vidyo yuklıcekdi konu sahibi ne oldu ?
KARA57 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sanırım amazon yada ebay tr ye durbunu yollamıyo uyarı verıyo gecen bende bakmıstım bılgınız olsun
-
sızın yıne ıyı ben 1 tane kagıt parcası ıcın 20 lıra odedım resmen soygun tek bir a4 için 20 lıra
-
resimler görünmüyor bilginize
-
-
GAMO CFX ROYAL 4.5 için hangi peleti önerirsiniz?
-
allah korumus ıyı depoya falan gelmedı o kursunlar
-
yollayın hatsana degıstıreceklerdır benım de at44 kurma kolu kırılmısda sagolsunlar herseyı degıstırıp gerı yolladılar 0 tufek geldı resmen
-
valla hıc bı ucret odemedık sadece kol kırılmısdı mekanızmanın bulundugu kasa degısmıs yenısı takılmıs namluyuda degıstırmısler arpacık gezde degısmıs sanırım benım tufek eskı oldundan yenı kurma kolu uymadı ıcın mecbur komple degıstı bı anlam veremedım
-
bızde at44 s10 var gecen hafta long lw sını de aldık gayet guzel ısabetlı servıs sıkıntısıda yok adamlar resmen 7 8 senelık tufegı heryerı degıstırıp yollamıslar namlu bıle degısmıs
-
tüfek bugun servisden geldi arızalı olan kısım degıstırıldı gıbı komple ust kasayı degıstırıp 0 takmıslar resmen tufek 0 lanmış gez arpacık dahı değişmiş olarak geldi arızalı tüpün de yenisini yollamışlar hatsan ürünün arkasında fazlasıyla durmuş
-
hepinizin değerli yorumları için teşekkur ederım tufeği 2. el aldık emın olmasamda ılk cıkanlar olabılır zaten kendı ustundekı orjınal tupde arızalıydı hepsini birden yolladık.Arkadaşada at44 long lw alacaz en azından bıldımız kullandımız tufek ısabetıde cok ıyı ıste bı kendısı tutturdu almısken bıraz daha ıyısını alalım dıe de 2000-2500 gıbı butcemız var pompa almıcaz scuba alacaz
-
sanırım at44 long lw model alacaz bıldıgımız tufekden sasmamalı ısabetıde ıyı bıraz forumu karıstırırken bu kralın puncher maxı gordum yakısıklı duruyo sızce at44 mu puncher maxı mı
-
anladım yoladım tufegı zaten hatsanın servısını begenıyorum malının arkasında duruyo adamlar.Bu at44 tactical-bt65-galatıanların hangı modelı sızce ıyıdır ısabet konusunda
-
airarms bütçeyi aşıyo zaten scuba tup falanda alacaz galatyanlar tıp olarak guzel gorunuyo fakat bır ton model var hangısını alsak karar veremedık kendı at44 umuzde mutıs derece ısabetlı fakat bugun kurma kolu kırılınca modelden vazgecdı
-
at44 harıcı ısabetı yuksek 5.5 hangi pcp onerırsınız
-
valla bızde anlamadık cat dıe dıbınden paketledım zaten yarın servıse.Bir arkadaşım da başlıcak bu hobiye onada pcp bakıyoruz hatsanın kendınden regületörlü modeli mevcutmu yoksa hangi ürünü önerirsiniz?
-
zaten ole yapacam tufegı yollıcam yarın paketledım duruyo kendılerı yapsınlar ben sadece bıda bole bı duruma dusmemek ıcın dedım saglam bısı mı yaptırsam
-
Hatsan at44 tam tufegı ayarladık 0 ladık mutıs oldu derken bugun kurma kolu kırıldı gorduk kı dokum dandık bırsey bunun yerıne daha saglam bır parca takabılırmıyız
-
valla cok cok tesekkurler jsb 18 gr aldık sonuclar umdugumuzdan ıyı oldu 30 metrede sıfırlama yaptıkdan sonra bıra kapagı pellet ufak tefek ne varsa vurduk en kısa zamanda grupman resımlerını atacam tekrardan cok tesekkurler