nereden alıntı onuda söylermisiniz,baska bir sitede okuduguma eminim.bir kaç gün önce bende böyle bir konu acacaktım ama kesin vardır diye açmadım yani bu seneye kadar acılmaması garip ve bu mesajı yazma sebebim muhalefet olmak degil sadece internette bir sürü yazı var ve hepsi birbirinden farklı güvenilir bilgiye ulasmak zor bilgilendirmek istedim
atakangungor tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
hocam o nasıl kamera diyordum videonun sonunu görene kadar
-
kardeş moa click ne nasıl yapılır biraz açıklarmısın kaç kalibre için bende sıfırlamak istiyorum ama bir türlü beceremedim
-
güzel paylaşım hocam facebooktan sonra dersini almışsın
-
kafa avcısı güzel paylaşım ama merminin çarptığı yerden gelen ses ssuussttuurruuccuu cok işe yaramamış gibi göstermiş ama (ssuussttuurruuccuu yazmak yasakmış saçmalığa bak) fark ettirmiş
-
paylaşım için teşekkürler çok yararlı bir video olmuş
-
Geçmiş olsun tufegin bu kadar kesebilecegi kimesinin aklına gelmezdi
-
iyi abi hayırlı olsun yeni silahın
-
gamo pro magnum normalden dahamı agır
-
ne kadara aldınız
-
abi renk ve susturucudaki carbonfiber çok güzel olmuş ama dipçik kesimi bence hiç olmamış şekil olarak silahın silüetini bozmuş ergonomik olmuşmudur bilmem ama şansın varsa değiştirmeni öneririm abi bence dipçik alttan tetiğe bağlandığı için kötü gözüküyo