benim için geçerli güzel bi gurupman rangefingerle ölçülmüş ve sonrasında video şeklinde gurupman yapılmış helal olsun on numara olmuş hatsanın piyasada tutunması at44 sayesindedir bu gurupmanı bu mesafede airwolfla anca yaparım uzun mesafe vidolarınıda bekliyoruz hatsan at44ün sadece tipini ve malzeme kalitesini artırsındiğer tüfeklerine gerek yok bence
abidin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
işallah dediğiniz gibi bir tüfeğe sahibimdir ama airwolfu almadan önce yabancı siteler ve youtubeden cok fazla takip ettim malesef bu tüfeğin yapabileceği bu belki daha kücük gurup yapilabilir bu mesafelerde 100 yarda kadar inanılmaz bir isabeti var ama 200 yard ta en fazla 2 liralık gurupman yapar diye tahmin ediyorum ted bile 100 metrede 1 tl lik gurupman yaptı bu tüfekle ama10 tane gurup yapsaydım illaki bazıları daha kücuk olurdu tek gurupman yaptım bukadar oldu atış sehpası sart 100 yard ve ötesi icin yakinda alcam o zaman denerim 18grn baya iyi oluyor dediginiz gibi
-
mildotu değiştirdim yoksa baya bi düşüyor
-
mesafeler rangefinger ile ölcülmüştür
-
ankara atış gurubu ile beraber yapilmıştır gemo atış sehpası için Ali abiye teşekür ederim
-
valla kraldan yarı otomatik tabanca ve tüfek bekliyorum tüfek evanixlerdeki gibi elektronik olsa daha ii olur hava sarfiyatı yapiyor diger turlu
-
bence türkiyedeki modeller içinde en şık olani bu benim fikrim tabiki herküles gibi gücü olursa düşünmeden alınabilir
-
ayrıca yeni tüfekleride elime aldım plastik ayni plastik bisey değişmedi metal ayni metal değişmedi kırma kolu aynı değişmedi video ve resimden hic bisi anlasilmaz gidip av bayilerine elinize alıp inceleyin ayrıca ceket hiç olmamış millet mat bir boya kullanırken bizim hatsan hala parlak boyayı bırakmadı narin bir görüntü vermesi lazım şu tüfeklere takoz gibi tüfeği herkes beğenmez illaki bazıları kullanır sonuçta piyasada takoz tüfek çok alanıda ama şu ana kadar estetik olarak daystate yada airarms kötü tüfek yapmış diyen görmedim diyorsak doğrudur bana göre diye bir tabir yok bu tüfek böyle olsaydı daha güzel olurdu demek lazım iyi taraflarıni söylüyorum hatsan güç ve isabet olarak iyisin lakin tüfeklerin ile güzel gurupman en fazla 50 metre dahası yok gibi regülatör olmasına ramaen novada her atis arasi 10 fps normal değil bunu en azindan 3 e 4 e indir . tasarım olarak kim coziyosa bu tüfekleri artık kov gitsin nereye kadar göze batan tüfek yapcan fiyatını gerekirse yukarı çek ben airwolfun ikinci eline 6000 verdim senin tüfeğini seve seve 3000 veririm yeterki o kalitede üret 5000 lik tüfeğin bile olsun hem durumu olanlar icin tufek uret masraftan kacma olmayanlar icin zaten üretmissin airwolf kullanan biri olarak çıkardığın hiçbir tüfeği görünüş olarak sevmedim s510 da kullandım taklit edip üret daha iyisini yapamiyorsan bir kere at44 kurma kolunu tüfeklerinde kulllanmayı brakman lazım çok laşka Allahtan tüfeklerin fiyatı makul da millet aliyor bende basta senin tufeklerin ile buyudum en son galatianda braktim artik o zamanlar çokta mutlu oluyodum taki ithal tüfeklerle karşılaşana kadar tabi pismanda olmadim tüfeklerin ile iyi zamn geçirdim tek dileğim daha iyilerini yapman teşekürler hatsan:)
-
yahu biz neyi eleştiriyoz arkadaşlar neyi hatsanın hangi tüfeğine isabet ve güç konusunda bişey diyen oldu denmez zaten hatta kral firmasının görselliğıi ile hatsanın isabeti birleşse on numara tüfek çıkacak diyen yine ben değilmiydim ben yeni çikan tüfekleri için konuşmuyorum hatsanin estetik kaygısı baştan beridir yok benim eleştirdiğim kısım sadece tüfeğin ağırlığı ve görünüşü yoksa isabet olarak benjamin maurder rakip olamaz hatsana s510 olsa olur ama herküles güç olarak önde zaten tek eksiği görünüşü ve ağırlığı hafif malzemeye bir an önce geçmesi lazım metaldeki çapaklar bir an öce giderilmesi lazım çok parlak boya yerine mat boya kullansın ahşap kullanacaksa en iyi ahşabı en güzel şekilde işciliği vererek kullansın plastik kullanacaksada kralın kullandığı plastik gibi plastik kullansın marka bizim markamız ben ilerde herküles almayı düşünüyorum ama bunları söyleyip türk firmasının gelişmesine yardımcı olmam lazım kimseye alma demiyoruz sadece sorunları es geçip iş görüyor demekle hiçbir sorunu çözemeyiz şimdilerde apple gibi marka bile bizi eleştirin iyi eleştirene ödül veriyorlar firmalar böyle gelişiyor
-
hatsanin zaten isabet ve gücüne baştan beri kimse kötü demedi iyi zaten hatta s510 ile yarisir isabet olarak ama bizim eleştirdiğimiz nokta artık aliminyum diye hafif bir madde var herkes kullaniyor onlarda kullansın ayrıca elin oğlu türk cevizlerinin en iyi olanini kullaniyor bizim kisi ise normal kabak ağacı kundağı yapar gibi kötü kundak yapiyor plastik olarakta tırtıklı plastik kullanıyor yağ gibi plastik kullanıyor elin adamı elin oğlu gelişmen için eleştirmez tüfek nekadar isabetli olursa olsun göze hitap etmesi gerekir sonuçta bu tüfek ile av yapmiyoruz hobi olarak kullanıyoruz görsel olarak kral prodaki gibi estetik olmasını istiyoruz ayrica mat bir boya yerine parlak bir boya kullanmasida ayri bir eksiklik biz bu eksikleri söylüyoruz ki düzeltsinler yoksa bir tüfek elinde sonunda bir alıcı bulur ama bizim istediklerimiz herkesin isteyeceği şeyler bunlar olursa herkes alır kullanır ayrıca kurma koluda âşağı yukar sarkmalar oluyor at44 teki kurma kolu aynen kopyalanmış gibi hatsan kendine özgü şeyler yapmak istiyor ama baştan beridir hatalarını tekrarlıyor hatsan fabrikası daystate fabrikası kadar bük bir fabrika isterse daystatenin kalitesini yakalar bizde elin malı ile uğraşmayız
-
aslında o tüfekle nekadar hesap yaparsan yap üst düzey bir şey bekleme hobiden soğursun pcp olayına gir bence ben yıllarca yaylı kullandım pcp ye geçince yaylı tüfeklerin oyuncak olduğunu anladım al bir at44 cevizi sapından vur ceviz ziyan olmasın:)
-
valla hocam aslında direk senden tüfek yapmanı istesek eminim tüfeğin aynısını yaparsın eline sağlık çok iyi olmuş
-
neyse benim tüfek olmuyormuş biraz güçlü geliyor yarışma için en azından izlerim
-
ayrica forma bir türlü kayıt yapamadım girilen form geçersiz diyor dakka başı
-
ya ama ben simdi gördüm katılamazmıyım yarışmaya ekim demişlerdi ama ekimin başı olduğunu kimse söylemedi birde mermi falan da almadım of ya ne bahtsız adamım keşke formun bu bölümünü takip etseydim ayrıca ben ankaradayım sabah gelip yarışma bittikten sonra gelsem olur mu ailem var baska yerde kalamam
-
mutlaka gelirim hafta sonu olursa airwolfumunda performansını gerçek manada görürüm aslında ıssız bir yer bulabilirsek olur bence illaki poligon olmasina gerek yok ama tabiki takım ne derse uyarım
-
urfadan bir seneleğine ankaraya geldim bereber atışa gidebileceğimiz hobidaşlar arıyorum
-
urfadan bir seneleğine ankaraya geldim urfadan sadece airwolf ve dürbünümü getirebildim araba olmadığından tek başıma atışa gidemiyorum bir buluşma ayarlanırsa şayet bende gelmek isterim
-
namlu herşeydir millet boşuna 1000tl verip yurtdışından namlu getirtmiyor baştaki resim gibi bir silah yaparlarsa bende alırım fiyatı isterse 2000 olsun ithal tüfekler kendi ülkesinde bizdekinin yarı fiyatına satılıyor bizde ikinci el ithal tufek yurtdışındaki sıfır fiyata gidiyor bazen fiyat performans diyorUz ama durum öyle değil bizdeki tüfeklerin en iyisi bile 1500 etmez lw olsa bile bakıyorsun bi daystate airwolfa yada s510 na bizim tüfeklerle alakası yok bütün mermiler aynı noktaya gidiyor mermi gittiği yere kadar hep aynı gidiyor kral isabet işini 100m de şişe kırsınlar diye anlamış aslında hatsan ile kral birleşse güzel tufekler çıkacak ortaya biri görsel olarak iyi tufekler yaparken diğeri isabet olarak iyi tüfekler yapıyor her ikisini iyi yapmadan ikisinden de bir cacık olmaz ha gelişmelerini en çok bekleyen biri olarak işallah gelişirler ital tüfekler pahalı derken üstüne binen vergileri de hesaba katmak lazım yani yerli silahların bukadar paraya bukadar kalite demelerini kabul etmemek lazım kaliteden ödün vermesinlerki biz de elin gavuru ile uğraşmayalım
-
yahu kim yaptı bu şovu dahada almam elime havalı tüfek bu nedir yav yazık bize biz daha yerdeki kesme şekeri zor vururken havada vurmak ta nedir arkadaş:)