bayağı farkediyor abi
Likollim tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
spoton bu kadar kalitesiz pellet üretip Hatsan da bunun üzerine etiketini basıyorsa bunun suçlusu spoton değil hatsandır kendi markasının bu kadar değersiz bir ürüne yakıştırmamalı
-
Selamünaleyküm arkadaşlar Son aldığım Hatsan flash bellekler Rezalet çıktı �nanır mısınız her pellet Eteğinde kalıptan dökme çapaklar var oturup hepsini tek tek temizledim yani Hatsan gibi filme böyle bir Üretim yapmak Ya bakışmıyor tabii ki. Bir paket pelletten bir avuç çapak çıktı
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
satılık 4x32 dürbünüm var ilgilenirseniz pazarda var
-
1960 çek vz70 7.65
hatsan flash 101 5.5 mm
ekol es 66 p
tr nikula 6-24x50 dürbün
-
hatsan pcp pompamın tahliye vanasının civatasını kaybettim elinde olan varmıdır arkadaşlar
-
Sağ ol hocam açıklamaların için sizden önceki arkadaş tüfeğin gücünün yetersiz olabileceğini söylemişti Ben de tekrardan Hatsan Flash 18 13 grain dönüş yaptım Şimdilik bundan gayet memnunum Solid pellete sadece merakımdan denemek istemiştim sonuç başarısız oldu
-
Maalesef yeni aldığım Hatsan Flash da fos çıktı biri sağa gidiyor biri sola gidiyor
-
çok güzel , hatsanın flash ın son aldığım partisinde küçük çapaklar gördüm bende küçük çakı ile bütün çapakları temizleyip atış yapıyorum jsp ucuz olsada böyle uğraşmasak
-
anladım ilginiz için çok teşekkğr ederim 18.13 flash pellet ile devam edelim o zaman tüfeği fazla zorlamadan hafifi pelletlerke atış yapayım
-
anladım ama ne olursa olsun yivli namludan çıkan 200 bar pcp 5 metrede grup yapamazmı ya
-
herkese hayırlı bayramlar tüfeğim hatsan flash 101 5.5 mm pcp bugün spoton solid deneyeyim dedim 60 kadar saçma attım biri sağa gidiyor biri sola gidiyor kafayı yedi tüfekte sorun aradım dürbünü söktüm tekrar taktım , sağa şimledim sola şimledim olmadı sonrasında hatsan 18.13 lere geri dönünce anladımki solidler sıkıntılı 18.23 ile nokta atışı yaparken spoton solid te 5 metrede bile 10 cm sapma yaşadım hayatımda attığım en adi pelletti bidahamı tövbe
-
konuyu hortlarmayayım demiştim ama sabitlenmiş gönderi olduğundan cevaplamak istedim İlk tüfeğim çok eskilerden Torun k101 5.5 mm di gariban tüfeği ne beklersin sonrasında mod 85 sniper vortex aldım çok isabetli harika bir tüfekti ama ağırdı.Arazi gezmelerinde ayakta atışlarda beni çok yoruyordu.Yeni aldığım Flash 101 pcp komple plastik pompa ile doldurması çok basit ve Kuş gibi dürbün dahil yoplasan 3 , 3,5 kg anca gelir yeni tüfeğimi çok beğeniyorum tabiki çok çok daha iyileri var ama bu saatten sonra asla ağır tüfek kullanmam .
-
Eski seri olanı bitirip 5 paket de yeni üretim aldım ancak hayal kırıklığından başka bişey olmadı
-
İlk aldığım 4 paket harici kullandığım bütün spoton parslar 5 para etmez , ürün çapları birbirini tutmuyor alakasız yerlere gidiyor kimisi namluya tam otururken kimisi namludan yere düşüyor ilk kaliteyi yakalamaları lazım ithal malzeme kullanmak istemiyorum
-
kurduktan sonra eminyeti açık bırakmayın sorun emniyet mekanizmasında
-
tetik takılma sorunu benimde başıma geldi tüfeği sökmeden mekanizma ve tetik grubuna wd-40 sıktım şimdilik sorun yok ancak tekrar takılı kalma sorununa karşı her kurmadan sonra eminyeti bekletmeden kapatıyorum bu şekilde ortalama 1000 atış yaptım sorun olmadı
-
-
Vortexte çok ayar bozmuyor dampasız kullanılabilir
-
Gözlük kullanınca yanma sorunu gitti teşekkürler