abidin tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

severek kulandığım tüfeğimin birde gurupmanı olsun dedim 250 metre atışları yaptım 3te 2 isabet olsu modlama falan yapmadım tüfekte kamera aparatını aldıktan sonra videolara başlayacam işallah ama tüfekte önemli olan şeyin mermiyi ve tüfeği hissetmek olduğunu anladım eğer bunu yapabiliyorsanız elinizdeki tüfeğin sınırlarını zorlarsınız

ücret neyse bizde veririk yeterki benden birini görim bur da millet garipsiyo bu hobiyi havalı tûfeği bilen yok bundan sonra takipteyim adanada olursa haberim olur yada babasının hayrına biri haber verir giderik

kardeşlerim siverek Atatürk barajı nın orda yapsak olmazmı bazı yarışmaları, urfayıda gezdirirdim size İstanbul çok uzak bana :D yada orta yolu bulalım adana da yapalım malum çalışan bir adamım sadece pazarım var bundan sonraki buluşmaları değişik illerde yapsak güzel olurdu sonuçta ülke bizim gezmişte oluruz :thumbup:

Arkadaşlar bt65 ile galatian çok farklı mesela bt65 ince memeyi çok sevmez torpedoyu sever ama galatian ince memet diyince sular durulur ben iki silahıda kullandım çok mermi kullandım çok pahalı olanlar hariç en iyileri bunlardır

İnce memet 30 grayn ve hatsan torpedo bunları kullan birde brakula diye bir şey varmış ben kullanmadım diğerleri iyidir yüz metreye kadar hatsan torpedo ustu iseince memet on numara tabi ince memetlerde kotu mermi çıkıyor ara ara seç öyle sajore koy yüreğinde hayırlı olsun galatian candır

Arkadaşım hatsan torpedo ve ince memet 30 grayn ile atışlarını yap ben 80 metrede 1 kuruş yaptım tabi bu tüfeğe ait striber ve medarator yaramıyor her şeyi çıkaracaksın ayrıca 120 metrede kola kapağı 180 metrede soda şişesi hiç kaçırmadan vuruyordu youtubede bazı videolarım da var izlemeni tavsiye ederim 80 metrede 1 kuruş luk gurupman videom da var youtubeye yakında atarım

Arkadaşlar bilip bilmeden kullanmadığınız tüfekler hakkında yorum yapmayın ben bt65 at44 long lw ve normali galatian ve son silahım Benjamin kullandım güç olarak bt 65 isabet olarak galatian işçilik ve malzeme olarak yine galatian fiyat ve isabet için ise at44 long lw alın o fiyata o isabet oranını tutturabileceğiniz tufek yok zaten piyasada yabancı marka tüfekler için bir şey diyemem Benjamin diskovery kullanıyorum tek tatmin olduğum nokta hafif olması