Nasıl kardeşim peki bt65 kadar etkili menzili var mi?
daha gelmedı tufek muhtemelen yarın otekı gun gelır pazarda denerız
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Nasıl kardeşim peki bt65 kadar etkili menzili var mi?
daha gelmedı tufek muhtemelen yarın otekı gun gelır pazarda denerız
aynı sekılde ben sesı pek kestıgını sanmıyorum neyse hatsan nova compact aldım ılgınız ıcın tesekkurler
aynen öyle, o mesafelerde SUPERNOVA RG 250-130 bar arası ~200 adetcivarı atış yapabilir. 500 cc de bu kadar atış yapan nadirdir, varsa bilmiyorum. tek dezavantağı 5 kg., lakin hercule göre yinede 1 kg kadar hafif. yinede bana göre ağır.. aradığın ürün bende var satıştadır..
aklımdakı de senın satısta olan tufegın ama qe namlu kesınlıkle ıstemıyorum tek sıkıntım o yoksa coktan aramıstım senı
AT-44 den sonra atış sayısı yuksek bir modele geçmek istiyorum hatsan tercihimdir.Hatsan airmax ve nova compact arasında kaldım genelde attıgım mesafe 30 ve 100 metre arası öneriniz nedir ?
sanırım bu konuyla ılgılı forumda bır cok konu var arastırıp bulabılırsız
sanırım bununla ılgılı bır konu olması lazım dı sımdı bulamadım konuyu ama bakarsanız bulabılırsınız.Benım hatırladıgım getırtılmıyodu
bsa da full zoomda bıle bozulma olmuyor gayet guzel
bsa al daha ıyı zoom netlık mutıs aynı fıyatlarda
soyle soylım benım ılk cıkan 2. el at44 umun tupu 3 kere arıza yaptı ucretsız tamır ettıler kurma kolu kırıldı ucretsız komple degıstırdıler tufegın rahat bı 5 6 senesı var ole soylım garantı falan kalmadı tufekde ama saolsunlar her seferınde fazlasıyla tamır edıp gerı gonderıyolar sadece kargo parası verıyoruz
getirin fabrıkaya madem yakınsa degıstırırler zaten aklınızda soru ısaretı kalmasın kesınlıkle madur etmezler sızı
Konu değişmiş ama ben de ufak bir ekleme yapmak istedim. 4 yıl önce iyice eskimiş olan webley patriotu hatsana bakım için göndermiştim. Tüfeği komple boyayıp namlu contasını değiştirip yağ banyosu sonrası geri gönderdiler Bir kuruş bile istememişlerdi o zaman çok şaşırmıştım. Şuan sistem nasıl bilmiyorum ama o zamanlar herkes memnundu hatsan servisinden
şuan da aynı en azından bende ole oldu gecen kıs karda atısa gıttımızde kurma kolu elımızde kaldı tufegı 2. el almısdık sanırım yasını bılmıyorum ama ılk cıkanlandan olabılır saolsunlar 1 krş talep etmeden komple hersey degısmıs geldı kac kere tupde arıza oldu degıstırdıler
aras kargo gonderılerı alıyo uzerıne tamır bakım dıe not da dusersenız sıkıntı olmaz
ah birde emniyetten satın alma belgesi verseler 2 haftadır oyalayıp duruyolar
ısabette bır sıkıntı yok zaten at 44 den daha cok hosuma gıttı grupmanı cok guzel aksam eve gecınce bır bakım dedıklerınıze ona gore gorselde atarım tesekkurler
yardımcı olabılecek ?
Merhaba bugun at44 umun yanına hatsan mod 85 snıper aldım pekte arastırmadan aldım 10m sıfırladım tufegımı bıraz goz gez arpacık takılım dedım tufegın grupmanda bır sıkıntı yok 10m de 1tl gıbı bı grupman yaptı ayarladıkdan sonra fakat sole bır sıkıntım var ıstedıgım yere toplayamıyorum standart hedef kagıdında ortanın ustunde toplanıyo sacmalar gez daha fazla asagıda cekılmıyo tufekdemı sıkıntı var cozemedım bende mecbur alt atarak vuruyorum hedefı yardımlarınızı beklıyorum pellet krm ultra doom 15.43 anca bunu bulabıldım bayı de
aynen aynısı ama bım poşetinden :d
dırekt torbanın ıcıne bastım denız kumunu sonra elımle sekıl verdım oda sılahı koyacam yerı cukurlastırdım butun govde o cukurda kaldı cokda saglam oldu atısa gıttıgımde anca cekebılırım resım
bızde sabıtleme ıcın kum torbası yaptık mukemmel oldu 0 oynama 30 metrede 5.5 lık sacma vuruyoruz kum torbasınıda gıttımız yerde calılara saklıyoruz malum epey agır oldu
almanyadaysa sıkıntı olmaz sanırım zaten alısverısı yaparken kargo bılgılerını gırmeden sızı uyarıyo bu urun tr ye gonderılmıyo dıe