hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız atışlar.
kuzgun333 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tüpün dolum ucu takılan yerde yazar tüfeğinde sol tarafında hatsan yazan yerin solunda. gün yazmaz sadece 12.13 yazar
-
eline sağlık karrdeşim bende 2 gün önce at44 aldım bu video işime yarar gücünü düşürürüz biraz.
-
webley raıder tekli kullandım onu satıp şimdi raıder 10 aldım ve kullanıyorum ben teklisindende 10 lusundanda gayet memnunum bence 100 metredede iş gören bir tüfek sadece iyi bir palletle birazda da paletin düşeceği yeri iyi hesaplamakla tabi bu tüffeğe alışmakla ilgili birazda reglatörsüz olduğu için tabi benim düşüncem 100 mtrye kadar iş görür ve çok eğlenceli bir tüfek hafif ve kullanışlı birde madrtör taktınızmı çok zvk alırsınız saygılar.
-
rws nin hangi palleti kardeşim isim verirsen sevinirim teşekkürler.
-
fatih kardeşim doğru olabilir rws daha düz bir pallet boşuna aldım 2 kutu
-
tüfek webley raıder fakat ağır olan pallet daha üst vuruyor hafif olan daha üst vurması gerekmiyormu yoksa benmi yanlış biliyorum dürbün hawke 3 9 40 kardeşim
-
selamlar herkeze kullandığım palletler hakkında bir sorum olucak premıer hellow poıntle 40 mt yi +2 dot la vururken rws süper hellow poıntle + 1,5 dotla vuruyor tüfeğim. Premıer rws den daha ağır olmasına rağmen neden daha yüksek dot ta vuruyor acaba? saygılar yardımcı olan herkeze teşekkürler şimdiden.
-
ben gelmek isterim ama tufeğin faturası yok ayrıca tufek pompa falan aracım olmadığından bıraz zor olucak motor var ama tufeğin kılıfı motorla taşımaya uygun değil