yanlış anlamışım Atilla hocam kusura bakma parça on numara artık güvenle ithal tüfek kullanabilecez sayende
abidin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
benim tüfeğe yapıldı çok iyi durumda amatör bir çalışmaya benzemiyor eline sağlık
-
takım yastık var aslında diğer yastık nerde onu bilmiyom:) ama atış sehpasıda ayrı güzel
-
Eyvallah ali hocam seneye atış sehpası aldimmiydı o zaman gurupmanlar 150m 100m gibi uzak mesafelerde deneyecem
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Buda videosu -
eyvalllah hocam aslinda atış sehpası olsa tek delikti sehpasiz gurup yapmak cok zor
-
ilk gurupmanlarda tüfeğin yeri iyi değildi son gurupmanda biraz sabitlemeye çalıştım ama yinede çok az oynama vardı
-
vidodan önce rüzgar vardı sonra rüzgar değişti atış noktamı 5 . Atısta anca buldum sonrasında ıskalamadım linkleri yazıyorum youtubenden izleyebilirsiniz telefonla anca bukadar çekebildim kamera alırsam daha güzel videolar çekerim işallah ilkinde atis yaptim ikincisinde hedeflerinin akibetine baktım
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
aslinda bu novayı biraz estetik yalsalar daha guzel olacak okadar girdi cikti yapmaya gerek yok biraz sadelestirseler güzel olacak kral kaymak gibi tufekler cikariyor kralinda namlu dandik geliyor namlu duz olsun arkadas ne gerek var susturucuyuda bize brakin ister takariz ister takmayiz ses cikmadimi ne etcen tufegi estetik olarak hatsanin kendine ceki duzen vermesi gerekir at44 ü oraya suraya kopyalamkla olmaz bu isler daystate airarms bile yenilik yapiyor eski tufekleri sahane olmasina ramen artik giderin bu puruzleri cok kaba geliyor tufekleriniz bi karal cok estetik onunda namlu ucu kötü duruyor:)
-
regülatör takmazsa ne farkı kalacak diğer tüfeklerinden tasarım bu sefer güzel olmuş ama isabet olmazsa ne yapcaz gladius modeli crono sonuçları berbattı kral daha iyi sonuç çıkarıyor bu tüfekte de aitışlar arasında 50 60 fps gibi farklılık olursa alirım at44 lw long modeli regülatör birde bulbup yaparım olur sana cricket önce isabet sonra diğerleri at44 de kurma kolunu şarjörünü güzelleştirsinler başka bişi istemez regülatörü biz takarız
-
ilk ben alırım
-
yanına birde nükleer başlık tak rusya ile savaşırken işe yarasın
-
işaIlah mahir yoksa tarlalar çoraklaŞocak bu gidişle kurşun oranı baya bi yükseldi sayemizde buğdaydan cok mermi var tarlada daha atış yapmam tarlaya
-
p 12 bizim high power dediğimiz kısım la aynı mı benimki normal hali ile nekadar fps yatığını ölçmedim de daha doğrusu ölçecek alet yok
-
mahir sanada alak bundan belki mermi israfının önüne geçersin
-
airwolfu satıp at44 alasım geldi valla bu projeyi gördükçe yakında hatsanı kurtaran mucitler olarak tarihe geçeceksiniz helal olsun sizi gönülden destekliyorum
-
benim demek istediğim de bu insanlar bu hobiyle uğraşınca beyinler on numara çalışıyor
-
tabancalı tüfekli oyun bile olsa o radyasyonu yiyor çocuk beyni çalışmadan öyle saatlerce sadece omirliğini çalıştırıyor beyin sadece radyasyon yemekle kalıyor oyun yapımcısının yarattığı dünyada yaşamakla mutlu olmaya çalışıyor ama gelgörki bizim her pazar havalı tüfeğimizi elimize alıp yağlamamız kadar zevk almıyor sosyal hayattan uzak topluma dönük bir nesil geliyor malesef
-
valla tavsiye ediyoruz ama artık bulunabilecek bir silahmı bilemiyorum bu ülkede özgürlük kısıtlaması bu hobi için var yurt dışı engelinin kalkması lazım bir iphone leptop almakta kimse zorlanmaz iken bir havalı tüfek getirmek neden bu kadar zor gitsinler ruhsata tabi tutsunlar ama engel koymasınlar yeni gelen nesil hep bilgisayar oyunlarına bağımlı hale geldi haybuki bu hobiyi sportmen kuralları çerçevesinde yapsak ve önersek belkide yeni gelen nesli bu bataklıktan çıkarabiliriz genç beyinleri öldürmeyiz
-