Birdahaki sefere inşallah hocam...
turgayyildiz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler. Çok iyi ve sıcak insanlardı hepsi. Çok eğlendim çok yoruldum. Biraz da erken ayrılmak durumunda kaldım, aklım orada kaldı....
-
Vay arkadaş bu nasıl bir örgütlenmedir! bi ara da forum olarak örgütlenip Güney Kıbrıs'ı alalım...
-
Muhammetin bt 65 i var turgay hocam. Şuan serviiste bakım yapılıyor. videoları resimleri mevcut. satmayı düşünüyor oda.yeni projesi için.ben 100 tane atmışımdır .temiz ve katır gibi güçlü onunla görüşebilirsiniz. buluşmaya birlikte gelicez zaten.
Eywallah üstad... Sen referans olduysan sorun yok. BT 65 umarım benim için doğru seçim olur. Doldurması, tüpü vs. baya bi çeterefilli pcp işi...
-
Arkadaşlar, elinde bt65'i olup ta satmayı düşünen varsa getirebilir mi atış alanına?
-
Soda şişesi candır... sorun olan kısmı doğada kırık cam şişesi bırakmamak gerektiğidir. Toplaması sıkıntı. Ama düzgün bir branda olursa topluca çöpe atabiliriz.
-
Arkadaşlar hedef listemi açıklıyorum.... Bol miktarda CD, Mouse, Cep telefonu, Dizüstü bilgisayar ve özel istek üzerine kesmeşeker. İsteyen olursa birkaç iznik çinisi tabak ve kase de getirebilirim.
-
Ben de geliyorum. Cumartasi akşam Bursaya geleceğim ve İhsaniye de kalacağım. Sabah güzergahımda olan veya olmayan herkesi Bursa içinden alabilirim.
-
-
Denerim ama ev bukadar. Dışarda denemem lazım. Daha önce bu konuda bir topic açtım. Sıkıntılı grupmanlar yapıyorum diye. Arkadaşlara acaba pelletlerden mi diye sormuştum. Çıkan sonuç; namlu sıkıntılı olabilir diyen arkadaşlar oldu... ben de pelletleri değiştirdim ve tekrar denedim.
-
Hatsan mod 125 sniper Pelletler ise ÖZTAY marka yerli pellet. Gram bilgisi bile yok üzerinde.
-
Arkadaşlar yeni saçmalar ve yeni 10 mt. grupmanım aşağıda. Sanırım bu oldu...
-
Güzel olmuş gerçekten. Tebrikler