O kadar ufak pulu nerden buldunuz? Ben biraz aradım sizin yaptığınızı denemek için bilezik kadar ufak bişi bulamadım
orcuna tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Problem halloldu. Çekiç sıkışmıştı düzelttim. Gücü de artırdım. 160-110 bar arası 2 şarjör atıyor şu an. Ses baya arttı tabi iyi ki moderatörü satmamışım. Biraz kullaniym setuskurla oynamadan yay üzerinde modifiye yapmayı düşünüyorum. Ayar kaçıyor çünkü önceden biliyorum.
-
Bu başlıkta yorum yazan herkese teşekkür ederim. Servise gönderecektim bu başlığı açmadan önce. Cesaret verdiniz. Parça artırmadan tüfeği düzelttim.
-
hobisilahta webley raider sökümü buldum. AT44'ün parçalarına çok benziyo. Tıpatıp aynısı gibi. Şemayı aslında sökmek için değil de yapamazsam servise gönderirken geri takabileyim diye aradıydım
-
6136 Çok teşekkür ederim. İnce allen giren yeri döndürdüm sanırım bir tarafa ve sıkıştı. Akşam bakıcam. Bu arada forumda problemi aratırken at44 şemasının olmadığı yazıyordu. Ben buldum internette.
-
Üst blok dürbün rayındaki vidalarla mı ayrılıyor? Gereksiz şeyleri sökmeyeyim hep dağılmasın elimizde. Şemayı buldum internette. Sökersem en azından bir araya getirebileyim diye çıktısını aldım.
-
Akşam setuskur ayarını değiştiriym dedim. Daha önce yapmıştım. Tüfek kilitlendi. Kurma kolu çok sert. Ayar yaparken ince allen soktuğumuz delik olması gereken yere gelmiyor. Sıkıntı ne olabilir?
-
Evet arada saçmalıyor ama en azından bir fikir veriyor.
-
Hocam kolinin ağzına geniş kenarlarına sıkışacak şekilde ambalaj köpüğü kesip 7-8 tane batırıyorum. Çatır çatır kırıyorum temizlemesi hariç zevkli oluyo.
-
Çok güzel olmuş abi. Kazasız belasız kullanırsın inşallah. Keşke kundağı biraz daha uzatıp tüpü daha fazla gizleseydin.
-
Cemal o kadar söküp dağıtıyon bir de Charlie da Tuna tetik yapsan forumda ikiye üçe katlanır stoeger kullananlar.
-
Bu hatsanın değil tüfeği aldığınız yerin kabahatidir. Internetten aldınız sanırım, orada gösterilen silahla size gönderilen silah farklıysa bunun hatsan firmasıyla hiçbir ilgisi yok. Satın aldığınız siteden yetkililere ulaşarak durumu bildirin değişim yaparlarmı bilmiyorum ama denemekte fayda var. Tüfekteki işçiliğin kötü olması hatsanın kabahati tabi o ayrı mesele ama gösterilenle size gönderilen silahın farklı olması tamamen satıcının kabahati. Konu hakkında tecrübeli arkadaşlar yine yardımcı olacaktır.
Saygılar.+1
-
Dürbünün ayarı üzerinde sağ sol ayarı için L(Left) yada R(Right) ve ok simgesi vardır. Diyelimki seninkinde L yazıyor atışların sağa gidiyorsa L'nin hangi tarafa olduğunu gösteren okun yönüne çevireceksin.
-
Arkadaş yayda sıkıntının olmadıgını söylemişti.
eğer yayda yada parçada sıkntı varsa garanti servisinden parça isteriz garantiden daha hızlı hallederimSenin halledeceğine şüphem yok da tutar servis gönder tüfeği der iki türlü iş olur size.
-
parça değişimi gerekirse napacaksınız?
-
Tetik ayarıyla oynamış mıydınız?
-
Şu reklamları dönen sitede hw97k var. Fiyat da inanılmaz uygun. İki gündür elimdeki at44 seti satsam mı diye düşünüyorum.
http://www.n11.com/weihrauch-hw-9…tufek-P12548889 -
ah ah burda olsanız hemen katılırım tek basıma atısa gıtmekten sıkıldım haaa
Hocam baya yakınız. Ben Ordu'dan forumdaşım olduğunu bilmiyordum. Bulancaktayım. Havalar müsade eder de bi araya gelebilirsek çok güzel olur.
-
Genelde hassas atışlar için hatsan-jsb kullanıyorum. Eğlencelik atışlar için de gamo pro hunter. AT44 ümün bugün yedek şarjörünü aldım. Pelletler nerdeyse zorla girdi içine ama acaip stabil attı. Normalde kullandığım şarjöre her türlü pellet rahatlıkla giriyor. Şarjörle ne alakası var hala anlamış değilim. Naluya ittikten sonra şarjörle bir bağlantısı kalıyor mu?
-
O karalamaları biraz daha ufak yapsan olmaz mı? Daha iyi atışlar çıkablir. Atış mekanın da güzelmiş. Yeni tüfeğin hayırlı olsun.