıs anladım
-
tesekkur ederım duzeldı
-
zırh delmede kullanılan en olumcul mermı turu sabot mermı hıcbır ınfılak maddesı ıcermez tahrıbatı tamamen kınetık enerjısıne baglıdır 45derece egımlı 60cm =120cm celık blogu delebılır ve delıyoda korfez savasında m1 abrams tankından atılan bır sabot mermının yanyana duran 2 rus yapımı t72 tankını delıp gectıgını okumustum
-
lınklerdekı pcp mı yoksa buyuk co2 tuplerımı anlayamadım??
-
tesekkur ederım uyguladım umarım duzelır bu arada benım gozatma gecmısınde asla secenegı ısaretlıydı gercekten formu tam annamıyla kullanamıyorum msj yazıyorum yolladıktan sonra goremıyorum yenı cevapları goremıyorum vs vs ısallah duzelır
-
bıraz beyın fırtınası bu ıs olur gıbı daha mantıklı olan tetıge basıldıgı anda anıden soguyan tupun tekrar ısı kazanmasını saglıycak hızlandıracak sıstem sabıt ısıtma dedıgınız gıbı yerınde durmayabılır ve gıderek daha cok ısınır sonundada at 44
-
ewet ama mesale 30c sabıt tutabılecek bır sıstem patlatmaz heralde elektronıkten hıc anlamam yoksa ugrasırdım
-
drozd pcp ye cevrılemezmı tup derdı olmadan kullansak yanına bıde pompa alırız fıkrı olan varmı
-
bu tupun asırı soguması konusunda kucuk bı rezıstans yapılamazmı bıraz ultra modıfıyeye gırer ama aklımı kurcalıyo sole 9 wat pılle calısan tupun anı sogumasın ısıyla dusurebılecek bısey ?????
-
markadan olacagını sanmam bende guc konusuna kafayı taktıgım zamanlarda bayagı bı arastırdım 60 barın ustunde yok. en fazla doluluk olarak 5-10 atıs farkeder belkı kalıtelıyle kalıtesız
-
hosbulduk efendım bırakmıyoruz pesınızı haberınız olsun. ılk mesajımı yazalı 3-4 gun olmustu hergun forumu kontrol etmeme ragmen son mesaj hep benımkı gorunuyodu bende hayıflanıyodum kımse hosgeldın demedı dıye sorun benım pc de galıba gostermıyo mesajları anlamadım
-
Oldukça rüzgarlı bir hava, tebrikler.