Bayilere gidip bakabilirmiyim görebilirmiyim dediğinde suratları değişiyor anadolu yakasındakilerin alayı müşteri düşmanı çakallar
Likollim tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
[Resim Engellendi: https://i.hizliresim.com/8avjWn.jpg]
Atış alanım burası beraber gidebiliriz daha keyifli olur tüfeğiniz ne ?
-
Ben geçen hafta sonu gittim atışa. Paşaköy mesire alanı. Başıbüyük ormanının neresinde atışa gidiyorsunuz. Atış sahası güzelse gelebilirim.
Yeni gördüm kusura bakmayın atış alanı resimlerini paylaşayım başıbüyük su deposu , çikolata fabrikası ya da piknik alanı civarı diyorlar orman yangınını engellemek için traşlanan bölgeleri kullanıyorum biraz rampa oluyor ama çok yormuyor
-
Ama maşallah grupman çok iyi ben bukadar iyi çıkartamıyorum
-
Eski fotoğraf yükleme sistemi gelecekmi ilave bi siteden görüntü çekmek sıkıcı oluyor
-
Keyifli bir haftasonu geçirmek için her pazar
başıbüyük ormanına atışa gidiyorum kartal maltepe civarında oturup gidemeyen varsa beraber gidebiliriz bu bölgede hobidaş varmı
Haftasonu atışlarımın resimlerini yüklemek isterim ama beceremiyorum nasıl yapılıyor
-
Güzel tüfek maşallah
-
Güzel bi işlem olmuş güvenlik açısından önemli
-
Teşekkürler
-
2012 de üye olmuşum 3 soru sormuşum çok galiba bidaha soru sormam birader
-
3 soru sormuşum forumda
1 pellet seçimi hakkında
2 dürbün ayağım bozuldu tamir edilirmi
3 ayak montaj aralığı
hangisi abes nesini yanlış anlamıyım dalgamı geçiyosun benimle kapatın gidin o zaman forum mantığınımı bilmiyorsun soru soramayacaksak birbirimize yardımcı olmayacaksak niye bu forum var söylermisin
-
Forum trkedilmiş köye dönmüş
-
Dürbünün bana yakın olmasını istrdiğimden dolayı ilk dürbün ayağı artıkıl vidalarına çok yakın konumda kalıyor.simetrisi bozulmasın diye diğerini 4-5 cm önüne montaj yapsam arası çok açık olmasa sorun olurmu ?
-
Arkadaşlar 11 mm dürbün ayağı düzenleme yaparken çok sıktığımdan dolayı diş attı yeni ayak almadan tornacıda dişi düzelttirebilirmiyim
-
80 metreden şişe patlatıyor dün denedim namluya girerken kafası eziliyo gibi isabeti düşürürmü onu bilmiyorum
Rüzgardan çok etkilendiğini gördüm bütün pelletler öylemidir bilmiyorum ama
-
Göbek dediğiniz tam ortadan dimi
-
üstadların yardımıına ihtiyacım var dün atış yaparken 80 60 metre atışlarda soda şişesi vurmayı zor olsada hem vurmayı hem şişeleri patlatmayı başardım + kıl ın alttan 3. çizgisinde hedefi vurabildiğimi fark ettim bunun hesaplamasını nasıl yapabilirim tüfeği 13 metrede sıfırlamıştım. 50 55 metrede pellet düşmüyor artıkılın tam ortasından vurabiliyorum 80 metrede gamo pro magnum un bu kadar düşmesi normalmi tüfeğim mod 85 sniper vortex 5,5 +3*9*32 dürbün
-
Herkese iyi günler mod 85 sniper tüfeğimde kullanmak üzere gamo pro magnum 5.5 aldım.namluya biraz oturaklı giriyor bastırarak oturması hoşuma gitti , namluyu kapatırken düşme olayı yaşanmıyor.tavsiye edermisiniz randuman alabilirmiyim
-
Hatsan neden yok ?