Özellikle kurulum yaparken ki sessizliği yağ gibi akışı çok keyifli yaylı olsa gocır gıcır ses yapacaktı
Likollim tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
iyikide vortex almışım herkese tavsiye ederim
-
-
[Resim Engellendi: https://i.hizliresim.com/YQ7azE.jpg]
Bu hafta hava şartlarından dolayı çok duramadım ama ilk defa bu kadar uzak mesafeye atışlarım oldu spoton pars 18.13 grain pelletle 140 metrede 25*25 çelik hedefe 150 metrede ise damacanaya gayet isabetli atışlar yaptım damacanadan gelen dong sesinin verdiği keyif paha biçilemez di
-
-
Bekleriz güzel olur iyi akşamlar
-
Merhaba. Elinize saglık. Üretici olarak en az 2.5 mm et kalınlığında olması lazım. Tüfek gücüne göre daha kalın olabilir. Adres yazarsanız bir kaç adet yollayabilirim.
Müşterilerimden ayarlarım zahmet etmeyin çok teşekkür ederim saolun tüfeğim çok güçlü değil orta sınıf mod 85 sniper vortex sahibiyim
-
Sizinkisi daha güzel olmuş benim yaptığım iş güç arasında biraz derme çatma oldu ama kaşık bükme çok iyi olmuş deneyecem
-
Kalitesiz dürbün göz yorulması yapar. Normaldir.
zamanla yorgunlaşan mercekler ışık toplamada zorlanır buda sizin dürbünden net görüşünüzü engeller haliyle net olmayan bir görüntü için gözünüz daha fazla netleme yapmak ister ve gözünüz yorulur, kızarır. bunun için kaliteli mercekli dürbün kullanmalısınız.
dürbünü kullanmadığınız zamanlar da siyah dürbün kapakları ile mercekleri kapatmanız gerekir.Güneş gözlüğü kullanmanın yararı olur mu?
-
Optima durbunde bana yapiyor sulanma ve agri.
Sorma hocam 3 günde geçti ışık hassasiyeti gözlükle dolaştım heryerde
-
Cemal bozan gerekli cevabı vermişsin çok teşekkürler güneş gözlüğüğle kullanıcaz artık
-
Kaç gündür aklımdaydı , cam şişeleri patlatmak ormanda hem sakıncalı hemde doğaya zarar veriyor geçen haftada fahri av müfettişinden uyarı alınca cam şişe kullanmamaya karar verip böyle bir hedef yaptım gayet ucuz ve mantıklı oldu.
pregalveniz sac malzemelerinden
1 mt m8 tij
3 tane pregalveniz kanal ek elemanı
3 salça tenekesi
6 civata kulllandım
Bedavaya geldi diyebilirim
Tek sorunum tüfeğimin her atışta tenekeleri delip geçmesi , salça tenekelerini nasıl sağlamlaştırabilirim tabsiyeleriniz nelerdir ?
-
Aksu avdan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz gayet iyiler
-
6.35 in mermisi pahalıdır 5.5 alın keyfinize bakın bence pellet olarak da spoton 18.13 hem uygun hemde kaliteli tavsiye ederim
-
Pazar günleri ortalama 250 300 pellet atıyorum tüfeğim mod 85 vortex 3*9*32 dürbünle kullanıyorum atıştan sonra gözümde ertesi güne kadar ağrı ve yanma okuyor bundan nasıl kurtulabilirim , sizdede oluyor mu?
-
Paketi 18 tl idi geçen ay
Bu ay 21 olmuş her ay böyle zamlanmaz inşallah
-
Aksu avdan 4 paket aldım gayet iyiydi avgrostan 5 paket aldım eski üretimmiş pelletler kapkara olmus namluya tam oturmuyor kapatırken düşüyordu bitirene kadar zor oldu ama oda isabetliydi namluya sıkışmıyordu sadece 5 paket daha alayım hem yerli hem kaliteli tavsiye ederim paramız dışarı çıkmasın
-
Araba yoksa alabilirim beraber gideriz mesaj atarsın
-
Ayda 1000 mermi atıyorum adamlara pellet sorunca beğenmeyince suratları düşüyor ne idiğü belirsiz pelletlere 40 50 tl fiyat çekiyorlar aksu av dan internet alışverişi yapıyoruz daha keyifli oluyor
-
100 metrede spoton 18.13 le çelik hedef vuruyorum ,mermi çok düşüyor hesaplamak gerekiyor